• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim içime boşalmadan hamile kalabilir miyim

yunus_45

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2025
41
3
1
23
Merhaba lütfen yardım edin ben en son Mayısın 13 de adet oldum 25 mayısta evlendim. ilk gün yapmadık, balayına gittik balayında birkaç kez denedik ama ben kendimi çok kastığım için yapamadık eşim içime hiç boşalmadı. bir kaç kez denemeden sonra kanamam oldu kanamam bir kaç gün sürdü sonra kahverengiye döndü balayından mayısın 30 da döndük. bir kaç kez denemeden sonra zevk almaya başladım. eşim boşalacağı zaman prezervatifi takıp öle boşalıyordu ama hep çıplak ön sevişme yapıp bir kaç kez içime girdiği oldu ama hiç içime boşalmadı boşalacağı zaman hep prezervatif takıp öle yaptı şimdi benim adetim gecikti HAMİLE MİYİM ? adetim bekarken 38 güne kadar uzamıştı yani tam düzenli olmuyordum

Gebelik ihtimali tabii ki var, yüzde yüz kacirmadigindan emin de olamazsınız, öyle bosalmadik olmadı diye işlemez o durum, gecikmen varsa ya da döngünün dışına çıktıysa test yap emin olmak icin

sanmam bizimkiler bizi suluyor da 4 senedir zor gebe kaldım ben. ama tabii ihtimal sıfır değil nadir de olsa atılgan bi sperm yumurtaya koşmuş olabilir:) gebelik şuan için düşük ihtimal ama test yaparsan kafan rahatlar yine de.

sanmam bizimkiler bizi suluyor da 4 senedir zor gebe kaldım ben. ama tabii ihtimal sıfır değil nadir de olsa atılgan bi sperm yumurtaya koşmuş olabilir:) gebelik şuan için düşük ihtimal ama test yaparsan kafan rahatlar yine de.
evet ama eşim hiç içime boşalmadı balayı benim yumurtlama dönemine denk geldi ama denedik olmadı kendimi kastığım içim eşim içime hiç giremedi baş gün denediğimizde kan geldi o da sanırım kızlık zarı bozuldu

evet ama eşim hiç içime boşalmadı balayı benim yumurtlama dönemine denk geldi ama denedik olmadı kendimi kastığım içim eşim içime hiç giremedi baş gün denediğimizde kan geldi o da sanırım kızlık zarı bozuldu
Şu söylediklerinizden sonra mümkün değil yani olursada ilk olursunuz

çok stres yapıyorum renglim şuan 4 gün gecikti uyuyamıyorum araştırıyorum buraya yazıyorum nolur lütfen bişey diyin yaaa
Ama şimdi bi içime girdi diyorsun diğer yazında hiç içime girmedi diyorsun bacım bi boşaldı diyorsun bi hiç boşalmadı diyorsun sen yarın bi kan testi ver mutlaka o zaman çıkar

Zevk suyunda da sperm var

Yani bosalmadı die çokta güvende hissetmeyin. Bosalacagında prezervatif takmış olması da değişik bi taktikmiş 🙈🙊
evet var biliyorum ama balayım yumurtalama dönemine denk geldi o zaman denediğimizde yapamadık hç içime bile giremedi kızlık zarımı bozdu o kadar yumurta dönemi bitince tekrar denedik o zaman yavaş yavaş zevk almaya başladım o zaman da eşim boşalacağı zaman prezervatif taktı öle yaptı

çok stres yapıyorum renglim şuan 4 gün gecikti uyuyamıyorum araştırıyorum buraya yazıyorum nolur lütfen bişey diyin yaaa
Allah Allah suan uyuyamıyor olmanız size bi fayda sağlıyor mu . Sabah kalkın gidin bi kan verin rahatlayın . Araştırma yapmayın ben googleye kolum ağrıyor yazınca kalp krizi gecırıyorsun sonuçlarına falan ulaşıyorum bazen

Ama şimdi bi içime girdi diyorsun diğer yazında hiç içime girmedi diyorsun bacım bi boşaldı diyorsun bi hiç boşalmadı diyorsun sen yarın bi kan testi ver mutlaka o zaman çıkar
şöyle ön sevişme yaptık içime prezervatifsiz girdi boşalacağı zaman prezervetivi takı öle yaptı

evet var biliyorum ama balayım yumurtalama dönemine denk geldi o zaman denediğimizde yapamadık hç içime bile giremedi kızlık zarımı bozdu o kadar yumurta dönemi bitince tekrar denedik o zaman yavaş yavaş zevk almaya başladım o zaman da eşim boşalacağı zaman prezervatif taktı öle yaptı
. Vücudunuz ilişkiden sonra değişik tepkiler de veriyor olabilir sabah kan testi verin kafanız rahatlasın

O zaman değilsin yavrum ben hiç duymadım görmedim de yani böyle bir şey olursan helal olsun derim bi yaşıma daha girerim git yat uyu yarın da kan testi yaptır

Back
X