- 24 Mayıs 2021
- 648
- 1.041
- 33
- 34
- Konu Sahibi Nazlikiz1907
-
Yilmayin ya gerçekten sızı o.sizn kocanız gitmek en doğal hakkınızdırkorkmak değil de yıldım desem daha doğru
O olabilir evet bi de ücretsiz olsaydı bişi demezdi heraldeSen eğitimini almaya bak. Belki de senin kendini geliştirmeni kıskanıyor olabilir.
Bazen kendi içinde sorgulamak bir çok çözüm getirir.Sık sık geliyordu yeni gitti zaten sınava çalışmak için
Nasıl yani nikahı nasıl kıymış?Sahte nikah mı kıymışSizin yerinizde olsam egitime giderdim..sunu eklemek isterim: benim tanidigim birinin esi de baska yerdeydi uzun süre. Oda hep kadini da götürmeye karsi cikiyordu..sonuc: Adam esini aldatiyordu. Diger sehirde baskasina nikah da kiymis.
Bence kariyerinizde ilerleyip, ekonomik olarak güçlü duruma geçmenizi istemiyor eşiniz. Okuyunca direkt bu geldi aklımaeşim görevi nedeniyle şehir dışında aynı zamanda sınava girecek kısa bi süresi kaldı bulunduğu yerde ders çalışıyor. Benim de karşıma bu dönem de eğitim fırsatı çıktı. Hem eşimin bulunduğu yerde olucam eğitim süresi içinde hem de bi eğitim tamamlamış olucam. Eşim karşı çıkıyor işine yaramaz kullanmazsın para tuzağı gibi söylemleri var.Bir de bunun son eğitim olduğuna dair duyumlar var uzun süre eğitim açılmayacakmış.Eşim buna inanmıyor ve gelme diyor. Sınavdan sonra beraber rahatça geliriz gezeriz vs diyor. Ben eğitimi alacağımı söylediğimde de benimle herhangi bir tatil planı yapmayacağını kardeşiyle yapacağını söylüyor. sizce tavrım ne olmalı?
Yukarıda bir yorumda gördüm, eşiniz evinizin kirasini ödemiyormuş. Kac yıllık evlisiniz?
Israrla gelme demesi, sizi tatille tehtit etmesi, sonra gelir gezeriz o zaman alırsın vs demesi üzgünüm ama başka birisi var gibi. Yoksa niye istemesin ki eşini yanında, hem onun icin iyi bile olur destek olurdunuz. Bence başka birisi olduğu ihtimalini gözardı etmeyin, cimriliğinin sebebi bu bile olabilir.
Olabilir o parayla tatile gideriz falan diyorBence kariyerinizde ilerleyip, ekonomik olarak güçlü duruma geçmenizi istemiyor eşiniz. Okuyunca direkt bu geldi aklıma
Kendi başıma karar alıyormuşum. O zaman o da böyle yaparmış şöyle yaparmış
gitmicem heralde bu durumda, sıkıntı içinde eğitim almak zor geliyor şu an
Nasıl yani nikahı nasıl kıymış?Sahte nikah mı kıymış
Eski konunuza baktım. Eşiniz görevli olduğu yerde bekarken aldığı evde yaşıyor ve sizin birlikte kurduğunuz evin kirasını ödemiyor ve size para vb göndermedigi gibi sormuyor ve teklif dahi etmiyormuş. Yanlış anladığım bir nokta varsa lütfen düzeltin.
Diğer konunuzu "cimri eş" başlığıyla açmışsınız. Ancak durum bundan daha farklı gibi duruyor.
Ne kadar süredir farklı şehirlerdesiniz ? Ne kadar zamanda bir görüşüyorsunuz ? Bekarken aldığı o eve hiç gittiniz mi ?
Eğitime dair sorunuza gelince : geleceğiniz için gerekliyse , eğitimi almak istiyorsanız alın.
Eşiniz hayatınızda olmasa da o eğitimi almaya gider miydiniz , diye de sorun kendinize. Cevabınız evetse eğitimi alın.
Yani istemediğim psikolojik baskı yaşayacağım bi evde nasıl olur bilemedim
gitmicem heralde bu durumda, sıkıntı içinde eğitim almak zor geliyor şu an
Yok çalışıyorumTatilini bile sizle planlamayan
Yeni evlisiniz heralde
Yeni evliler ayrılmak istemezler birbirlerinden
Sizi yanında istemiyor
Çalışmadığınız halde kirayi ödemiyor
Kısacası bu adam üzgünüm ama bu evliliği istemiyor benimsemiyor
Ben sizin yerinizde olsan ekonomik özgürlüğümü kazanır
Demirden bir ayakkabı yaptırıp kıçına tekmeyi atardım
Adama bak ya
İnsan birini bu kadar şımartır mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?