- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
Kadın niye başında tutuyor ? Ne bileyim zaten varlığı yokluğu bir.Adam şehir dışında çalışıyor ki. Ütü yemek falan istemez o. Kadını beş kuruşsuz bırakıp gidiyor heralde.
Çok veresi varsa sana versin.Kıssss bende ki kocada dolandırıcıya para kaptıran cinstennonu da ekle.
Benim kocam da çok verici, o da kötüortası ne bilio musun yalnız takılmak ya da flört edip , edip atacaksın
Çok seviyormuş, gidiyor diye hep ağlıyormuş. Beni de götür diyormuşKadın niye başında tutuyor ? Ne bileyim zaten varlığı yokluğu bir.
cadıya akıl danışıldığı nerde görülmüş, ben olsam cadılara danışırım da neyse konu bu değilE niye gelmiş o zaman yine?
Gelememiş gerçi yazıp açlıktan bayıldıysa kocası yemek getirmediği için
E niye gelmiş o zaman yine?
Gelememiş gerçi yazıp açlıktan bayıldıysa kocası yemek getirmediği için
Markette al falan demiş. Ne bileyim yaw. Uzaktakine böyle demezsin ki. Bu kadın şey mi bebek yapmaya çalışanYapamıyor ki, adam başka şehirde çalışıyor.
Yok, o başkaydı sanki," hayat2828''. Bu daha yeni evli. Çok yeni.Markette al falan demiş. Ne bileyim yaw. Uzaktakine böyle demezsin ki. Bu kadın şey mi bebek yapmaya çalışan
Valla en son konusu inşaata seksi iç çamaşırı ve trençkot ile gitme fantezisiyle bitmişti. Bu konu nereye varır kestiremiyorumMarkette al falan demiş. Ne bileyim yaw. Uzaktakine böyle demezsin ki. Bu kadın şey mi bebek yapmaya çalışan
:) Valla şimdi babaanne moduna geçip, bir hikaye anlatıvereyim. Bir akraba vardı bizim. Ama nasıl para var bunlarda görsen yani... Ama yemezler, adam yedirmez. Zavallı bir karısı vardı, fakir gibi yaşardı resmen. Çok sürmedi kanserden öldü. Sonra yerine gelen çatır çatır yedi. Aldırdı, sattırdı, giydi, kuşandı. Kraliçeler gibi yaşıyor bildiğin.Evet. Bu konuda sapına kadar genelleyiciyim. Şimdi markete gitmez, elbise almaz huyu sanarsın. Ama birini sever elini kolunu kaptırır, aha da beyyle bakar kalırsın. "".
O bebek için değildi sanki.Valla en son konusu inşaata seksi iç çamaşırı ve trençkot ile gitme fantezisiyle bitmişti. Bu konu nereye varır kestiremiyorum
Cıks bebeklen alakası yokO bebek için değildi sanki.
:) Seninki tam müzelik şekerim. Vur dedin mi öldüren cinsten.Kıssss bende ki kocada dolandırıcıya para kaptıran cinstennonu da ekle.
Benim kocam da çok verici, o da kötüortası ne bilio musun yalnız takılmak ya da flört edip , edip atacaksın
O konuda bir sürü insan gittiği yerde başka kadın vardı demişti. Bu konuyla birleşince haklı gibi görünüyorlar.Hergün hergün bu mükemmel kocanın yanında olmadığınız için mi ağlıyordunuz?
Olmamış sizin evlilik.
Eşinizin hayatında sizi götürmedigi yerde paralarını harcayacak birileri var muhtemelen. Evde oturup ağlamaya devam edeceğiniz için bunun bir önemi yok tabi.
Öküzler de sever.Onca öküzle çıktım ettim, haklarını yemeyeyim şimdi hiç böylesine cimrisini görmedim. İyi bari azıcık da olsa sevmiş beni.
Beş para etmezler falan diye konuşuyorum aralarından ama bdv standardının epey üstündeymiş benim exler Katip. Ayrılmasa mıymışım ne?Öküzler de sever.
Vardır da ev mev açmamıştır, hazır açılmışı vardır. Ev açmak zengin işi, maaşa çalışan adam 2.evi biraz zor açar. Konu sahibi ile evlenmiş, doğurtacak, aile babası statüsü elde edip dışarda dilediği gibi fink atmak çok tatlı.O konuda bir sürü insan gittiği yerde başka kadın vardı demişti. Bu konuyla birleşince haklı gibi görünüyorlar.
Doğum kontrol hapı kullanıyormuş ama bu hapın aynı zamanda meme büyütenini arıyormuş ahsjajsjaMarkette al falan demiş. Ne bileyim yaw. Uzaktakine böyle demezsin ki. Bu kadın şey mi bebek yapmaya çalışan
Dışarıdan finanse ediyordur, öyle daha hesaplı olur tabi. Ev açmak çok masraflı olur.Vardır da ev mev açmamıştır, hazır açılmışı vardır. Ev açmak zengin işi, maaşa çalışan adam 2.evi biraz zor açar. Konu sahibi ile evlenmiş, doğurtacak, aile babası statüsü elde edip dışarda dilediği gibi fink atmak çok tatlı.
Serefsiz
Daha da var da bunları alıntılayabildim. Takriben kaçıncı sayfada bu seviyeye geliriz merak ettim. Size söylenecek hiç bir şey yok. Önceki konuda verdiğiniz cevaplardan belliBen böyle iğrenç kadınlar görmedim bana hakaret edenlerin allah cezasını versin çıkıyorum bu form amacını aşmış kadin lar kulübü değil cadılar kulubu olmuş yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?