eşim için mesleğimi bırakıp ülke değiştirdim

Üşenmedim googleden baltım ve sayenizde bir terim daha öğrendim; sixpack. Bilmeyenlere kolaylık olsun erkekteki göbek kısmının baklava şeklinde kaslı olmasıymış.

Üşenmedim googleden baltım ve sayenizde bir terim daha öğrendim; sixpack. Bilmeyenlere kolaylık olsun erkekteki göbek kısmının baklava şeklinde kaslı olmasıymış.
Direkt karın kası deseler ya, sixpack 6’lı paket demek, 6’lı paket maden suyu gibi nedir o öyle

Diyelim ki yanlış yapmışsınız kariyerinizi seçin dedik ne yapacaksınız peki hamilesiniz de bırakıp gidecek misiniz? Bir yol seçtiyseniz eğer en azından o yolda doğru ilerlemek için uğraşın. Kötü yanlarını düşünmekten ziyade ben bunu seçtim evet artık burada mutlu olacağım bi şeyler başaracağım diyin. Araf sizi delirtir :)

Abla helal olsun bulmuşsun ingiliz kocayı bunuyosun .ne guzel libidoda yuksek maddi imkanlarda rahat .daha ne istiyosun ,kasma kendini her sey yoluna girer.
Allah banada sendeki gibi sans versin

Ama sixpackli yakışıklı biriydi demiş
Artık değil galiba?
Evlenir evlenmez adama hamuru, tatlıyı, salçalıyı bastı herhalde hanımkızımız.
Türkle evlenmemiş belki ama hemen türkleştirmiş sanırım.
Şimdide sixpackli kocam olmadıktan sonra neyleyim kariyersiz hayatı diye düşünüyor herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…