Mide asidinin fazla olması kilo kayb yapmaz tatlım... Bence farklı bişeyler var...
Benim de mide asidim fazla reflü sorunum var ama maşallh 80küsür kiloyum...
Hamlelikte mide asidim daha da arttı....
Detaylı büyük hastaneler yada üniversite hastanelerine gidip endokrinoloji bölümünde muayene olun.. Hipertiroidi varsa o yüzden de kilo kaybediyor ve alamıyor olabilir...
midesinde asit fazlalığı olduğun dan yemeklerde sonra midesinde yanma oluyor buda midem yanmasın diye yemekten kesti kendini doktorun önerilerine göre hazırlıyorum yemekleri (yağsız kızartma falan yok... v.s)bu seferde bunları benim midem almıyo ben istediğimi yiyemicemmi diye kendini yemekten kesiyo kızlar vallahi aynı çocuk gibi yaaamafoldumben
Allah yardımcın olsun canım başka dert vermesin düzelir inşallah bir diyetisyene gitmeyi ikna et o size ne kadar kalori alması gerektiğini söyler tekrar geçmiş olsun byy
canım gecmıs olsunnn kafasına bıseyımı takıo sana soleyemıokı acaba
midesinde asit fazlalığı olduğun dan yemeklerde sonra midesinde yanma oluyor buda midem yanmasın diye yemekten kesti kendini doktorun önerilerine göre hazırlıyorum yemekleri (yağsız kızartma falan yok... v.s)bu seferde bunları benim midem almıyo ben istediğimi yiyemicemmi diye kendini yemekten kesiyo kızlar vallahi aynı çocuk gibi yaaamafoldumben
peki şöyle bişi denesen onun midesine uygun felan yemek tarifleri araştırsan internetten yeni bi yemek gördüm hoşuma gitti x yapmış geçen anlattı çok lezzetliymiş felan gibilerden onları yedirsen istediğimi yiyemiyorum psikolojisinden çıkar belki yeni bişi deniyorum gibilerden
cnm ben eşime ballık yagı kapsülüaldım dün başladı bide keçiboynuzu pekmezi adam kaşık kaşık yiyo çok sevdi inşallah iştahı açılcakkk biyerden başladık bakalım
canım olumlu şeyler söyle eşine inanmasan bile bak bu çok etkili. psikolojisi de bozuluyordur çünkü senin üzüldüğünü görünce. bu aralar baya toparladın çok seviniyorum falan gibi.. bilirsin işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?