- 29 Mayıs 2021
- 14.478
- 94.273
- 548
- 37
Kendilerini insan yerine koymayan kocalarına ses çıkaramayanlar, hırsını burada çıkarmaya çalışır, çok tanıdık artık bizim için.Daha da var da bunları alıntılayabildim. Takriben kaçıncı sayfada bu seviyeye geliriz merak ettim. Size söylenecek hiç bir şey yok. Önceki konuda verdiğiniz cevaplardan belli
aynada kendiynen oynuosa demek ki jxnsjsjsjdDoğum kontrol hapı kullanıyormuş ama bu hapın aynı zamanda meme büyütenini arıyormuş ahsjajsja
Allah belanıValla en son konusu inşaata seksi iç çamaşırı ve trençkot ile gitme fantezisiyle bitmişti. Bu konu nereye varır kestiremiyorum
Eşim bana bakmırr, durum bildirim raporu gibi olmuş biraz.Eşim eve bakmıyor bana bunu al diyorum almıyor ala cam diyip oyalıyor kandırıyor maaş yatmadı diyor halbuki yatmış.Hic kıyafet almadı bana.Marketten şunu al dedim almadı gitti
Benimkini sayamaz matematiği yetmez ahahahha ayy ölcemmmm:) Seninki tam müzelik şekerim. Vur dedin mi öldüren cinsten.
Tabi aşırısı kötü, ortamların p*çi denilecek bir tiple çıkmıştım. O da para saçardı. Ama cimri olmasından evlaydı ya. Hiç değilse lokmalarımı saymadı.
Tövbe tövbeBenimkini sayamaz matematiği yetmez ahahahha ayy ölcemmmm
Bişi dicemmmm cimri oldunu anladım yaa yemeğe gidelim gel diyipp hızlıca yiyip kavga çıkarıp giderdimTövbe tövbe
Boş ver kız cimriyle ömür geçmez. Şerefsizle geçiyor ama cimriyle geçmiyor. Eski sevgililerimden bazıları alenen şerefsizdi ama şöyle böyle zaman geçiyordu.Cimri değilse, aldatmıyorsa, şiddet yoksa ite kaka gider bir yerlere diyorum.
Aa malın biri de çat ayazda beni parka götürmüştü.Bişi dicemmmm cimri oldunu anladım yaa yemeğe gidelim gel diyipp hızlıca yiyip kavga çıkarıp giderdimbir salak beni parka çağırdı otururuz diye hemde kışın starbaksa gitmiştik , o gün çocuk ağlayacaktı dhshhdhshsh
Bakkkk bişi anlatıp gidicemAa malın biri de çat ayazda beni parka götürmüştü.
Valla ben prenses takılıyorum artıkın. Konforumu bozanlarla görüşmüyorum balım. İki kuruş ödemeyecek diye kışın kıçımın donmasına razı olamam.Zaten çoğu zaman kendi yediğimi öderim. Ama alenen cimrilik sezersem tekmeyi basarım.
Her adam aynı değil bir de şekerim. Dedim ya seni seviyorsa adam verici olur. Sevmiyorsa da her şeyi esirger. Buna bir çift güzel söz de dahil.
neyyyyy?Valla en son konusu inşaata seksi iç çamaşırı ve trençkot ile gitme fantezisiyle bitmişti. Bu konu nereye varır kestiremiyorum
Otobanda? Çadır?Bakkkk bişi anlatıp gidicemMune abla bunu yazmak zorundayım
Biii adamla tanıştık, aynı ofisteyiz. Hobisi çadır kurmakmış. Tamam dedim normallbeni gece otoban kenarında çadıra çağırdı djjdjdjdben bir gülllllll ulan bari zevkini beleşe getirme eşşoğlu nxjdjxhdjhdjdhdhhd
ÖlcemmmmOtobanda? Çadır?hahahahahaa
Gasp fantezisi falan mı vardı acaba?
Cimrilikten sıyırmanın son evresi bu olmalı bence.
Sen çok normalsin Allah'ın cimrisi. Profilindeki Şahika gibi ayaklarımı yere vurup "ciieemrieee!" diye bağırasım geldi.Ölcemmmm
Bir de gör nasıl yakışıklıben gülünce sen normal değilsin dedi hxhshdjsj
Sana cadı diyenin dili tutuluray ben hatırladım sızı
oncekı konunuzda kırıldım sıze
bılemıyorum artık
sonuc olarak dusuncemde emınım su actıgınız konuyla haklı oldugumu goruyorum
gıttıgı yerde bır hayatı var dedım guzel guzel yazdım orada ama cadı dedınız bıze kotu kalplı dedınız
Rossaaaa gülmektennn gözümden yaş geldiSen çok normalsin Allah'ın cimrisi. Profilindeki Şahika gibi ayaklarımı yere vurup "ciieemrieee!" diye bağırasım geldi.
Hanımefendi çizgimizden şaşırtanlar utansın. En az Şahika kadar hanımefendi bir kişiliğimdir.Rossaaaa gülmektennn gözümden yaş geldi
Kız sakın evlenmeHanımefendi çizgimizden şaşırtanlar utansın. En az Şahika kadar hanımefendi bir kişiliğimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?