Eşim herşeye karşı

iş için eğitim, gelecekte kullanabileceğim bi eğitim

maddi ağırlıklı gibi,en başta kendisi dedi al mutlaka diye sonra fiyatını duyunca geri adım attı bu kadara gerek yok vs

Eski konunuza baktım. Eşiniz görevli olduğu yerde bekarken aldığı evde yaşıyor ve sizin birlikte kurduğunuz evin kirasını ödemiyor ve size para vb göndermedigi gibi sormuyor ve teklif dahi etmiyormuş. Yanlış anladığım bir nokta varsa lütfen düzeltin.

Diğer konunuzu "cimri eş" başlığıyla açmışsınız. Ancak durum bundan daha farklı gibi duruyor.

Ne kadar süredir farklı şehirlerdesiniz ? Ne kadar zamanda bir görüşüyorsunuz ? Bekarken aldığı o eve hiç gittiniz mi ?

Eğitime dair sorunuza gelince : geleceğiniz için gerekliyse , eğitimi almak istiyorsanız alın.

Eşiniz hayatınızda olmasa da o eğitimi almaya gider miydiniz , diye de sorun kendinize. Cevabınız evetse eğitimi alın.

Onun istemediği şeyleri yapmak istediğimde
Korkmayın aynı şeyleri yaşadım smdi boşanma aşamasındym Kendi isteği olmayınca bana da böyle davranırdı herşeyden bir anda vazgeçdi planlar yok olurdu

Eş kişisi istemiyor diye önemli olacak bir eğitimi kaçırmak çok akla uygun değil.
Üstelik ne münasebet babanızla gidip otelde kalacaksınız?
Elverişsiz bir durum yoksa elbette eşinizin yanına gidin ve sınavına ne denli iyi kötü çalışıyor kontrol edin.

Gerçek bir ERKEK, kadınının seçimlerine saygı duyar ve destekler. Sizinki soğan erkeği. Siz bence o eğitimi alın, kocanızın da saçma tavırlarına anlam veremedim;ama umarım altından bir bit yeniği çıkmaz. Siz çok güvenmeyin, bana başka biri var gibi geldi.

Yani suratını çekmektense

Ayy neler neler varmış kendimi gördüm bir anda üzülüyorum kendime barı siz cesaret edin

İşinize yarayacak bir eğitimse eğitimi alın. Sonradan eğitim tekrar açılsa dahi fiyatı şimdikinden daha pahalı olur tahminimce. Çünkü neyin fiyatı artmıyor ki
Tatil planına sizi dahil etmiyorsa etmesin, siz de onsuz bir plan yaparsınız.

Yani suratını çekmektense
Eşinizin yanına gidin heryere de bakın ne zaman gidecenjzi bilmesin ben hiç iyi şeyler düşünmüyorum inanın gmail şifresini flan biliyorsanız girp bakın fotoğraflarda ekli oluyor bir didikleyin yoksa isteyin biseyler uydurup

Yaşadım bunları lütfen gidin o eşiniz istediğini yaparken siz neden yapmıyosnz çocuk da Yok galiba suprz yapın hemde eğitime geldm deyip gitseydnz keşke
Yani istemediğim psikolojik baskı yaşayacağım bi evde nasıl olur bilemedim

Tehtite bak ya çocukça işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…