eşim için çok üzülüyorum adam resmen eriyor :(

midesinde asit fazlalığı olduğun dan yemeklerde sonra midesinde yanma oluyor buda midem yanmasın diye yemekten kesti kendini doktorun önerilerine göre hazırlıyorum yemekleri (yağsız kızartma falan yok... v.s)bu seferde bunları benim midem almıyo ben istediğimi yiyemicemmi diye kendini yemekten kesiyo kızlar vallahi aynı çocuk gibi yaaamafoldumben

6 aylık oğlum onun kadar uğraştırmıyo valla beni....

geçmiş olsun canım eşin eyer sitres yapıyosa o da midede çok asitlenme yapar diye düşünüyorum eşini yemek konusunda zorlama yada sürekli bu konuyu gündeme getirmemeye çalış en önemli şey moral ne diyeyim Allah bizim iştahımızdan ona versin :))

benimde eşim kilolu değil ama yine iyi sayılır 1.76 boyu kilo 67 filan bunada şükür

Allah yardımcın olsun canım başka dert vermesin düzelir inşallah bir diyetisyene gitmeyi ikna et o size ne kadar kalori alması gerektiğini söyler tekrar geçmiş olsun byy

Allah yardımcın olsun canım başka dert vermesin düzelir inşallah bir diyetisyene gitmeyi ikna et o size ne kadar kalori alması gerektiğini söyler tekrar geçmiş olsun byy

tavsiyelerin için çok sağol canım yorumlarını dikkate alıcam yerimseniben
fazla gündeme getirmemeye çalışıyorum zaten ama bazen istemedende olsa oluyo:gitme:

peki şöyle bişi denesen onun midesine uygun felan yemek tarifleri araştırsan internetten yeni bi yemek gördüm hoşuma gitti x yapmış geçen anlattı çok lezzetliymiş felan gibilerden onları yedirsen istediğimi yiyemiyorum psikolojisinden çıkar belki yeni bişi deniyorum gibilerden

Eşinize bolbol hurma ve yanında salatalık yedirin bu ikili inanılmaz kilo yapıyor bende zayıftım cnm dene hem mideye yararlı hem de kilo yapıo kesn deneee

evet yaaa bu çok mantıklı geldi bana daha önce niye aklıma gelmedi??*
bu şekilde diyetisyeniylede diyalog kurabilirim...aklinialirimsmile
hay aklınla bin yaşa:dance:

karışık çerez ve çekirdek en sağlıklı kilo alma yöntemi arkadaşım, yemeklerden sonra bol bol çitlesin.

cnm ben eşime ballık yagı kapsülüaldım dün başladı bide keçiboynuzu pekmezi adam kaşık kaşık yiyo çok sevdi inşallah iştahı açılcakkk biyerden başladık bakalım

benimde mide asitim fazla ama nedense ben kilo alıyorum aksine. midesinin boş kalmaması gerekiyor sürekli bişeyler atıştırsın gerekli ilaçları düzenli olarak kullansın. yağlı yiyecekler tüketmesin. asitli içecekler içmemeli çay kahve fazla tüketmemesi ve midesini daha fazla koruması gerekiyor. bu asit gerçekten kötü benim boğazımı tahriş etmeye başladığı anda öğrendim sürekli yediklerimi çıkarmaktan bıkmıştım. bende Nexium kullanıyorum. allahım şifasını versin çk ilerlemiş tedaviyi ihmal etmeyin lütfen.

cnm ben eşime ballık yagı kapsülüaldım dün başladı bide keçiboynuzu pekmezi adam kaşık kaşık yiyo çok sevdi inşallah iştahı açılcakkk biyerden başladık bakalım

canım bu balık yağı kapsülü doktor mu veriyor yoksa Direk eczaneden gitsem alabilirmiyim?

offf kızlar off hala bi çözüm bulamadım bütün tavsiyelerinizi denedim yok olmadı balk yağı hapı aldım ,keçiboynuzu pekmezi yedirdim,aklınıza ne gelirse yaptım niye kilo alamıyo yaa tekrar doktora gittik bi sorun yok asit fazlalığı devam ediyo sadece dedi ..
napsam kızlar yaaa onun derdine derman olmak istiyorum ama olmuyo çok üzülüyorum:çok üzgünüm:

canim cölyak hastaligi degil degil mi?
ben zarari nedir esiniz icin bilmiyorum ama
kilo almak icin salatalik ve hurma yi ayni anda yemek gerekiyormus..
ama yas hurma mi kuru hurma mi onu bilmiyorum tabiki
midesinden kaynakli bir sorun bilmiyorum iyi olmayabilir gecmis olsun canim

canım olumlu şeyler söyle eşine inanmasan bile bak bu çok etkili. psikolojisi de bozuluyordur çünkü senin üzüldüğünü görünce. bu aralar baya toparladın çok seviniyorum falan gibi.. bilirsin işte :)

evet canım hep öyle yapıyorum zaten poliyana gibi dolaşıyorum ortalarda bili kolumu kesseler olsun bitane daha var dicem nerdeyse ....
bu durum beni çok sıkıyor ...:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…