- Konu Sahibi kalbimkirik35
40 yılını ziyan etmekten iyidir.40 gün oldu nasıl boşanayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
40 yılını ziyan etmekten iyidir.40 gün oldu nasıl boşanayım
Ama bu ne yapsam derdi cok gicik ve 50 yil bile gecse ayni olacak.. yapmak dusunmek kadar yorucu degil..Ilk 1 yıl ya dısarda yedık ya evde aperatıf yaptık yedık.Cunku yemek yapmayı bılmıyordum:)10 yıl oldu hala her aksam aksama ne yapalım dıyorum?Ayarlarız bıseyler dıyor
Eğer bı gun onceden falan yapmadıysam,ayarlarız dedıyse yemek ısı kocamdadır:)
Ev ıslerınde cam sılmem ,canı ne zaman ısterse sıler 2-3 ayda bır.Benım yukseklık korkm var ev 4.kat ama 8.kat gıbı.10 yıldır boyleyız.Camasır yıkamak hobım gıbı:)Yıkadıkca ferahlıyormCogu zaman elımden alıyor esyalarını 1 kere gıydım dıye.
Utu cok gerekmedıkce ,tshrtler,gomlekler kotlar harıc (zaten baska ne utulenır kı gkjfgf) yapmıyorm.Yanı oyle nevresımdı havluydu utuleyemem.
Yarı yarıya gıbıyız ıs bolumunde.Balkon yıkamam mesela.Hıc sevmem.Esım sever o yıkar .
Ozetle bı zahmet pasayı kaldırıp elıne bezı vereceksınız.
Calısmasanız da neden herseyı kadın yapsın nerde o bolluk?
O da normal degil yani.. bi insan bak kadin demiyorum.. kendi karnini dahi doyuramiyor.. cidden orta yolu bulamiyoruz milletceŞanslı değilim olması gereken bu
Çevremde hep böyle hatta bir arkadaşım yumurta kırmayı bilmeden evlendi eşi yapıyordu yemeği yeni yeni öğreniyor şimdi
bunun şansla ne alakası var?Çok şanslısınız![]()
40 günlük evliyiz. Önceki konumu hatırlarsınız belki balayının birinci gününde eşimin instagramdan kızlara bakıp bir şeyler yaptığını yakalamıştım. Neyse bu konunun üzerinden çok sular aktı bir şekilde hallettik ama şuanki konu da baya canımı sıkıyor.
İkimiz de çalışan insanlarınız. İkimiz de aynı işi yapıyoruz ama benim çalıştığım yer daha yoğun ben daha çok yoruluyorum diyebilirim. Eve geliyorum yemek yapıyorum çamaşır yıkıyorum evi süpürüyorum siliyorum yemek yiyoruz üzerine bir de bulaşıkları yıkıyorum. Bu işleri yaparken eşim hiçbir şekilde yardımcı olmuyor. Bir işin ucundan tutsa benim yükümü azaltsa ne olur ki? Sizin eşleriniz de böyle mi evlilik böyle bir şey mi? Yorumlarınızı bekliyorum![]()
Niye karnını doyuramasın dışarıdan söyleyebiliyor çalışıyor kazanıyor kadın diye ev işi yapmak zorunda mı erkekleri bu hale getiren yine biz kadınlarO da normal degil yani.. bi insan bak kadin demiyorum.. kendi karnini dahi doyuramiyor.. cidden orta yolu bulamiyoruz milletce
O kullugun ıcıne kafasını sokup ,adam gıbı ıc ıceceksen su zıkkımı derdım sanırım.Aıleden gormemıs olabılır,ama gormemesı benım sorunum degil.Ogrensın.Ya yemin ederim dedim ki sadece balkonları yıka ona da razıyım. Ama onu BİLE yapmıyor içtiği sigaranın tüm külleri evin içine doluyor umrunda değil adamın. Ne yapayım artık bilemiyorum elim kolum bağlı.
İlk konunun üstünü kapadık demişsiniz ama üstü kapatılacak bir konu değil.Öbur konuya gelince,yapmayı bırakın kimsenin hizmetçisi değilsiniz.Acayip sinir oldum bu adama,40 günlük evli olmanız boşanmanız için engel değil,bir ömür boyu çekmekten iyidir.40 günlük evliyiz. Önceki konumu hatırlarsınız belki balayının birinci gününde eşimin instagramdan kızlara bakıp bir şeyler yaptığını yakalamıştım. Neyse bu konunun üzerinden çok sular aktı bir şekilde hallettik ama şuanki konu da baya canımı sıkıyor.
İkimiz de çalışan insanlarınız. İkimiz de aynı işi yapıyoruz ama benim çalıştığım yer daha yoğun ben daha çok yoruluyorum diyebilirim. Eve geliyorum yemek yapıyorum çamaşır yıkıyorum evi süpürüyorum siliyorum yemek yiyoruz üzerine bir de bulaşıkları yıkıyorum. Bu işleri yaparken eşim hiçbir şekilde yardımcı olmuyor. Bir işin ucundan tutsa benim yükümü azaltsa ne olur ki? Sizin eşleriniz de böyle mi evlilik böyle bir şey mi? Yorumlarınızı bekliyorum![]()
Evlenmeden önce o da ailesi ile yaşıyordu ben de ailem ile yaşıyordum. Ben evimde hiçbir işi yapmazdım ailem izin vermezdi sen çalışıyorsun kızım yorulma derlerdi. İş yapmayı pek bilmezdim doğrusu. Eşimin de böyle olduğunu düşünüyorum ailesi ev işi yaptırmamıştır. İkimiz de eşit şartlarda aynı konumda büyümüşüz ev işi bilmeyiz bunun farkındaydım evlenmeden önce. Ama ben evlenip kendi evimize çıkınca araştırdım öğrendim nereyi nasıl temizlerim nasıl yemek yaparım nasıl çamaşır yıkarım, onun ise dünya umrunda değil. Benim beklentim onun da benim gibi olması.bunun şansla ne alakası var?
insanlar daha evlenmeden neyi yapar neyi yapmaz biliyor konuşuyor...
hadi evde dağınıktır, eşyalarını düzenli tutmaz belki onu evlenmeden net göremeyebilirsiniz, belki siz geleceksiniz diye toplar mesela, gizler bu huyunu.
ama insan kocası olacak adamın hangi yemekleri iyi yaptığını, günlük kendine yemek yapıp yapmadığını, ütüyü iyi yapıp yapmadığını, bulaşık makineis çamaşır makinesi kullanımını da evlenmeden bilmez mi? bunun için aynı evde yaşamaya da gerek yok ki. ben aynı evde yaşamıyorum ama günlük bilirim ne pişirmiş. liste attığından değil yemekle ilgili muhabbet geçtiğinden.
sizinki şansızlık değil resmen kara cahillik. bunları nasıl konuşmaz nasıl düşünmezsiniz? evlenince ne bekliyordunuz? aynı eve gireceksiniz ve ta taaam sihirli değnek mi değecek herife?
Cıdden ya omur torpusu resmen yemek derdi:SAma bu ne yapsam derdi cok gicik ve 50 yil bile gecse ayni olacak.. yapmak dusunmek kadar yorucu degil..
Alakasi yokNiye karnını doyuramasın dışarıdan söyleyebiliyor çalışıyor kazanıyor kadın diye ev işi yapmak zorunda mı erkekleri bu hale getiren yine biz kadınlar
Kadın hem çalışsın hem evde tüm işleri yapsın köle çünkü
Onunda ev içinde görevleri var,size iyilikte lutufta bulunmayacak üstüne düşeni yapacak, yapmalı. Bana yardım et demek yerine ona bunu izah edin önce. Ne demek bari balkonu yıkasın? Benim kardeşim ve iki arkadaşım boşandı böyle gereksiz adamlardan.Ya yemin ederim dedim ki sadece balkonları yıka ona da razıyım. Ama onu BİLE yapmıyor içtiği sigaranın tüm külleri evin içine doluyor umrunda değil adamın. Ne yapayım artık bilemiyorum elim kolum bağlı.
buradaki konu sahibi de kocası da evlenmeden bi su bardağı kaldırmamış benim anladığımAlakasi yokben kadin demedim zaten bir insan niye neden bir yumurta dahi kirmasin yani? Bana bu sacma geliyor. Ben cinsiyet ayirt etmiyorum, kizlarimda var ogullarimda.. etmiyorum evde.. kiz naparsa erkekte yapacak… calisiyor diye bir isten anlamamak sacma geliyor, siparis vermek vs. Onlar ayri.. ne demek istedigimi anlamadin bence