Zaten aday yok bebişim, nereye evleniyorum?Kız sakın evlenmesende bendensin
Hayırlısı be gülümEşim eve bakmıyor bana bunu al diyorum almıyor ala cam diyip oyalıyor kandırıyor maaş yatmadı diyor halbuki yatmış.Hic kıyafet almadı bana.Marketten şunu al dedim almadı gitti
El oglu diye görürseniz 1 dakika bile çekilmezNe olur eliniz ayağınız tutuyorsa çalışın. El oğlunun ağız kokusu mu çekilir?
E niye gelmiş o zaman yine?
Gelememiş gerçi yazıp açlıktan bayıldıysa kocası yemek getirmediği için
Daha ne istiyon böyle fantazi bi.daha ömrünce görmezsinBakkkk bişi anlatıp gidicem@Mune abla bunu yazmak zorundayım
Biii adamla tanıştık, aynı ofisteyiz. Hobisi çadır kurmakmış. Tamam dedim normallbeni gece otoban kenarında çadıra çağırdı djjdjdjdben bir gülllllll ulan bari zevkini beleşe getirme eşşoğlu nxjdjxhdjhdjdhdhhd
Doğru diosun kamyoncu abilerde eşlik ederdiDaha ne istiyon böyle fantazi bi.daha ömrünce görmezsin
Yok canım, ağlamıyorum.Geçen konunun intikamını toplu ban yaşatarak almak olabilir mi?
Türkçe hocaları ağlıyor şu anda.
Doğru diosun kamyoncu abilerde eşlik ederdi
O kadarını totom yemediah be gülüm neler kaçırmışsın
Valla en son konusu inşaata seksi iç çamaşırı ve trençkot ile gitme fantezisiyle bitmişti. Bu konu nereye varır kestiremiyorum
İnsan doğaya karşı şeysini siz mi çekicekdinizO kadarını totom yemedişey demiştim bak hatırladım yılan falan da avlayıp çiğ çiğ yicez mii çocuk ondan sonra selamımı almadı
aynen bu arkadas o ıste kotu kotu konustu hepSana cadı diyenin dili tutulurbu bana saydırmıştı, şimdi hatırladım şerefsiz demişti bu o dimi @Katipsondanbir
Tövbe tövbe
Boş ver kız cimriyle ömür geçmez. Şerefsizle geçiyor ama cimriyle geçmiyor. Eski sevgililerimden bazıları alenen şerefsizdi ama şöyle böyle zaman geçiyordu.Cimri değilse, aldatmıyorsa, şiddet yoksa ite kaka gider bir yerlere diyorum. hepsi
Hyr sormuyor bisey almıyor para vermiyorKonu sahibi geçen konudaki felaket tekrar yaşanmasın lütfen, rica ediyorum derdinizi uzun uzun anlatın bize. İlk konuya göre yazıyorum, parça parça bilgi toplamak çok yorucu.
İhtiyaçları sormuyor derken:
1) Evin tüm faturaları ödeniyor mu?
2) Market manav alışverişi için para veriyor mu?
Temel ihtiyaçlarda sıkıntınız var mı?
3) Kişisel harcamalarınız için bütçe ayırıyor mu?
Uzakta çalıştığı için o uzaktayken evin çekip çevrilmesi size kalacak. Harcamalar için her ay size para göndermesi gerekiyor, bu eve et nasıl alınacak diye düşünmesi gerekir. Sizin de çalışmanız lazım ancak bu onun para vermesi gerektiği gerçeğini değiştirmiyor.
tek mi yaşıyor sunuz?hiç parasız nasıl oluyor?2 ekmek alsan 4.5 5 tlHyr sormuyor bisey almıyor para vermiyor
Yanına gitmek istiyorsunuz kabul etmiyor.Hyr sormuyor bisey almıyor para vermiyor
Hyr sormuyor bisey almıyor para vermiyor
Yalnız kocan almıosa, bu bir sorundurValla bana da kimse 1 çöp almıyor ama bugune dek bana kimse bişi almıyoo demedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?