Eşim hiç konuşmuyor...

bizdede ben pek konuşmam pc nin başına geçip otururum...eşim halinden memnun dırdır yapan kadınlardan hiç hoşlanmaz...

Benım esımde konusmayı pek sevmez. Konusmak ıstesem, bos konusmak ıstemedıgını soyler. Nadıren bır bakarım kendı kendıne gelmıs bana bır seyler anlatıyor. Hem de bana ayrıntıyı gec dıyen adam bu kez kendı ayrıntıya gıdıyor. Hatta onun suskunluguna o kadar alısmısım kı bazen konusmasını garıpsıyorum, ne zaman susacak dıye beklıyorum. Ama bu cok nadır olur.

Belkı senın esınde bos konusmayı sevmıyordur. Ben geyık yapmayı severım mesela, esım sevmez. Bu nedenle cok kızdım ona. Ama su aralar taktık donemındeyım. Ayrıca ıcımden de gelmıyor artık.

Genelde onun sorularına yanıt verıyorum artık. Bır kac soru da ben soruyorum ve gunluk konusmamız bıtıyor.

Bır kac gun oncesıne kadar kafama cok takıyordum ama artık bunu yapmayacagım. Kendı ıyılıgım ve evlılıgımın daha ısabetlı ılerlemesı ıcın.

İlk zamanlarda bilgisayar kullanıcısı olan erkeklerin %80'inde böyle durumlar söz konusudur bilgisayar bağımlısı ise tedavisi için 15.000 $ tedavi ücreti isteniyor.

Yanlız bazı erkeklerinde işten geldikten sonra kısa bir süre kafa dinleme isteği olur ve bunuda bilgisayar başında oyun oynayarak film izleyerek veya haber okuyarak geçirirler bunlar geçici durumlardır.

Şayet gelir gelmez bilgisayar başına geçiyorsa sizde gidin yanına oturun ama pek sesinizi çıkarmayın kalk yemek yiyelim diye o söylediği zaman yemeği beraber hazırlamayı teklif edin bu gibi şeyler deneyin ama fazla üstüne gitmeyin çalışan erkekler için böyle şeyler olasıdır evliliğiniz yakında düzene girer merak etmeyin.

Back
X