- 25 Kasım 2021
- 105
- 7
- 13
- Konu Sahibi Nazlikiz1907
-
Kendi başıma karar alıyormuşum. O zaman o da böyle yaparmış şöyle yaparmışBana esiniz yanina gitmenizi istemiyor gibi geldi. Siz almak istiyorsaniz alin, o ne?
Yapmazsa yapmasın gidin sız sizin gelmenizi istemiyor bide sizi tehtit ediyor yapmam diye aynı benim eşim gibi korkmayın döner dolaşır sizinle yapar siz vazgeçmeyineşim görevi nedeniyle şehir dışında aynı zamanda sınava girecek kısa bi süresi kaldı bulunduğu yerde ders çalışıyor. Benim de karşıma bu dönem de eğitim fırsatı çıktı. Hem eşimin bulunduğu yerde olucam eğitim süresi içinde hem de bi eğitim tamamlamış olucam. Eşim karşı çıkıyor işine yaramaz kullanmazsın para tuzağı gibi söylemleri var.Bir de bunun son eğitim olduğuna dair duyumlar var uzun süre eğitim açılmayacakmış.Eşim buna inanmıyor ve gelme diyor. Sınavdan sonra beraber rahatça geliriz gezeriz vs diyor. Ben eğitimi alacağımı söylediğimde de benimle herhangi bir tatil planı yapmayacağını kardeşiyle yapacağını söylüyor. sizce tavrım ne olmalı?
Genel olarak istemediği her durumda bu tip söylemleri oluyor problem çıkarıyorNormalde bu kadar tepki verecek bir durum degil.
Sanki israrla gelme,burada ne yaptigimi gorme seklinde bir hissiyat uyandi bende.
Yani oyle bir tedirgin etmis ki gitme fikrin,seni tatille cezalandirmaya calisiyor..
Tedirgin oldum.. (dusunceli surat) emoji nasil atiliyor bilemedigim icin yazdim direkt :)
Yapmaz yapsın erkekler böyle Kendi isteği olmayınca ne kadar çirkinlesiyor gidin bir siz valla şüpheli bir durum varKendi başıma karar alıyormuşum. O zaman o da böyle yaparmış şöyle yaparmış
Zaten ondan bi beklentim yok kendim karşılayacağımgercekten mantikli sekilde konusup maddi sebeplerden dolayi alamayacaginizi belirtirse belki bir nebze anlarim ama onun disinda bir adam esini neden yaninda istemez? bu bence normal degil.
ayrica onun kadar sizin de akliniz calisiyordur, sizi maddi olarak zorlayacak seyde diretmezsiniz diye dusunuyorum.
Sınavı da olduğu için de uğraşmak istemiyorgercekten mantikli sekilde konusup maddi sebeplerden dolayi alamayacaginizi belirtirse belki bir nebze anlarim ama onun disinda bir adam esini neden yaninda istemez? bu bence normal degil.
ayrica onun kadar sizin de akliniz calisiyordur, sizi maddi olarak zorlayacak seyde diretmezsiniz diye dusunuyorum.
babamla gidip otelde mi kalsam düşüncem varYapmaz yapsın erkekler böyle Kendi isteği olmayınca ne kadar çirkinlesiyor gidin bir siz valla şüpheli bir durum var
siz bebek misiniz neyinizle ugrasacak? cok kirici ya. bunu dusunuyorsa bile soylemenin bin turlu sekli var bu sekilde hep kavga mi cikarir esiniz?Sınavı da olduğu için de uğraşmak istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?