Eşim herşeye karşı

Sık sık geliyordu yeni gitti zaten sınava çalışmak için
Bazen kendi içinde sorgulamak bir çok çözüm getirir.
Bazı zamanlar tabi ki eşimin suratı asılmasın diye fedakarlık yapabiliriz ama eğitim bunlardan biri olmamalı.
Sizi mutlu edeceğini, siz mutlu olunca onunda mutlu olması gerektiğini söyleyin ve eğitiminizi alın

Sizin yerinizde olsam egitime giderdim..sunu eklemek isterim: benim tanidigim birinin esi de baska yerdeydi uzun süre. Oda hep kadini da götürmeye karsi cikiyordu..sonuc: Adam esini aldatiyordu. Diger sehirde baskasina nikah da kiymis.
Nasıl yani nikahı nasıl kıymış?Sahte nikah mı kıymış

Son düzenleme:
Yukarıda bir yorumda gördüm, eşiniz evinizin kirasini ödemiyormuş. Kac yıllık evlisiniz?
Israrla gelme demesi, sizi tatille tehtit etmesi, sonra gelir gezeriz o zaman alırsın vs demesi üzgünüm ama başka birisi var gibi. Yoksa niye istemesin ki eşini yanında, hem sınava çalışıyorsa onun icin iyi bile olur destek olurdunuz. Bence başka birisi olduğu ihtimalini gözardı etmeyin, cimriliğinin sebebi bu bile olabilir.
Önemli bir eğitimse mutlaka gidin

Bence kariyerinizde ilerleyip, ekonomik olarak güçlü duruma geçmenizi istemiyor eşiniz. Okuyunca direkt bu geldi aklıma

Bence kariyerinizde ilerleyip, ekonomik olarak güçlü duruma geçmenizi istemiyor eşiniz. Okuyunca direkt bu geldi aklıma
Olabilir o parayla tatile gideriz falan diyor

Kendi başıma karar alıyormuşum. O zaman o da böyle yaparmış şöyle yaparmış

kendi başına karar almak derken ?? yahu adama hatırlatsana siz evlisiniz ve evliler birlikte yaşarlar. eğitim alıp adamın yanına yerleşmenizden doğal ne olabilir, bu erkekler iyice bi değişik oldu gerçekten. gelmenizi basbayağı istemiyor, hayırdır neden evlendin o zaman paşa hazretleri diye sormadınız mı mesela.

gitmicem heralde bu durumda, sıkıntı içinde eğitim almak zor geliyor şu an

ee adam seni de ikna etmiş, manipülasyon completed aman çıkma kocanın sözünden eskaza kendini geliştirirsin falan adamın zoruna gider.

Tatilini bile sizle planlamayan
Yeni evlisiniz heralde
Yeni evliler ayrılmak istemezler birbirlerinden
Sizi yanında istemiyor
Çalışmadığınız halde kirayi ödemiyor
Kısacası bu adam üzgünüm ama bu evliliği istemiyor benimsemiyor
Ben sizin yerinizde olsan ekonomik özgürlüğümü kazanır
Demirden bir ayakkabı yaptırıp kıçına tekmeyi atardım
Adama bak ya
İnsan birini bu kadar şımartır mı

2 mesajı bir alıntılamışsınız. Benim mesajımla cevabınızın bir ilgisi , alakası yok. Sanırım cevap vermeyi unuttunuz.

Yani istemediğim psikolojik baskı yaşayacağım bi evde nasıl olur bilemedim

gitmicem heralde bu durumda, sıkıntı içinde eğitim almak zor geliyor şu an

Konu sahibesi ; sanırım size cevap yazmak da zor geliyor.

Sizi zorla sorguya cekip , ağzınızdan laf almaya çalışılıyor gibi davranıyorsunuz.

Eski konunuz 14 sayfa. İnsanlar vakit ayırıp cevap yazmış , kendi tecrübelerini paylaşmış. Siz , konu açılış mesajınız hariç tek cümleyi 1 veya 2 mesajda gecmişsiniz.

Merak edenler için eski konu

Konuyu okumak , konu sahibesinin mesajlarını okumaktan uzun sürüyor. Bu da : üyenin ; bu konusu da dahil , tüm mesajları

Yok çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…