Esim ile ailem arasinda kaldim

Aciklama yapsa tam
Ne konuda daha iyi olusur fikrimiz ama ben tum sorunu konu sahibinde goruyorum dedigim
Gibi.. kimi giris gelismeye bakmaz yani sonuc olarak arada kalan kendisi
Bence de konu sahibi zaten sıkıntılı.evden böyle ilk ayrılışı mı acaba… herkes eşe yüklenmiş olayı biliyor gibi 😂

Konu sahibi şiddet var mıydı ? Neden gittiniz baba evine? Sizi o eve gönderecek kadar kötü ne yaşattı bu adam size öncelikle bunları düşünün cevap verin sonra barışmak isteyin.
Ayrıca ailenize saygısı olmayan adamla nasıl tekrar aynı yolda yürüyeceksiniz.
Belli ki kendinize saygınız yok bari ailenize olsun

Bence de konu sahibi zaten sıkıntılı.evden böyle ilk ayrılışı mı acaba… herkes eşe yüklenmiş olayı biliyor gibi 😂
Aynen ya bence her ufak seyde evden gidilecekse neden evlilik var.. yinede buyuk konusmayalim ama olgunluk boyle birsey degil bence.. belki kocasi hakli.. babasi sirf baba diye illa hakli olmuyor yani..belki cok agir sozler etti suclu kiziyken..detay bilmeden cogu insan babayi hakli bulmus

Ellerine tutulur bir şey olmasa 3 ay ayrı kalmazlardı bence.
Ama 3 ay ayrı kaldığını yazmamış öyle birşey okumadım hikayesinde. Yorumların içinde söylemişse bilemedim. Sanki bi tartismadan çıkmış alevlenmis öfkeyle bı yere gelinmiş gibi geldi. Ona yorum yaptım ben.

Konu ne olursa olsun ,aradaki kavgayı babanıza esiniz yansıtmış, babanızda konu ne olursa olsun sizin arkanızda durmuş aslanlar gibi, ellerinden öpülesi baba.O zaman o koca adam olsaymış da sorunu aranizda çözseydiniz. Belki aranizda büyük bir şey yoktur ama o koca kişisi adamsa ve sizi seviyorsa haksiz bile olsa ,büyüktür der ,babadır der ,alttan alır. Küçükbeye bak sen.Benim icin bunu yapmayan adamla hic konuşmam bile ben,sanki Avrupa Birliği müzakeresi bu ,ne münasebet, konuşmanız hata bi kere.Ben olsam bizim aramızdaki mevzudan once babamın rızasını al sonra karşıma çık derim.Adamdaki havaya bak ,kalkmış bir tarafları

İyi akşamlar. Eşimle büyük tartışma yaşadık baba evine döndüm. 3 ay ayrı kaldık. Babamla kavga sırasında laf dalaşına girdiler karşılıklı kalp kırdılar. Aramızdaki tartışmayı aileme yansıtan kocamdi. Şimdi barışmak istiyorum onunla ama gelip babamla konuşmasını istiyorum sonrasında eve döneceğimi söyledim. Asla böyle bisey yapmayacağını ailemi kendi kafasında bitirdiğini söyledi. Ailemide bırakıp hiç bisey olmamış gibi eşime dönmek istemiyorum. Kısaca eskisi gibi olmalarını istiyorum. Ailemle eşim arasında kaldım. Ne yapmalıyım acaba ? 8 yıllık evliyim 1 yaşında çocuğum var.
Küçük olan eşiniz, babanızın tavrı yerinde bence. Ailenizi çiğneyip giderseniz hem babanızı haksız çıkarmış olursunuz hem de eşiniz bundan daha çok cesaret alıp bir sonraki kavganızda daha kırıcı davranacaktır.

Babalar kızlarını korur. Ben eşimi değil babamı tercih ederdim. Babana laf dalaşına girebilecek kadar hadsiz sana da trip atacak kadar sevgisiz biri. Geri dönseniz de eskisi gibi olmaz hicbirsey. En ufak vakada eski senaryolar sarıp durur.
İyi düşünün. Duygusal değil mantıksal davranın

Konu ne olursa olsun ,aradaki kavgayı babanıza esiniz yansıtmış, babanızda konu ne olursa olsun sizin arkanızda durmuş aslanlar gibi, ellerinden öpülesi baba.O zaman o koca adam olsaymış da sorunu aranizda çözseydiniz. Belki aranizda büyük bir şey yoktur ama o koca kişisi adamsa ve sizi seviyorsa haksiz bile olsa ,büyüktür der ,babadır der ,alttan alır. Küçükbeye bak sen.Benim icin bunu yapmayan adamla hic konuşmam bile ben,sanki Avrupa Birliği müzakeresi bu ,ne münasebet, konuşmanız hata bi kere.Ben olsam bizim aramızdaki mevzudan once babamın rızasını al sonra karşıma çık derim.Adamdaki havaya bak ,kalkmış bir tarafları
👏👏👏👏 Bu yorumu dikkate alın derim konu sahibi

Back
X