. sixpackli yakisikli biriydi.
Bende tam olarak burda patladım
Bu hafta iyi troll yaptı buralar
sixpackli yakisikli biriydi.
eşim sürekli öpüyor beni elimden tutup yatağa götürüyor kendimi seks işçisi gibi hissediyorum, b
çalışmama izin verilmiyor hamile olduğum için ve eşimin durumu çok iyi olduğu için.
çünkü eğlenebildiğim bir adamla evleneceğim istersem hem de ingiltere’ye gideceğim en kısa yoldan, yorulmadan.
o ne demek anlamadım? inanmıyor olabilirsiniz bu sizin probleminiz. ben sadece düştüğüm durumdan çıkmaya çalışıyorum
Bu hafta iyi troll yaptı buralar
yaşadıklarımı aynen anlattımSenaryoda boşluklar var
bu duyguyu sadece kariyer hayatını önemseyeler bilirSevişirken denklik okulunu düşünmek mi?
Sixpacka kadar inanıyodum.Senaryoda boşluklar var
o ne demek anlamadım? inanmıyor olabilirsiniz bu sizin probleminiz. ben sadece düştüğüm durumdan çıkmaya çalışıyorum
anlamadım ne demek bu? insanları neyle itham ediyorsunuzSixpacka kadar inanıyodum.
dar tişört giyiyordu, herhalde kör değiliz. dar tişört giyiyordu vücudunu gördüm yazmadığım için özür dilerim
ayaküstü sixpackini nasıl gördün adamın?? hikayede boşluklar var biraz daha çalışman lazım üzerinde
insanların dış görünüşünden sadece ben etkileniyorum herhalde aptal mısınız sizBoşver denklik okulu filan sixpackleri düşün dkdjdjsjs
Bana denklik okulların adını kulağıma fısılda. Gayet tahrik edici bence janannaSevişirken denklik okulunu düşünmek mi?
çok geç olmadan önlem almak istiyorum aslında o yüzden buraya yazmak istemiştimBunu dusunmek icin biraz gecikmissiniz sanki
Adam buluşmaya tişörtsüz gelmiş biscolata erkeği gibi hahahajSixpacka kadar inanıyodum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?