eşim için mesleğimi bırakıp ülke değiştirdim

Bana denklik okulların adını kulağıma fısılda. Gayet tahrik edici bence jananna
Aklıma karikatür geldi lan.
Sevişirken kadın : hadi kulağıma ayıp seyler söyle
Adam: büyüklerin yanında bacak bacak üstüne atmak babdbavsvss

Ben de eşime aşık olduktan sonra,onun için yaşadığım şehiri değiştirmiştim ama eşimin sixpackleri falan yoktu,göbeği vardı ve çok zayıftı.Bir de uzun boylu olunca leblebi yutmuş solucan gibi gözüküyordu.

Tapmalar,elinden tutup ölmeli yataga götürmeler,bir dedigi iki edilmemeler bizim gördüğümüz şeyler degil hee hiç mi görmedik tabii gördük sinemada normal hayatta ne gördüm, ne duydum.
Nankör olmaya gerek yok kariyer yapın,çocuk dogurup bakın bukadar mutlu geçen hayatın içinde bebek size yük olamaz

4 ayda evlenmek mi ben 5 yılda zor evlendim yaaa nasıl tanır insan aşksa biz de aşıktık. Gerçi sixpacki yoktu ama altın gibi kalbi vardı. Neyse sizde yurt dışında yaşamak istiyormuşsunuz yaşıyorsunuz işte

Kaç ayda hamile kaldınız?
Konu doğru veya değil. Karşımıza güzel şeyler çıkıyor ve yinede mutlu olmuyorsak olamiyorsak sorun bizdedir.

Sizin de olsa sixpack siz de 4 ayda evlenirsiniz sonuçta bir değil iki değil tam sixpack var işin ucunda kaçırmaya değmez gemide İngiltere’ye first class bileti olan sixpack

Kız koca evinde piremses olan bir sensin heee. Evet nankörlük etme johnye

Vay be kızımız ne kadar güzel akıllı maşallah İngiltere'den bir baklavalı adamı kapmış 3 ay da nikah masasına oturtmuş korkulur sizden bende damat tarafı beni el üstünde tutuyordan sonra koptum

Anlattığınız hayat bana çok boğucu geldi. İstediğinız yapamadıktan sonra imkanlar demek doğru olmaz söylediğiniz şeylere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…