- 25 Kasım 2021
- 105
- 7
- 13
- Konu Sahibi Nazlikiz1907
-
Onun istemediği şeyleri yapmak istediğimdesiz bebek misiniz neyinizle ugrasacak? cok kirici ya. bunu dusunuyorsa bile soylemenin bin turlu sekli var bu sekilde hep kavga mi cikarir esiniz?
Tek gidip kalın anlasın sizin istediğinizi.yapacaginjzj otelde kalmanızı istemezse tek Kendi gelir yanınababamla gidip otelde mi kalsam düşüncem var
iş için eğitim, gelecekte kullanabileceğim bi eğitim
maddi ağırlıklı gibi,en başta kendisi dedi al mutlaka diye sonra fiyatını duyunca geri adım attı bu kadara gerek yok vs
Korkmayın aynı şeyleri yaşadım smdi boşanma aşamasındym Kendi isteği olmayınca bana da böyle davranırdı herşeyden bir anda vazgeçdi planlar yok olurduOnun istemediği şeyleri yapmak istediğimde
Aynen. Hemen tehditler psikolojik baskıKorkmayın aynı şeyleri yaşadım smdi boşanma aşamasındym Kendi isteği olmayınca bana da böyle davranırdı herşeyden bir anda vazgeçdi planlar yok olurdu
Yani suratını çekmektenseEş kişisi istemiyor diye önemli olacak bir eğitimi kaçırmak çok akla uygun değil.
Üstelik ne münasebet babanızla gidip otelde kalacaksınız?
Elverişsiz bir durum yoksa elbette eşinizin yanına gidin ve sınavına ne denli iyi kötü çalışıyor kontrol edin.
Ayy neler neler varmış kendimi gördüm bir anda üzülüyorum kendime barı siz cesaret edinEski konunuza baktım. Eşiniz görevli olduğu yerde bekarken aldığı evde yaşıyor ve sizin birlikte kurduğunuz evin kirasını ödemiyor ve size para vb göndermedigi gibi sormuyor ve teklif dahi etmiyormuş. Yanlış anladığım bir nokta varsa lütfen düzeltin.
Diğer konunuzu "cimri eş" başlığıyla açmışsınız. Ancak durum bundan daha farklı gibi duruyor.
Ne kadar süredir farklı şehirlerdesiniz ? Ne kadar zamanda bir görüşüyorsunuz ? Bekarken aldığı o eve hiç gittiniz mi ?
Eğitime dair sorunuza gelince : geleceğiniz için gerekliyse , eğitimi almak istiyorsanız alın.
Eşiniz hayatınızda olmasa da o eğitimi almaya gider miydiniz , diye de sorun kendinize. Cevabınız evetse eğitimi alın.
Yaşadım bunları lütfen gidin o eşiniz istediğini yaparken siz neden yapmıyosnz çocuk da Yok galiba suprz yapın hemde eğitime geldm deyip gitseydnz keşkeAynen. Hemen tehditler psikolojik baskı
Eşinizin yanına gidin heryere de bakın ne zaman gidecenjzi bilmesin ben hiç iyi şeyler düşünmüyorum inanın gmail şifresini flan biliyorsanız girp bakın fotoğraflarda ekli oluyor bir didikleyin yoksa isteyin biseyler uydurupYani suratını çekmektense
O sizin suratınızı çeksin o zaman, nasıl uğraşılır gösterin.Yani suratını çekmektense
Eski konunuza baktım. Eşiniz görevli olduğu yerde bekarken aldığı evde yaşıyor ve sizin birlikte kurduğunuz evin kirasını ödemiyor ve size para vb göndermedigi gibi sormuyor ve teklif dahi etmiyormuş. Yanlış anladığım bir nokta varsa lütfen düzeltin.
Diğer konunuzu "cimri eş" başlığıyla açmışsınız. Ancak durum bundan daha farklı gibi duruyor.
Ne kadar süredir farklı şehirlerdesiniz ? Ne kadar zamanda bir görüşüyorsunuz ? Bekarken aldığı o eve hiç gittiniz mi ?
Eğitime dair sorunuza gelince : geleceğiniz için gerekliyse , eğitimi almak istiyorsanız alın.
Eşiniz hayatınızda olmasa da o eğitimi almaya gider miydiniz , diye de sorun kendinize. Cevabınız evetse eğitimi alın.
Yani istemediğim psikolojik baskı yaşayacağım bi evde nasıl olur bilemedimYaşadım bunları lütfen gidin o eşiniz istediğini yaparken siz neden yapmıyosnz çocuk da Yok galiba suprz yapın hemde eğitime geldm deyip gitseydnz keşke
Tehtite bak ya çocukça işlerİşinize yarayacak bir eğitimse eğitimi alın. Sonradan eğitim tekrar açılsa dahi fiyatı şimdikinden daha pahalı olur tahminimce. Çünkü neyin fiyatı artmıyor ki
Tatil planına sizi dahil etmiyorsa etmesin, siz de onsuz bir plan yaparsınız.
Sık sık geliyordu yeni gitti zaten sınava çalışmak içinO sizin suratınızı çeksin o zaman, nasıl uğraşılır gösterin.
Bu kadar ayrıyken sizinki nasıl bağlılık anlamadım
Baya korkmussunz hiçbir şey olmaz Emin olunYani istemediğim psikolojik baskı yaşayacağım bi evde nasıl olur bilemedim
Sizde gidin üniversitesi mi okuyor eşinizSık sık geliyordu yeni gitti zaten sınava çalışmak için
yok yok hayır :)Sizde gidin üniversitesi mi okuyor eşiniz
korkmak değil de yıldım desem daha doğruBaya korkmussunz hiçbir şey olmaz Emin olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?