- 28 Şubat 2015
- 586
- 603
- 103
- Konu Sahibi cancangunes
-
Ben bugün karar verdim madem özenmeye gerek yok elimizdekilerle mutlu olmayı öğreneceğiz bundan sonraki her özel günde kendisine koca bir gül buketi alacağım. Hem pratik hemde kolay. Bakalım o mutlu olacak mı ? Bu nasıl bir fikir
Evdeki gömleğinin üzerinden ölçü aldım. O zaman birebir yapabiliyorlar. Ama uğraşmaya değmez bence . Kavga sırasında sende sonuçta gömlek almışsın dedibu arada gömlek fikri çok hoşuma gitti bidaki hediye döneminde aklımda bulunsun yalnız onun ölçülerini ezbere biliomuydunki ona özel gömlek diktirdin ? kalıbını falan nasıl tutturdun tutmadığı zaman değişme imkanıda yok :S
onu sinirlendirmişin sinirle söylemiş bu kadar keskin tavırlı olma benceEvdeki gömleğinin üzerinden ölçü aldım. O zaman birebir yapabiliyorlar. Ama uğraşmaya değmez bence . Kavga sırasında sende sonuçta gömlek almışsın dedi
Ama işte diyosun ki eşim ansızın bana çiçek yollar. Ben daha bir yıllık evliyim toplamda 6 yıllık birliktliğim var.Bana hiç sebepsiz yere ne bir çiçek nede hediye aldı . Sadece özel günlerde alır. Benimde ilk yılım tabiki çiçek alır diye düşünüyordum ama en azından bir süpriz yapsaydı.Soyle dusunuyorum; internetten alirkende secip begeniliyor. Sonucta kendisi dikip yetistirmeyecekti gulleri o yuzden bu bi sorun olmamaliydi. Benm esimde her zaman evde yokken ansizin malum siteden cicek yollar. Ben dusundugu icin mutlu olurum. Ve bana gore cicek hediye degildir ekstradir. O yuzden hediye almadiina bozulabilirsiniz ama aldigi cicege bozulamazsiniz
Bende işte sana katılıyorum. Maddi durumu ile ilgili ciddi bir sorunu yok. O yüzden tam anlamıyla değer görmemiş oluyorum.ben sana hak verdim.
internetten sipariş yerine en azından adam gibi buket yaptırabilirdi.
kadına hediye seçmek en kolayı gidip küçük bir kolye küpe vs alabilirdi, maddi olarak denilirse illa altın olmasına da gerek yok çok şık şeyler var.
bir mekan ayarlayıp masa süsletebilirdi en basitinden.
erkek milleti işte hepsi öküz odun.
Canim demek istedigim cicek kisminda sikinti yok yani illa elleriyle almasa da olur cicegi. Mesele baska bir hediye veya surpriz yapmamasi yani bana gore de . Neyse simdi kizgin degil kirgin ol. O zaman kiyamaz diye dusunuyorum telafi eder bakarsinAma işte diyosun ki eşim ansızın bana çiçek yollar. Ben daha bir yıllık evliyim toplamda 6 yıllık birliktliğim var.Bana hiç sebepsiz yere ne bir çiçek nede hediye aldı . Sadece özel günlerde alır. Benimde ilk yılım tabiki çiçek alır diye düşünüyordum ama en azından bir süpriz yapsaydı.
Bugün kendimi çok kötü hissediyorum. Dün 1. evlilik yıl dönümümüzdü. Ben ona çok güzel bir hediye aldım. Sadece ona özel çok şık bir gömlek diktirdim. İçine onu sevdiğimi yazan bir not işlettim. Gerçekten çok özendim. Kumaşından ipliğine düğmesinde modeline kaç gün uğraştım. Bir saat ona uygun hediye paketi aradım. Hazırladım verdim. Oda çok beğendi. Ama o bana hediye olarak bir internet sitesinden gül ve çikolata gönderdi. Kendi gidip almamış bile sadece internetten sipariş etmiş. Ben ise onun hediyesine okadar çok özendim ki. Ayrıca çiçek çok güzel bi hediye ama yine de bana özel her zaman saklayabileceğim bir hediye almasını isterdim. O beni maddiyata önem vermekle suçladı. Ben parasal açıdan söylemedim hiç emek vermemiş olmasına kızdır. En azından çiçeği gidip beğenip alabilirdi. Yani kısaca hediye yüzünden baya kavga ettik. O beni paragöz olmakla bense onu ilgisiz olmakla suçladım. Şuanda çok üzgünüm. 1. yıl dönümümüz kötü geçti. Siz ne düşünüyorsunuz ?
Bugün kendimi çok kötü hissediyorum. Dün 1. evlilik yıl dönümümüzdü. Ben ona çok güzel bir hediye aldım. Sadece ona özel çok şık bir gömlek diktirdim. İçine onu sevdiğimi yazan bir not işlettim. Gerçekten çok özendim. Kumaşından ipliğine düğmesinde modeline kaç gün uğraştım. Bir saat ona uygun hediye paketi aradım. Hazırladım verdim. Oda çok beğendi. Ama o bana hediye olarak bir internet sitesinden gül ve çikolata gönderdi. Kendi gidip almamış bile sadece internetten sipariş etmiş. Ben ise onun hediyesine okadar çok özendim ki. Ayrıca çiçek çok güzel bi hediye ama yine de bana özel her zaman saklayabileceğim bir hediye almasını isterdim. O beni maddiyata önem vermekle suçladı. Ben parasal açıdan söylemedim hiç emek vermemiş olmasına kızdır. En azından çiçeği gidip beğenip alabilirdi. Yani kısaca hediye yüzünden baya kavga ettik. O beni paragöz olmakla bense onu ilgisiz olmakla suçladım. Şuanda çok üzgünüm. 1. yıl dönümümüz kötü geçti. Siz ne düşünüyorsunuz ?
evlilik yıl dönümümüzde ben birlikte nitelikli güzel vakit geçirelim diye Bolu' ya gidelim Gölcük, Abant ve Yedigöller Milli Parklarına gezelim görelim bol yeşillik temiz hava şehrin stresinden uzaklaşalım doğa ile içiçe huzur içinde geçirelim diye düşündüm kalacak yerimizden tut gezi planımıza kadar ince ince plan yaptım.
peki benim adam ne yaptı sürpriz yapıcam sana söz demesine rağmen hiç bir şey koskoca hiç bir şey.
no thing...
yuhh dedim bir de söz verdin ama ne yapabiliriz odun bunlar işte odunun kalasın önde gidenleri.
kendimizi yediğimizle kalıyoruz uzun lafın kısası.
beklentiyi düşük tutmak lazım.
yoksa çok üzülürüz daha ..
çiçek aldığına şükür ben onu bile görmedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?