Eşim ile 1. Evlilik Yıl Dönümümüz de çok kötü kavga ettik :(

daha önce hediye almaya önem veren biriydi de şimdi mi değil ?
bence sevgilin pek önem vermiyor bu kötü bir şey değil.
yani sevgilinin huyu böyleyse yapacak bir şey yok boşa kavga etmişsin

Yani bunu ikinci defa söylüyorum bu forumda. Hayatı zindan etmek için uğraşıyorsunuz bazılarınız. Siz karşılık bekliyorsunuz ne gerek var bunun içinmi özendiniz uğraştınız. O kadar emek harcadınız sırf lafını etmek için evet kusura bakmayın. Az rahat bırakın şu adamları nefes alsınlar. İlk yıl dönümünü hep böyle anacaksınız halbuki ne gerek var. Kanaatkar olmak gerek bu konuda da.

Ben abarttigini dusunmuyorum. Ilk yani bu ozenebilirdi. Cicegi bile netten secmis. Insan kendi emegine uzuluyor. Bi'dahakine ozenmemen gerektigini ogrenmis oldun.
Demek ki senin de odun bir kocan varmis, artik buna gore hareket eder uzulmezsin:)

Sizin eşiniz yine düşünüp, kendince almış bir şeyler. Bizim de geçen yıl evlenme yıldönümümüz de hiç bir şey alınmadı ve kutlanmadı. Bizim de ilk yıldönümümüzdü. Bu ayın 22.de 2.Yıldönümümüz ama sadece yıl dönüyor işte bize de, hiç bir faaliyet yok. Bence eşinizin gönlünü alın, onu yapamayanlarda var.

hediye bukadar önemlimi
evlendiğiniz gün özel bir gün ama illa hediye şartmı
ben 11 yıllık evliyim her yıldönmümde hediye aldığımı hatırlamam
sevgi dolu birbakış iki güzel söz beraber birşeyler yapmak yetmiyor mu
eşim uzun yol şoförü her özel günde bırak hediye almayı yanımda bile olamıyor maalesef
elinizdeki zamanın kıymetini bilin derim anı yaşayın biraz sonra harcadığınız günler için çok üzülürsünüz

Beklentiler daima yararlar demişler. Beklentinizi çok yüksek tutmuşsunuz. Siz özenip bezenip hazırlandığınız için ondan da aynısını beklemişsiniz tabi ama her zaman bunu yapamaz. Siz yaptınız diye o da illa yapacak diye bir şey yok ki, karşılığı beklenerek yapılmaz çünkü bu tarz sürprizler. Bence çok fazla büyütmemeniz gereken, hatta konuşulmaması bile bir konudan dolayı tartışmışsınız. O da kendine göre bir şeyler yapmaya çalışmış sonuçta, ama çabası sizin için bir hiç.

Evet bende abarttığımı düşünüyorum şuan ama o an sesli düşündüm sanırım keşke hiç sesimi çıkarmasaydın. Ama vakit yok gibi bir durumu yok. O akşam 5 te evde oluyor ben ise 7 buçukta ancak gelebiliyorum eve. Benim işim çok daha yorucu ve ben çok dar bir vakitte düşündüm hazırladım. Ayrıca biz 5 yıl çıktıktan sonra evlendik. Bana sadece özel günlerde çiçek alır ve birde hediye alırdı. Sadece 1. yıl dönümüzde yani ilk olarak kutlayacağımız bir günde bana özenmemiş olması üzdü beni.

Canım seni anlasa anlasa ben anlarım benim eşimde aynı senin eşin gibi hediye seçme hediye hazırlama ve bunu şık bir şekilde sunma özürlü. Nefret ettiğim bir huyu var o da bu... Hatta konu açmıştım ama yanlış yere açtığımdan cevap alamamıştım bu sitede. Her neyse artık ben hiç bir hediye almıyorum daha doğrusu almamaya çalışıyorum tabi elim kolum yine durmuyor ama öyle işte maalesef çözümü yok bu olayın bence.... Bir iki böyle kavga edersin sonra sende boş vermeye başlarsın.... Yapacak bir şey yok.

Valla bence sen gereksiz ve asiri emek harcamissin.
Karsiligini goremeyince de uzulmussun.
Sonuc olarak aldigin sey (yaptirdigin da diyebiliriz) alt tarafi gomlek?

Bence de abartmissin, tamam sen daha cok emek verip ozen gosterdin diye bozulmus olabilirsin ama adam sonucta almis bir seyler dusunup.

bu adamlar da hiç yaranamıyor :)
almış işte.
teşekkür edip kabul etseydin
sonra uygun zamanda alttan alttan özenmesi gerektiğine dair mesajı verirdin.
kavga edince daha iyi mi oldu?

Coooooooooook abartmışsin. Hatirlamis olması bile büyük mucize. Eğer sende o hediyeyi gerçekten eşine değer verdiğin için mutlu olduğunu görmek için aldıysan bunu sorun etmezdin. Karşılık beklmezdin yani. Hem belki zaten o da senin hediyeni görünce kendisninin hediyesini beğenmemiş olabilir. Belki seneye yada doğum günüde daha farklı bi şeyler yapabilirdi.

Onun hediyesi senjn hediyenden daha gösterişli olduğunda aynı şeyi sana yapmalı mi?

Çıtayı bu kadar yükseltirseniz memnun kalmazsınız tabii.

Benim eşim de böyle, her anı geyik olan adamın özel günlerde romantikliği tutuyor.
Karşılayamıyorum valla.

Ben bugün karar verdim madem özenmeye gerek yok elimizdekilerle mutlu olmayı öğreneceğiz bundan sonraki her özel günde kendisine koca bir gül buketi alacağım. Hem pratik hemde kolay. Bakalım o mutlu olacak mı ? Bu nasıl bir fikir

canım ya bu biraz tecrübeyle sabitlenen bi konu erkekler okadar ince düşünmüyorlar bende kendimi yırtardım hep küçükde olsa senin emeğin olsun çaban olsun diordum bana hep tamam anladım ben seni dio gene gidip hazır bi hediye alıo yada pahalı bi hediye seçio napsınlar kafa anca öyle basıo

bu arada gömlek fikri çok hoşuma gitti bidaki hediye döneminde aklımda bulunsun yalnız onun ölçülerini ezbere biliomuydunki ona özel gömlek diktirdin ? kalıbını falan nasıl tutturdun tutmadığı zaman değişme imkanıda yok :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…