- 13 Ekim 2011
- 4.213
- 507
- 163
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet başlık yazarken inan aklımdan tek bu geçti halen de geçmiyor diyor çok kırıldım.tamam haklısın beni düşündüğü için para verdi gittim ihtiyaçlarımı aldım sağolsun ama kendimden de kısıp gidip kazak aldım parayı sonuna kadar kendim için harcayabilirdim o da git ver çok kötü köylü işi cebi bile yok dedi o an acayip oldum ben mutlu olsun diye yaptım inan şaşırdım. sabah diyor ki annesi yün fanila almış bu olmasa donarım kimse kimseyi düşünmüyor diyor!!!!!tabi ki eeşimi seviyorum o da beni seviyor ama burda yazıp bi şekilde içimi dökmezsem ona bazı şeylerin yansıması daha kötü oluyor ama farklı bi bakış açısıyla yaklaştın tşk ederim... sonuç da fikir almak için konu açıyoruz burada
Sizin iletişiminiz iyiymiş, açıkçası ben de tripleri pek takmam kafama.bak canım kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama muhtemelen ben senden büyüğüm 34 yaşındayım evliliğimde 9. yılıma girdim ,kadınlar hep tatlı sözler duymak isterler ama o da bir yere kadar ,yıllar geçtikçe evlilik tecrübe kazanır ve ilk yıllardaki kadar beklenti içine girmessin..
benim eşim benim aldığım bişeyi beğenmesse ,bu ne ya köylü işi derse ,aman banane keyfin bilir giymessen giyme, gider kendime alırım bişeyler derim ,kötü söz kullanmam ,kırılmam da eşime ,ki şimdiye kadar çok olmuştur ,tarzını bilirim ,alırım ,ama beğenmez ,bende napim oturup ağlıyımmı ,ona buna anlatıp kocam beğenmedi vay ben nerelere gideyim mi diyim ,paşa gönlü bilir umrumda olmaz ..
bu evlilik denen şeyi hep romantizm ,aşk sözleri ,şömine başı sevgi fısıldaşmaları olarak düşünmeyelim lütfen ,
kimi özel günlerini hatırlamadı diye boşamaya kalkar ,kimi evlilik yıldönümü hediyesi gelmedi diye karalar bağlar ,
biz evlilik yıldönümünde filan konuşuruz ,ee napıyoruz ,o derki valla benden bişey bekleme geçen ay daha şunu aldım der ,bende iyi bari bende almıyım bişey aman ne gerek var ya ,yemek yeriz bi yerde der gideriz yemek yer geliriz ,yani bu karşılıklı anlaşma ile olan şeyler ,valla biz böyle gül gibi geçinip gideriz ,isterim ki herkes böyle olsun ,kraliyet saraylarında yaşamıyoruz ki herkes birbirinin elini eteğini öpsün ..
tabiki evlilikte saygı olmassa zaten ömrü olmaz ,ama eşin sana saygısızlık yapmamış ,beğenmedim demiş ,bence açık açık söylemiş ,sana doğru doğru konuşmuş takdir ettim ,yani giymeyeceği bişey dolapta duracağına ,git kendine bişey al değerlendir demiş ..
Hiç sevmiyorum böyle insanları.
Düşünüp bir hediye verirsin.
Kalbinden kopar, tüm masumiyetinle yaparsın; karşındaki insan odun oldu mu burun kıvırır aldığın şeyin manevi değerini görmezden gelerek.
Çoookk kırıcı, çok itici bir tavır bu.
arkadaşlar bi takım kışlık ihtiyaçlarım vardı eşim para verdi alış verişe gittim bugün . kendime bişeyler alınca kıyamadım ona da bi kazak aldım. kendime bir şeyi eksik alayım o da mutlu olsun dedim ama tam tersi oldu eşim suratını astı görünce ben senden bişey istedim mi ben kendim zevkime göre alırım bişey alacaksam ne gerek var dedi üstüne giydi beğenmedim çok kötü cebi bile yok dedi canım çok sıkıldı yani insan beğenmese bile bi tşk eder geri ver parasını al dedi dedi de dedi yani ...halbuki kalın bi kazak istiyordu bende içi peluş gibi olan kazak aldım ama yaranamadım canım sıkıldı akşam akşam ...annesi dandik bişey bile alsa giyer ama beni sinir etti
arkadaşlar bi takım kışlık ihtiyaçlarım vardı eşim para verdi alış verişe gittim bugün . kendime bişeyler alınca kıyamadım ona da bi kazak aldım. kendime bir şeyi eksik alayım o da mutlu olsun dedim ama tam tersi oldu eşim suratını astı görünce ben senden bişey istedim mi ben kendim zevkime göre alırım bişey alacaksam ne gerek var dedi üstüne giydi beğenmedim çok kötü cebi bile yok dedi canım çok sıkıldı yani insan beğenmese bile bi tşk eder geri ver parasını al dedi dedi de dedi yani ...halbuki kalın bi kazak istiyordu bende içi peluş gibi olan kazak aldım ama yaranamadım canım sıkıldı akşam akşam ...annesi dandik bişey bile alsa giyer ama beni sinir etti
almam zaten artık yarın gidip vercem kazağıboşver hiç canını sıkma inş hatasını anlar.. bencede hiçbirşey alma kendi alsın giysin..
29 yaşındayım 3 yıllık evliyim evlenmeden önce de sonra da romantizmmiş mumlu şaraplı yemeklermiş hediyelermiş beklemedim beklememde.karşımdaki insandan beklediğim sevgi anlayış ve saygı dün de eşimden sadece ben bunu beğenmedim değiştirelim yada sen düşünmüş almışsın sağol ama yerine kendine bişey al demesini beklerdim bu da çok bişey değil heraldebak canım kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama muhtemelen ben senden büyüğüm 34 yaşındayım evliliğimde 9. yılıma girdim ,kadınlar hep tatlı sözler duymak isterler ama o da bir yere kadar ,yıllar geçtikçe evlilik tecrübe kazanır ve ilk yıllardaki kadar beklenti içine girmessin..
benim eşim benim aldığım bişeyi beğenmesse ,bu ne ya köylü işi derse ,aman banane keyfin bilir giymessen giyme, gider kendime alırım bişeyler derim ,kötü söz kullanmam ,kırılmam da eşime ,ki şimdiye kadar çok olmuştur ,tarzını bilirim ,alırım ,ama beğenmez ,bende napim oturup ağlıyımmı ,ona buna anlatıp kocam beğenmedi vay ben nerelere gideyim mi diyim ,paşa gönlü bilir umrumda olmaz ..
bu evlilik denen şeyi hep romantizm ,aşk sözleri ,şömine başı sevgi fısıldaşmaları olarak düşünmeyelim lütfen ,
kimi özel günlerini hatırlamadı diye boşamaya kalkar ,kimi evlilik yıldönümü hediyesi gelmedi diye karalar bağlar ,
biz evlilik yıldönümünde filan konuşuruz ,ee napıyoruz ,o derki valla benden bişey bekleme geçen ay daha şunu aldım der ,bende iyi bari bende almıyım bişey aman ne gerek var ya ,yemek yeriz bi yerde der gideriz yemek yer geliriz ,yani bu karşılıklı anlaşma ile olan şeyler ,valla biz böyle gül gibi geçinip gideriz ,isterim ki herkes böyle olsun ,kraliyet saraylarında yaşamıyoruz ki herkes birbirinin elini eteğini öpsün ..
tabiki evlilikte saygı olmassa zaten ömrü olmaz ,ama eşin sana saygısızlık yapmamış ,beğenmedim demiş ,bence açık açık söylemiş ,sana doğru doğru konuşmuş takdir ettim ,yani giymeyeceği bişey dolapta duracağına ,git kendine bişey al değerlendir demiş ..
evet yaptığı hareket karşısında affalladım ben sevineceğini beklerken karşımda sinirli mağazayı aramak isteyen bi adam buldum.sadece aşkım hoşuma gitmedi bunu değiştir deseydi üzülmezdimSizin iletişiminiz iyiymiş, açıkçası ben de tripleri pek takmam kafama.
Yalnız şu var, arkadaşımızın eşi kazak yerine kendine birşeyler al dememiş ki. Parasını iste demiş, celallenmiş hatta mağazaya aramaya kalkmış.
Arkadaşta diyor insan gibi ılımlı bir şekilde beğenmediğini söylese o da bu kadar alınmazdı.
Kimse alınan hediyeyi beğenmek zorunda değil, ama bunu ifade ediş tarzı çok önemli.
maddi durumumuzu sarsacak bi para değil kaldı ki giymeyeceği bişey de değil tamam paramız ortak ama bu kadar abartacak bi durum yoktu ortada sonuç da istediği zaman beğendiği şeyleride alır zatenCanim maddi durumunuz begenmese bile alip hatrin icin bi kere giyip sonra giymemeyi kaldiracak kadar yerindeyse ayip etmis. Yok o kadar iyi degilse kazak aliniyosa ihtiyac icin aliniyorsa sevdigi begendigi bir sey olmasi onemli. Canta gibi dusun. İstersin ki cesit cesit renk renk cantam olsun. Ama bir tane alabileceksem her kiyafete giden siyah renk cok gozlu bir sey alirim. Annesinin aldigi ya da x kisinin aldigi gercekten hediye oluyor bana gore yoksa eslerin birbirine aldiklari gene ortak butceden cikiyor. Esim bana kolye alsa simdi parasi ondan mi cikmis olacak.
hakikaten olaymış şahmeran ne yaa:)) benim ki abartılı renk yada şekli olan bi kazak deilki sıradan her zaman giydiklerine benzeyen bişey neyse bu son olsun zaten hediye olayı kapanmıştırEski eşim hediye almak konusunda tam bir olaydı. Çözümlemek icin psikoterapi alması gerekti. Spesifik seyler dışında (telefon, beğendiğim kazak, beğendiğim araba vs vs) aldığı hediyeler faciaydı.
Hatta hic unutmam bir doğumgünümde bana şahmeran mı ne almış. Adını o zaman duydum. Böyle sıngırtılı elin üstünde bocuklu sacmasapan birseydi. Kız kardeşim hediyeyi actığım andaki suratımı fotograflamış :) Şoka girmiş gibiydi. İnan o kadar bozuldum ki bozulduğumu o da anladı.
Yani karı koca arasında böyle seyler olur, beğenmezse gider beraber değiştirirsiniz.
Bu durum onun hödük olduğunu kanıtlamaz ama hemcinsimsin seni üzmeyeyim erkeklerin hepsi bir hayvan cinsi![]()
ben şaşırdım birazz ama ders oldu bu olay banavalla hödüklükle alakasi yok bence
benim esimde herseyi begenmez
artik ona birsey almiyorum kendi zevkine göre alsin
dert etmeyin bence
aynen beklediğim sadece bu nazikçe belirtmesiydiKatiliyorum..
:26: begenmese bile once tesekkur edip sonra nazikce begenmedigini dile getirebilirdi..
ama sıkmayın caninizi.. erkeklerin geninde biraz odunluk ve hodukluk vardir![]()
kocamı tabiki seviyorum bu konuyla ne alakası var bunun. buraya konu açanlar genelde kocalarına hoş yorumlar almaz zaten siz de bilirsiniz ilk ben mi yapıyorum anlamadım .eşim dün bana göre nezaketsiz davrandı burdan konu basit görünüyor haklısınız ama ben çok kırıldım halende kırgınım bi daha almam olur biter evet zaten alamam artık beni üzdü çünkü o anki kırgınlığımla açtım konuyu. şöyle düşünün birine hediye alıyorsunuz kendinize alacağınız bişeyden vazgeçiyorsunuz aldığınız kişi hediyeyi eline bile almadan beğenmediğini söylüyor sonra zorla giydiriyorsunuz bi sürü laf ediyor hoşunuza gider mi merak ettim doğrusuminnie,sen kocanı hiç mi sevmiyorsun
insan sevdiği insana bunca kişiye laf ettirir mi,onca kişiden onlarca olumsuz yorum aldın,sonra gidip nasıl sarılacaksın,nasıl birlikte olup uyuyacaksın
ne olmuş aldığını beğenmemiş,olabilir.git kendine al.bir daha da almazsın olur,biter.
ben sevdiğim hiç kimseye başkasına laf ettirmem,haaaa edeceksem sadece ben o da içimden ederim ki yüz göz olmayalım.çocuklarıma da babalarının bile laf söylemesine katlanamam.kız kardeşimi ben büyüttüm,annemin bile kız kardeşime laf söylemesini hala kaldıramam![]()
evet kuru bi tşk bekledim beğenmese bile bunun arkasından söylemeliydiEsini master hoduk desek yeridir.cok kaba davranmis size.
İnsan begenmese bile tesekkur eder ya.
Her hediyeyi begeniyomuyuz hayir .bende esimin aldigi giysileri pek begenmem zevklerimiz pek uyusmaz ama hic soylemem begenmedigimi bi sekilde kendime uydurur giyerim kirilmasin diye.
Begenmedim git geri ver al parasini dediginde iyi sabretmissin.ben olsam cope koyardim paketiyle.
inan öyle dışarda giyilmeyecek bişey değil sonuç da uzun zamandır tanıyorum tarzının dışına çıkmadım zatenafedersin ama kocam hödük mü dediğin için cevp veriyorum ewet arkadaşım acı ama gerçek senin kocan tam bir hödük ya beğenmeyebilirsin olabilir ama o kadın seni düşünmüş oan aklında sen varmışsın seni mutlu etmek istemiş ve sana hediye almış.beğenmesende teşekkür et öp dışarda giymesende ewde bikaçkere giy gönlü olsun.sadece senin kocan değil erkeklerin geneli hödük canım.ne anlasınlar duygudan zerafetten.allahın odunları.ben olsam bana öyle bişeymi yaptı alır makası o kazagı parçık pençik edip atarım kucağına uzun bi sürede tavırlı olurum.bırak sende ne hali varsa görsün sersem
aynen bende senin gibiyim annesi ne alsa giyiyor ben bi dayak yemedim üstüneEvet hodukmus ışte nankör şey enazindan düzgün sekilde hayatım bunu deistrsek Dha iyi olmazmi dye uygun dille soyleseymis benim kocamda böyle teşekkür etmez aksine kafamın etini yer bu nebicim dye ve aynen annesinin aldığı dandik şeyleri gyyordu eskiden bana gelnce marka olsun soyle böyle dye bi aldgm esofmanlari beğendi hayret oyzden artık hiç gömlek fln almam ben ona kendime bsey alınca kyamiorm senn gbi hemen onada aliorm
sağol.evet suratını astı yarım saatte zor düzeldi o da tamam halledicem değişim yapıyorlar belki iadede alırlar dedim(ki iade almazlar) ondan sonra kendine geldiYokk yaaa hakikaten ne yapsak yaranamıyoruz biz bu erkek milletine.Fedakarlığına düşünceli tavrına yazık etmiş kabalığıyla resmen. Herşeyden çokta suratını asması çok dikkatimi çekti.Yuh dedim yani Allah sabır versin arkadaş!
değişim kartı sorsa üzülmem direk ver falan dedi yüzünü astıBen de direk söylerim beğenmediysem buna ne kadar verdin derim değişim kartı varmı diye sorarım:) ben malesef böyleyim fazla şeffafım karşımdaki eşim olunca lafı evelemeden direk söyleyebiliyorum.. Tabi başkası olsa beğenmiş taklidi yaparım..
Sonuç olarak ben eşinizi hiç garipsemedim..