Eşim iki taraflı davranıyor

Teenpunch

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2022
77
-24
1
29
Eşim beni ailesine karşı savunuyormuş gibi yapıyor ama çok çelişkili davranıyor.
Düğünden önce kaynanam görümcelerim kavga çıkarmıştı görümcem ağza alınmıcak laflar söyledi bana mesajlar attı sebebi kayınpederimin aldığı evde oturcaz diye. Mirasçı olduğum evde oturuyorsun gibisinden aileme karşı iğneleyici içerikte şeyler saydırmıştı bana. Eşim o zaman sesini çıkarmadı bana tavır koyuyorum falan diyordu ama öyle olmadığını düşünmeye başladım artık. Çünkü bir araya gelmek zorunda kaldığımızda hiç bişey yokmuş gibi davranıyor onlara karşı. Ayrıca çocuğu olcak diye görümcemin benden gizli hediye almış kargoyla yollamış bu duruma çok bozuldum ben eşime alalım hediye diye söylüyordum hep hani bişey alma diye baskı yapsam gizli aldı dicem ama öyle bir durum yok. Ben yokmuşum gibi kendi kendine karar verip almış beni yok sayıp. Ben görümcemle bana hakaretlerinden dolayı konuşmuyorum aynı ortamda bulunmuyorum. Ama çocuğu olunca hediye alıp gideriz demiştim eşime. Eşim tavırlıymış gibi davranıyor bana konuşmalarında ama bir durum oldumu tavırlı olduğunu gizlemeye çalışıyor onlara karşı. Çocuk olunca seninle gelirim yanında dedim ama 1 saat oturup kalkarız çok samimi olmak istemiyorum dedim eşim o zaman sen evde işim var diye kalkarsın gidersin sonra da 10 dk sonra ben arkandan gelirim diyor bana ayıp olmasın diyor . Ne gerek var dedim neyine ayıp olcak onlar hakaret ederken ayıp değilmiiş gibi konuşma dedim. Bu sefer beni destekliyor gibi yapıyor anlamadım. Kendisi onlara karşı sinirli tavırlı gibi yapıyor ama bişey oldumu ayıp olmasın diyor. Bana hakaretlerinden dolayı eşimin onlara karşı biraz tavır almasını istiyorum ne hakla benim eşime hakaret ediyorsun diye konuşsun istiyorum ama hep zamanı gelince konuşcam sen merak etme diyor. 4 ay oldu evleneli ne zaman zamanı gelcek beni ezdirmicek çok merak ediyorum. Eşimi gördükçe aklıma hep bunlar geliyor. Beni onlara karşı savunmadığı

Ben görüşmüyorum ama düğün ortamında olsun bayramda büyüklerin evinde toplanma durumu olsun mecbur görüyorum
Mecburiyeti yok bu durumun, karşılikli geri donulmez olaylar yasandiktan sonra adim atmam bulunduklari yere ben, ne düğüne ne doğuma.

Bence esiniz sizi kiz kardesiyle muattap etmeyerek en iyi korumayi sagliyor size karsi. Neden hediye almak istiyorsunuz ki? Esiniz kardesine uzun sure kusemez affeder, cunku o onun kardesi. Ama sizle olan durumdan dolayi eskisine gore biraz daha mesafeli dikkatli davraniyordur kardesine karsi. Bu da yeterli zaten. Daha fazlasini beklemeyin bence.

Bebeği olcak onun için beraber seçelim dedim ama eşim benden habersiz almış yollamış. Bana olan durumdan dolayı kardeşine hesap sormadı mesela zamanı gelince diyor.

Agiza alinmayacak laflar duydugunuz insanin evinde elinizde hediyeyle ne işiniz var? Sizin bir duruşunuz yok ki adamin olsun.
Ben evine gitmicektim kaynanama bırakcaktık eşim sende gel diye ısrar ediyor yanımda ol diye bende yarım saat 1 saat dururuz sonra kalkarız hemen dedim. Sen işim var diye çıkarsın sonra arkandan ben gelirim ayıp olmasın anlamasınlar diyor bana bırak anlasınlar tavırlı olduğunu diyorum bende

Kardesi aslinda size degil esinize laf sokmus o ev benim evim diyerek. Esiniz de para ile ilgili olan bu mesele buyumesin zararli cikariz diye dusunup bu konuyu tartismamis ve kendisine bir sey denmedigi icin de konu kapanmis. Zaten tartissa idi o konu hic iyi olmayan bir yere gidecekti. Esinize guvenin ama ailesi konusunda da konusmayin mesafeli olun onlara karsi. Esinizi doldurusa getirebilmeleri icin sizin hakkinizda bir seyler bilmeleri gerek. Onlarla gorusmezseniz bu detaylari bilmeyecekleri icin esinizi de doldurusa getiremezler.

Oturduğumuz evi eşim yaptı ama kayınpederimle eşim yaptı yani

hayatım, kardeşler arasında küskünlük, dargınlık çok kısa sürer. ne yaparlarsa yapsınlar birbirlerini affederler. normal olan budur. kendi kardeşine el gibi kin duyan insanların ailelerinde, kendilerinde ciddi problem vardır. öyle insanlardan mı olsun isterdin bu yeni ailen? ya geçmişi unut, affet gitsin ya da sonsuza kadar kin tut fakat eşini kardeşini affettiği için suçlama. onu affetmesi sana yapılanları hoş gördüğü anlamına gelmiyor. ya çözümün ya sorunun parçası olacaksın bundan sonra. kararını vermen lazım.

Oturduğumuz evi eşim yaptı ama kayınpederimle eşim yaptı yani
Görümceniz kirada mı oturuyor? Yani kayınpederiniz sadece size mi ev yardımı yaptı? Eğer öyleyse bence haksızlık yapılmış. Bence siz kredi öder gibi kayınpederin katkısını geri verin böylece görümcelerin ağzı kapanır. Ben başım ağrımasın deyip yavaş yavaş öderdim. Başkalarının da hakkı olduğunu düşündüğü evde oturmaktansa huzuru seçerdim.

Hediye alıp kayınvalideye bırakmak saçmalık değil mi? Bebek hayırladı mı oluyorsunuz bunu yapınca. Hiç almayın tavrınız belli olsun. 4 ayda herkes ne kadar yüz göz olmuş böyle. Eşiniz evet çok oynak. Ama bu iki tarafı idare ediyorum olayı yakında patlar haberiniz olsun.

Bebeği olcak onun için beraber seçelim dedim ama eşim benden habersiz almış yollamış. Bana olan durumdan dolayı kardeşine hesap sormadı mesela zamanı gelince diyor.
Öyle hesaplar anında sorulur sonradan olmaz. O hesap asla şu saatten sonra sorulmaz. Siz kendinizi savunun eşinize ne gerek var.

Bak sana tavsiyem şu; olan şeyleri ve eşinin seni savunmamasını kabul edip evlenmişsin.
O yüzden görümce işe görüşme ama eşine ailesine şikayeti kes.
Bi süre sonra sen şikayet ettikçe senden uzaklaşacak.
Tek göndermeyeyim doldururlar konusu sende takıntı olur bi yerden sonra. Orda görmese telefonda konuşur.
Bu seninki bir model bende de vardı.
Benim konum farklı yerlere gitti ama abisine, annesine saydırıp olay oldukça bana gelip kötüler, görüşmem etmem deyip yanlarına gidince yakın davranırdı.
'Karısının ağzına bakıyor demesinler' , 'zamanı gelince söyleyeceğim' diye diye beni burda uyuturdu.
Sonra da en ufak bi şey olsa senin yüzünden oldu derdi.
En en son 'ya ailemi hayatımdan çıkarsam seni tutar mıyım' 'annen o benim, abim o benim' oldu hatta 'katranı yoğurdum mu olur mu şeker ben böyleyim' deyiverdi.
Sürdürmeye niyetin varsa afedersin seni yatırıp becerseler eşin onlara kızdım deyip iki gün sonra görüşecek. Bana küfrettiler desen haklısın ama bana etmediler diyecek.
Aileye karşı tırsak erkek modeli. Kaybetmekten sevilmemekten ödü patlıyor. Üzgünüm asla değişmeyecek, asla.
Sen bastırdıkça daha iyi yalan söylemeyi ve gizlemeyi öğrenecek.

Çok tuhaf gerçekten. Görümce bana o kadar laf edecek ben bir de evine çocuk görmeye gideceğim. Görümceniz eşinizi doldurmak istiyorsa bunu telefonda bile yapar. Eşinizi dinleyerek giderseniz bu istekler hiçbir zaman bitmez. Haklı iseniz bir duruşunuz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…