Eşim iett otobüsüne çarptı

okul yolunda çocuklar geçerken bile o kadar hızlı gidiyorlar ki anlatamam.diğer sürücülere de baskı yapıyorlar sıkıştırıyorlar.ben otobüsler geçene dek bekliyorum alıştım mecbur.
Aynen öyle.
Yok zaten temkinliyim de artık önünden arksından hiç geçmeyim bari sürter felan Allah muhafaza.
Zaten bizim orda yokuşlar bol.
Sürekli kalıyorlar oralarda.
Yokuş çıkacakken önümde olmayacak şekilde ayarlıyorum zaten kendimi.
Yol bendeyken sıkıştırıyorlar felan aman aman.
Zaten dolmuşçulardan kaçıyordum bir de bunlar eklendi.
Aksiyona gerek yok bence de.

Aynen öyle.
Yok zaten temkinliyim de artık önünden arksından hiç geçmeyim bari sürter felan Allah muhafaza.
Zaten bizim orda yokuşlar bol.
Sürekli kalıyorlar oralarda.
Yokuş çıkacakken önümde olmayacak şekilde ayarlıyorum zaten kendimi.
Yol bendeyken sıkıştırıyorlar felan aman aman.
Zaten dolmuşçulardan kaçıyordum bir de bunlar eklendi.
Aksiyona gerek yok bence de.
otobüs büyük servis karşıdan gelirken hemenn arabamı köşeye kaçırıyorum.maceraya gerek yokk.en son bir öğretmenin yan aynasını kopartıp geçip gitti valla.park eder etmez de aynalarımı katlarım.otobüsün rüzgarını hissediyorum.öyle hızlı gidiyor demek ki :KK12:

otobüs büyük servis karşıdan gelirken hemenn arabamı köşeye kaçırıyorum.maceraya gerek yokk.en son bir öğretmenin yan aynasını kopartıp geçip gitti valla.park eder etmez de aynalarımı katlarım.otobüsün rüzgarını hissediyorum.öyle hızlı gidiyor demek ki :KK12:
Bizim sitenin girişinin az üstünde durak var.
Bir gün sağdan gidiyorum sağa da sinyal verdim gireceğim siteye.
Hafif de yokuş var.
Yani nasıl kaçtım anlatamam.
Otobüs sen durakta yolcu için duran kocaman bir araçsın.
Hangi ara hızlandın da dibime yaklaştın bilmiyorum ki.
Sanırım orda salıyorlar otobüsü hep öyle hızlılar çünkü.
Oraya site olarak rampa istedik ama birşey de yapılmadı henüz.
Çoluk çocuk karşıya geçiyor Allahım korusun.

alla alla bunu ilk defa duydum şaşırdım.ama ben akıllı kadınım parktan çıkarken karıştırdım frenle gazı eşimin aracına çarptım.o ara kargo arabası da vardı iyi ki ona çarpmamışımm.demek ki kargo dağıtamayacağız günlerce diye böbreklerime kadar isteyeceklerdi tövbe tövbe :KK12: :KK45:
Yok canım bildiğim kadarıyla kamu araçlarında geçerli bu durum. Sen tabii çarpma yine de:KK45:

Selam hanımlar,
Eşim bir kaza geçirdi. Sağa dönerken iett otobüsü aracın sol arkasından çarpmış. İki tarafta da hata var ve kusur oranı %50 50 çıkmış.
İett şoförü ilk başta tutanak tutmak istememiş. Sanayiye gidelim, biz yaptıralım, çünkü sen hatalısın, sana tazminat çıkar demiş. Ama eşim yine de tutanak tutmuş.

Adam demiş ki bu aracın tek seferi 100 euro ve günde 8 sefer yapıyor. Tamir için çalışmadığı günlerin parasını senden alırlar...

Şimdi adam doğru mu söylüyor? İett bizden yarısını mı tazmin edecek? Çünkü 50 50 kusur oranı.... ilk defa başımıza geliyor. 100 eurodan hesapladığımızda günlük 6 bin vermemiz gerekiyor. O da otobüs kaç gün yatar bilmiyorum.

Kusur oranına 5 gün itiraz etme hakkı varmış. Adam itiraz ederse ve kusur oranı aleyhimize değişirse bizim de bir itiraz hakkımız oluyor mu?
Kısacası daha önce başına gelen vs var mı?

Edit: konudaki herkes evet ödersiniz demiş ama
Hanımlar iett şoförü komşumuza sorduk
Yok öyle bişi dedi

Diğer komşumuz da iett te arkadan çarpmıştı 2 ay önce kusuru 100 de 100
Bişi olmadı dedi
Sanırım bekleyip göreceğiz
Geçmiş olsun. Araç piyasasının bu kadar yüksek olduğu bir dönemde artık herkes kasko yaptırmalı. Yollarda 1 milyona kadar arabalar var arkadaşlar, oldu da çarptınız neyiniz var neyiniz yoksa gider. Geçen ay babam şehirlerarası yolda seyir halindeyken lastik patlamış ve direksiyon hakimiyetini kaybetmiş. Kendisi iyi çok sükür ama araba pert oldu. kaskosu olmasaydı yanmıştık, mal canın yongası derler çok doğru. Trafik kazaları dosyalarına bakan bir avukatım ve neler görüyorum bilemezsiniz. En son müvekkilimin arabasının sadece şöför kapısına vurup kaçtı birisi. Yakaladık tutanak tuttuk adamın trafik sigortası da yoktu. Hem değer kaybı için 30 bin TL talep ettik. Hemde müvekkilin aracının tamiri için ödediği 40 bin TL için kasko şahsa rücu etti. şuan için 70 bin TL lik davası var düşünün. Faizleri, yargılama giderlerini, avukatlara ödenecek vekalet ücretlerini hiç saymıyorum bile. Kamu spotu: Lütfen kasko yaptırın, zira size dava açarken inanın ki çok üzülüyorum...

Geçmiş olsun. Araç piyasasının bu kadar yüksek olduğu bir dönemde artık herkes kasko yaptırmalı. Yollarda 1 milyona kadar arabalar var arkadaşlar, oldu da çarptınız neyiniz var neyiniz yoksa gider. Geçen ay babam şehirlerarası yolda seyir halindeyken lastik patlamış ve direksiyon hakimiyetini kaybetmiş. Kendisi iyi çok sükür ama araba pert oldu. kaskosu olmasaydı yanmıştık, mal canın yongası derler çok doğru. Trafik kazaları dosyalarına bakan bir avukatım ve neler görüyorum bilemezsiniz. En son müvekkilimin arabasının sadece şöför kapısına vurup kaçtı birisi. Yakaladık tutanak tuttuk adamın trafik sigortası da yoktu. Hem değer kaybı için 30 bin TL talep ettik. Hemde müvekkilin aracının tamiri için ödediği 40 bin TL için kasko şahsa rücu etti. şuan için 70 bin TL lik davası var düşünün. Faizleri, yargılama giderlerini, avukatlara ödenecek vekalet ücretlerini hiç saymıyorum bile. Kamu spotu: Lütfen kasko yaptırın, zira size dava açarken inanın ki çok üzülüyorum...
Kaskomuz var çok şükür 😌
Ben anlattığınız bu adama zerre üzülmedim. Çarpıp kaçmasaydı böyle demezdim. Arabama 2 kez çarpıp kaçan şahıs yüzünden üzülemiyorum

üstelik arttırıyorum; adam hem kaçtı hem trafik sigortası yok hem de alkollü çıktı
Bana çarpaj adam da ileride başka kadının arabasına çarpıp pert etmiş. Babam peşinden gidip görmüş. Yaralıymış adam. Bıçak yarası. Belki de hastaneye yetişmeye çalışıyordu belki de birinden kaçıyordu. Yine de adama hakkım helal değil

Bana çarpaj adam da ileride başka kadının arabasına çarpıp pert etmiş. Babam peşinden gidip görmüş. Yaralıymış adam. Bıçak yarası. Belki de hastaneye yetişmeye çalışıyordu belki de birinden kaçıyordu. Yine de adama hakkım helal değil
zararınızı güvence hesabına giderek karşılayabilirdiniz, illaki kaskonuzu bozmak zorunda değilsiniz aklınızda olsun bi dahakine

Back
X