• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim hiç yardımcı olmuyor, bu normal mi?

40 günlük evliyiz. Önceki konumu hatırlarsınız belki balayının birinci gününde eşimin instagramdan kızlara bakıp bir şeyler yaptığını yakalamıştım. Neyse bu konunun üzerinden çok sular aktı bir şekilde hallettik ama şuanki konu da baya canımı sıkıyor.
İkimiz de çalışan insanlarınız. İkimiz de aynı işi yapıyoruz ama benim çalıştığım yer daha yoğun ben daha çok yoruluyorum diyebilirim. Eve geliyorum yemek yapıyorum çamaşır yıkıyorum evi süpürüyorum siliyorum yemek yiyoruz üzerine bir de bulaşıkları yıkıyorum. Bu işleri yaparken eşim hiçbir şekilde yardımcı olmuyor. Bir işin ucundan tutsa benim yükümü azaltsa ne olur ki? Sizin eşleriniz de böyle mi evlilik böyle bir şey mi? Yorumlarınızı bekliyorum:KK43:
Benim kocam da aynı sadece çocuk bakar dışarı götürür parka vesayre gezdirir oynanır ben o esnada işlerimi yaparım ama tabi ben çalışmıyorum.calissam nasıl olurdu bilmiyorum.

Soylemek, istemek kâr etmiyorsa eyleme geçmenin vakti gelmiş.
İşten gelince kendi yemegini yapip yiyeceksin, kendi bulasigini makineye atip o sirada cayini iceceksin.
Sonra camasirlarini makineye atarsin, kendi giysilerini falan toplar yatarsin.
Haftalik temizlikte de yardimci al, çalışıyorsun kendin yapma.
Birkaç gün aç kalsın dışarıdan yesin aklı başına gelir

Back
X