- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
- Konu Sahibi cancangunes
-
Bugün kendimi çok kötü hissediyorum. Dün 1. evlilik yıl dönümümüzdü. Ben ona çok güzel bir hediye aldım. Sadece ona özel çok şık bir gömlek diktirdim. İçine onu sevdiğimi yazan bir not işlettim. Gerçekten çok özendim. Kumaşından ipliğine düğmesinde modeline kaç gün uğraştım. Bir saat ona uygun hediye paketi aradım. Hazırladım verdim. Oda çok beğendi. Ama o bana hediye olarak bir internet sitesinden gül ve çikolata gönderdi. Kendi gidip almamış bile sadece internetten sipariş etmiş. Ben ise onun hediyesine okadar çok özendim ki. Ayrıca çiçek çok güzel bi hediye ama yine de bana özel her zaman saklayabileceğim bir hediye almasını isterdim. O beni maddiyata önem vermekle suçladı. Ben parasal açıdan söylemedim hiç emek vermemiş olmasına kızdır. En azından çiçeği gidip beğenip alabilirdi. Yani kısaca hediye yüzünden baya kavga ettik. O beni paragöz olmakla bense onu ilgisiz olmakla suçladım. Şuanda çok üzgünüm. 1. yıl dönümümüz kötü geçti. Siz ne düşünüyorsunuz ?
Canım seni anlasa anlasa ben anlarım benim eşimde aynı senin eşin gibi hediye seçme hediye hazırlama ve bunu şık bir şekilde sunma özürlü. Nefret ettiğim bir huyu var o da bu... Hatta konu açmıştım ama yanlış yere açtığımdan cevap alamamıştım bu sitede. Her neyse artık ben hiç bir hediye almıyorum daha doğrusu almamaya çalışıyorum tabi elim kolum yine durmuyor ama öyle işte maalesef çözümü yok bu olayın bence.... Bir iki böyle kavga edersin sonra sende boş vermeye başlarsın.... Yapacak bir şey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?