Eşim ile 1. Evlilik Yıl Dönümümüz de çok kötü kavga ettik :(

Sevgi en büyük hediye. Niye bu kadar takıldınız çiçeğe, böceğe. Huzurlu, mutlu bir evliliğiniz ve sizi seven bir eşiniz varsa tamamdır. Ayıp etmişsiniz doğrusu.

ya herkes neden erkeği haklı buldu ki.
Arkadaş tecrübesizlikten hayal kırıklığına uğramış. Sonraki evlilik yıl dönümlerinde zaten öğrenecek bu erkek tayfasının romantizminin filmlerdeki gibi olmadığını.
Ama işte hep böyle oluyor, buna alışıyorsunuz, sonra da o eski heyecanlar kalmadı muhabbeti, e kalmaz tabi, yılda bir kez de beklentiye gireceksek olmuyor mu, neresi suç bunun.

Ay ben şu anda kendi eşime gene sinirlendim bak.

İyi bir cezalandırma yöntemi bulmuşsun bazen eşimde çiçek alır gelirdi derdim ki çiçek tek başına hediye olamaz bu nasıl bir hediye... Ancak hediyenin süsü olur çiçek... Burayı okusa erkekler keşke...

Evdeki gömleğinin üzerinden ölçü aldım. O zaman birebir yapabiliyorlar. Ama uğraşmaya değmez bence . Kavga sırasında sende sonuçta gömlek almışsın dedi

Evdeki gömleğinin üzerinden ölçü aldım. O zaman birebir yapabiliyorlar. Ama uğraşmaya değmez bence . Kavga sırasında sende sonuçta gömlek almışsın dedi
onu sinirlendirmişin sinirle söylemiş bu kadar keskin tavırlı olma bence
mantıklı evdeki gömlek olayı benimde kafa basmadı sanırım hahaha

Soyle dusunuyorum; internetten alirkende secip begeniliyor. Sonucta kendisi dikip yetistirmeyecekti gulleri o yuzden bu bi sorun olmamaliydi. Benm esimde her zaman evde yokken ansizin malum siteden cicek yollar. Ben dusundugu icin mutlu olurum. Ve bana gore cicek hediye degildir ekstradir. O yuzden hediye almadiina bozulabilirsiniz ama aldigi cicege bozulamazsiniz
Ayrica tribini keske sonra atsaydin da gununuzu rezil etmesydin

ben sana hak verdim.
internetten sipariş yerine en azından adam gibi buket yaptırabilirdi.
kadına hediye seçmek en kolayı gidip küçük bir kolye küpe vs alabilirdi, maddi olarak denilirse illa altın olmasına da gerek yok çok şık şeyler var.
bir mekan ayarlayıp masa süsletebilirdi en basitinden.
erkek milleti işte hepsi öküz odun.

Ama işte diyosun ki eşim ansızın bana çiçek yollar. Ben daha bir yıllık evliyim toplamda 6 yıllık birliktliğim var.Bana hiç sebepsiz yere ne bir çiçek nede hediye aldı . Sadece özel günlerde alır. Benimde ilk yılım tabiki çiçek alır diye düşünüyordum ama en azından bir süpriz yapsaydı.

Bende işte sana katılıyorum. Maddi durumu ile ilgili ciddi bir sorunu yok. O yüzden tam anlamıyla değer görmemiş oluyorum.

Canim demek istedigim cicek kisminda sikinti yok yani illa elleriyle almasa da olur cicegi. Mesele baska bir hediye veya surpriz yapmamasi yani bana gore de . Neyse simdi kizgin degil kirgin ol. O zaman kiyamaz diye dusunuyorum telafi eder bakarsin

1. yıl dönümümüzde ne ben hediye aldım ne de eşim.
Ne gerek var Allah aşkına?
Ayrıca niçin karşılık bekleyerek yapıyorsunuz ki?
Hediye içtem gelen bir şeydir, illa size de gelecek diye bir şey yok

Erkekler bu kadar ince düşünemez, bence yok yere tartismissiniz...
Evliliginizi sudan sebeplerden tartisarak yipratmayiniz.

evlilik yıl dönümümüzde ben birlikte nitelikli güzel vakit geçirelim diye Bolu' ya gidelim Gölcük, Abant ve Yedigöller Milli Parklarına gezelim görelim bol yeşillik temiz hava şehrin stresinden uzaklaşalım doğa ile içiçe huzur içinde geçirelim diye düşündüm kalacak yerimizden tut gezi planımıza kadar ince ince plan yaptım.

peki benim adam ne yaptı sürpriz yapıcam sana söz demesine rağmen hiç bir şey koskoca hiç bir şey.
no thing...

yuhh dedim bir de söz verdin ama ne yapabiliriz odun bunlar işte odunun kalasın önde gidenleri.

kendimizi yediğimizle kalıyoruz uzun lafın kısası.
beklentiyi düşük tutmak lazım.
yoksa çok üzülürüz daha ..

çiçek aldığına şükür ben onu bile görmedim..

Önemli olan ne hediye aldığı değil bu günü hatırlaması değil mi? Yanı gerek yok bence. Hem siz bir beklenti içinde değil de onu mutlu etmek için yapmissiniz. O da size yine aynı amaçla hediye almis bence biraz abartmissiniz. Umarım sorun hallolur.

Sonuçta düşünmüş, Hatırlamış .. Önemsemiş .. Kendi beklentilerin için eşine yok yere yüklenmişsin ..

Sen elinden geleni yapmışsın, eşin de kendi elinden geleni yapmış... Bu kadar büyütmeye gerek yokmuş...

Sanırım bi iki yılada hiç kutlamaz zaten. İlk yılda bu kadar özensiz olan daha sonraki yıllarda ne yapar ki ? Unutur gider . Zaten sadece hediyede değil olay altında yatan başka şeyler var . Onun bana olan sevgisi ve ilgiside azalıyor her geçen gün. İlk yıllar hiç böyle değildi. Her geçen gün daha ilgisiz oluyor. Bu da beni en çok üzen şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…