Konto, banka hesabı hanımlar.Merhabalar,
Eşimle 20senelik evliliğimiz var,maalesef öyle çok mutlu değiliz.öylesine idare ediyoruz,işte bilirsiniz dövmüyor sövmüyor ortada iki tane çocuk var diye .
Eşim paraya hiç önem vermeyen kişi .
Aşim ,catim ,yatacak yerim varsa yeter diyen biri.
Ben ise paramı değerlindirmek istiyorum.Hep çaliştim ama hepte harcadım ev ve çocukların giderlerine.
Şimdiki sorum biriktirdiğim param var, üstüne biraz eklersek ev alabiliriz.
Konuşuyorum karar verelim biraz olsun beni destekle diyorum ,dinlemiyor bile beni.
Biz yurtdışındayiz ,yalnız böyle bir olaya girmeye korkuyorum.Türkiyede güvenecek kimsem yok.
Emlakciya güvenemiyorum.
Birde beni tehdit ediyor ,yalnız asla gidemezsin ,bir daha buraya ayak basamazsin olay çikartirim diyor.
Sanki ben dostumla buluşmaya gidicem.
Başka yatırım araçlarına bakıyorum ,
BES emeklilik yada mevduat kredisi ondada illaki bir türkiyeye girmem gerekiyor ,Konto aça bilmek için.
Ben huzursuz oluyorum ve öfkeliniyorum param ,var ama birşey alamıyorum.
Vallaha boşanmak istiyorum ,bir adım atamadım.Kafamda bin türlü sorular.
Bu huyu beni çileden çıkartıyor..
Birde pişkin pişkin benimle alay geçiyor,o kadar çok paran varsa bana kiyakli araba alabilirsin diyor.
Ne yapsam kizlar
İşte ne kadar olsa türkideki işlemlere uzağiz,yalnız bilemiyorum .Evimi tek başıma araştırdım, emlakciya tek gittim, tapuya tek gittim. Neden korkuyorsunuz ki? Gidin evi alın, annenizin üstüne yapıp ben ev aldım deyin. Böyle adamlardan cacık olmaz.
Güvenilir bir emlakçı ya da ev sahibi bulabilseniz başka kimseye ihtiyacınız yok.İşte ne kadar olsa türkideki işlemlere uzağiz,yalnız bilemiyorum .
Paylaşaknkonuşucak birilerine ihtiyaç duyuyorum
Ev fiyatları daha yükselmeden alacak gücüm varken emeklilik hazirliği diyelimYatırımınızı neden Türkiye de yapacaksınız ki burda yaşamıyorsunuz 3000 TL kira 200 Euro bile değil ki
Genel olarak yatırımlara ilgisi yok,biraz cesaretle burda güzel yere gelmiş olurduk.Eşin hiç bir şekilde ev almanı mı istemiyor yoksa işin Türkiye ye gelme kısmına mı karşı?
Emekli olunca Türkiye’ye dönecekseniz olabilir ama ben Avrupa’dan ev almaya çalışırdım oradan bi kira geliriniz olsa Türkiye’de en kral evde yaşarsınızEv fiyatları daha yükselmeden alacak gücüm varken emeklilik hazirliği diyelim
Almanya'daHangi ülkedesiniz?
Almanya'da
Bence hiç cazip yatırım yokki Almanya'da . Faiz oranları düşük ,ev fiyatları yüksek,borsadanda anlamak lazım.Almanyada yatirim yapmak aslinda kolay. Bunun icin esinizin destegine ihtiyaciniz yok ki. Su anda sahsen Türkiyeden birsey almam cünkü fiyatlar ucmus durumda. Ama genel olarak yatirim yapmak icin, heleki cocugunuz varsa, onay beklemekle hata yapiyorsunuz.
Bence hiç cazip yatırım yokki Almanya'da . Faiz oranları düşük ,ev fiyatları yüksek,borsadanda anlamak lazım.
Belki bir öneride buluna bilirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?