Eşim ile 1. Evlilik Yıl Dönümümüz de çok kötü kavga ettik :(

cancangunes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2011
706
745
103
39
Bugün kendimi çok kötü hissediyorum. Dün 1. evlilik yıl dönümümüzdü. Ben ona çok güzel bir hediye aldım. Sadece ona özel çok şık bir gömlek diktirdim. İçine onu sevdiğimi yazan bir not işlettim. Gerçekten çok özendim. Kumaşından ipliğine düğmesinde modeline kaç gün uğraştım. Bir saat ona uygun hediye paketi aradım. Hazırladım verdim. Oda çok beğendi. Ama o bana hediye olarak bir internet sitesinden gül ve çikolata gönderdi. Kendi gidip almamış bile sadece internetten sipariş etmiş. Ben ise onun hediyesine okadar çok özendim ki. Ayrıca çiçek çok güzel bi hediye ama yine de bana özel her zaman saklayabileceğim bir hediye almasını isterdim. O beni maddiyata önem vermekle suçladı. Ben parasal açıdan söylemedim hiç emek vermemiş olmasına kızdır. En azından çiçeği gidip beğenip alabilirdi. Yani kısaca hediye yüzünden baya kavga ettik. O beni paragöz olmakla bense onu ilgisiz olmakla suçladım. Şuanda çok üzgünüm. 1. yıl dönümümüz kötü geçti. Siz ne düşünüyorsunuz ?

canım erkeklerin geneli böyle tatlım
sana tek tavsiyem verdiğin emeğinin karşılığı alamadığın için böyle yaptın
fazla emek verme
ederi kadar gider yapıcaksın başka çare yok
sevgiliyken yaptıklarının
3/1 yapmıyorlar

bence abartmamışsınız.
ama maalesef zaman size şunu gösterecek ki erkekler bu konuda gerçekten kötüler.
hayal kırıklığınız için gerçekten üzüldüm.

hediyeye zaman ayırma/ilgilenme ile para harcama arasındaki ayrımı eşinize anlatmayı başarabilirseniz, taktikleri buradan yazın da biz de faydalanalım.

Hediye kavgası mı? Yahu yapma. Belki de ne alsa bilemedi? Tartışma çıkarınca da haliyle "Halbuse ben pırlanta istiyodum" demiş gibi olmuş. Ben olsam teşekkür eder bozulmazdım da. Ne var kocam değil mi içimden gelmiş yaptırmışım. İlla karşılık mı gerekli? Böyle güzel bi günü mahvetmişsin resmen.

abartmıssınız bugunune yazık olmuss

internetten yapınca da uğraşmış oluyor.Siz uğraşmışsınız o szin güzelliğiniz ama erkekler bizim kadar ince düşünemiyor.Zaten evlilikte erkeklerden kendimiz gibi davranışlar beklersek cok sorun buluruz.Onlar bizden daha farklı düşünüyorlar bu olayları.Adam ne güzel çikolata çiçek düşünmüş göndermiş bence biraz büyütmişsiniz.

Karsılığını bekledıkten sonra emek vermenızın bır anlamı kalmış mı sızce?doğamız geregı bız ınce dusunuyoruz erkekler daha sabıt ... Bırsekılde oda dusunmuş işte... Yaptıgınız ortada bırdahakıne belki oda özenecektı gırsat vermemişşiniz .., karsılığı beklenerek yapılan hıcbıseyı sevmıyorum degerıde yok gozumde..

İlk zamanlar olur böyle şeyler
Aslında alınacak birşey yok
Sen fazla özenmişsin aynı özeni göstermeyebilir ki çiçek te hoş
Anladım ne demek istediğini ama ha internetetn bakıp beğenmiş ha gidip orda beğenmiş fark etmez
Bi de gidip neden almazlar biliyor musun bazı erkekler elinde çiçekle dolanmayı sevmezler, racona mı ters nedir
Paraya önem vermekle suçlaması çok incitici ama seni hiç tanımıyor mu küt diye söylediğine bak
Zamanla alışırsın al bi kazak sende olsun bitsin fazla özenmezsen belki fazla da hayal kırıklığın olmaz

Sizi düşünüp siparişte olsa çiçek göndermiş adam daha ne yapsın çıkmaya almaya vakti yoktu belki bu kadar acımasız olmayın eşlerinize karşı.

hiçbişey düşünmüyorum
benimkini dinle
bugunde bizim yıldönümümüz
bu aksam işte ve sonrada sehır dısına gıdecek 2-3 gun gormeyecegım
dun evde olalım dedım ısım vardı cıkmadım yalnız kalmasın dıye
ben oyle ozel mozel dıktırmedım gıttım colınsten ona alısverıs yaptım
verdık fılan fıstık , bekledım bekledım hıc bısey almamıs
cumartesı gunu sızı dunyanın 8.harıkası bır balıkcıya goturucem bogazda dedı.
benım yedıgım tek balık turu hamsı, umarım o balıkcıda vardır.
yoksa onun bogazına dızıp o kocaman balıkları onu orada oylece bırakıcam.

bende aylardır bır ayakkabı ıstıyordum kendıme 300 tl fılan , kıyıp alamıyorum. ınsan gıder onu alır. öküz müsün?

bu seneye kadar hıc hatırlamadıgı ıcın en azından soz olarak kutladı senı cok sevıyorum harıka gecıyor gunlerımız dıye. o sebeble suanda bıraz gazım alındı ama bakalım

Hiç bişey almamasını tercih ederdin yani hiç bişey almasa bu seferde yok en azından bi çiçek falan sipariş etseydi diyecektin. Sen ona özenerek hediye hazırladığın zman karşılık mi bekliyorsun o olduğu için kocan olduğu için onu sevdiğin ona değer verdiğin hazırladın yani karşılık beklemedin şimdi neden boşuna huzurunuzu bozdun ki bu günler bi daha gelmez yıpratmayin birnirinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…