- Konu Sahibi GuzelOlanHersey
-
*Merhaba kızlar bu sayfayı bir haftadır takip ediyorum ve bende sorunumu sizinle paylaşmak istedim.Evet başlıkta da anlaşıldığı gibi sorun eşim ve annem ...Eşim annemi hiç sevmiyor,maddiyatçı ,evlat ayrımı yapıyor diyor.Annem bize gelince surat asıp annemle doğru dürüst konuşmuyor.Bana da soğuk davranıyor.Tamam, eşimin haklı olduğu konular var ama o benim annem ben hep arada kalıyorum.Eşim sürekli annemden şikayet ettikçe bana da soğukluk geliyor anneme karşı...İnsan annesinin evine gelmesini istemez mi? Bazen istemiyorum sonrada vicdan azabı duyuyorum.Annem 62 yaşında ve yalnız yaşıyor maddi durumu iyi ve iki erkek kardeşim uzakta yaşıyor,sadece aynı yerde ben varım.Ama erkek kardeşlerime daha düşkün.Şimdi kızlar ben bu işin içinden çıkamadım,sürekli bunalımdayım,ne yapmam gerekiyor.Bazen anneme kızıyorum sonrada ona kızdığım için vicdan azabı duyuyorum,günah işledim diye üzülüyorum...Lütfen bana da bu konuda yardımcı olacak bir şeyler söyleyin...*
62 yaşındaki bi kadına da bişey denilmez ki canım
hatalı bile olsa yaşlandıkça çocuk gibi oluyor insanlar, kıyamazsın
*Merhaba kızlar bu sayfayı bir haftadır takip ediyorum ve bende sorunumu sizinle paylaşmak istedim.Evet başlıkta da anlaşıldığı gibi sorun eşim ve annem ...Eşim annemi hiç sevmiyor,maddiyatçı ,evlat ayrımı yapıyor diyor.Annem bize gelince surat asıp annemle doğru dürüst konuşmuyor.Bana da soğuk davranıyor.Tamam, eşimin haklı olduğu konular var ama o benim annem ben hep arada kalıyorum.Eşim sürekli annemden şikayet ettikçe bana da soğukluk geliyor anneme karşı...İnsan annesinin evine gelmesini istemez mi? Bazen istemiyorum sonrada vicdan azabı duyuyorum.Annem 62 yaşında ve yalnız yaşıyor maddi durumu iyi ve iki erkek kardeşim uzakta yaşıyor,sadece aynı yerde ben varım.Ama erkek kardeşlerime daha düşkün.Şimdi kızlar ben bu işin içinden çıkamadım,sürekli bunalımdayım,ne yapmam gerekiyor.Bazen anneme kızıyorum sonrada ona kızdığım için vicdan azabı duyuyorum,günah işledim diye üzülüyorum...Lütfen bana da bu konuda yardımcı olacak bir şeyler söyleyin...*
Sizden para mi talep ediyor? Sevmemesinin nedenini biraz daha acar misin?
Kusra bakma ama eşin hatalı sevmese bile saygı göstermek zorunda evine gelen misafiri
Hoş tutmak zorunda. Gelenek göreneklerimiz kültürümüzde anaya babaya karşı saygı duymak zorundayız
Kendi annesine yapılsa hoşuna gidermi? Sende tavrını koy haddini bildir.
Ana bu atsan atılmaz satsan satılmaz. Seni 9 ay karnında taşımış en azından ona saygınız olsun
Hayır,annemin maddi olarak durumu iyi zaten.Erkek kardeşlerime daha düşkün . Yani şöyle diyim bize kaşıkla veriyorsa onlara kepçeyle veriyor.
Senin kocan maddi destek. Bekliyor annen yapmayınca kötü oluyor.Hayır,annemin maddi olarak durumu iyi zaten.Erkek kardeşlerime daha düşkün . Yani şöyle diyim bize kaşıkla veriyorsa onlara kepçeyle veriyor.
ne olursa olsun o senin annen belki erkek kardeşlerin uzakta olduğu için onları pek göremediği iiçin onlara düşkündür bilemeyiz ama eşinin anneni neden sevmedğini anlamadım? anladığım kadarıyla sen bu durumdan şikayetçi değilsin 62 yaşında ne zararı olabilir ki? eşinin annene böyle davranmaya hakkı yok bence sonuçta onunda annesi sayılır allah yardımcın olsun
Canım üzülmem mi çok üzülüyorum.Orta yolu bulamadığım için bunalımdayım.Nasıl davranıcağımıda bilmiyorum biri annem biri eşim.Aslında mesele şurdan başladı tayinimiz memleketimize çıktığı zaman annem bir daire almıştı,sonra bize kirada oturmayın benm aldığım evde oturun dedi ama benim elektriğimi,suyumu,telefonumu siz ödeyeceksinz dedi.Çünkü ben ev için kredi çektim dedi.Sonra miras paylaşımı oldu kardeşlerim arasınra babadan kalan iki katlı evi erkek kardeşlerim aldı durduğum daireyi annem mirasa kattı ve bana verdi böylece herkes birer ev sahibi olmuş oldu.Ama onlara göre en iyi evi ben aldım sürekli bunları söylüyor. bu durum nedenlerden birii.
Canım üzülmem mi çok üzülüyorum.Orta yolu bulamadığım için bunalımdayım.Nasıl davranıcağımıda bilmiyorum biri annem biri eşim.Aslında mesele şurdan başladı tayinimiz memleketimize çıktığı zaman annem bir daire almıştı,sonra bize kirada oturmayın benm aldığım evde oturun dedi ama benim elektriğimi,suyumu,telefonumu siz ödeyeceksinz dedi.Çünkü ben ev için kredi çektim dedi.Sonra miras paylaşımı oldu kardeşlerim arasınra babadan kalan iki katlı evi erkek kardeşlerim aldı durduğum daireyi annem mirasa kattı ve bana verdi böylece herkes birer ev sahibi olmuş oldu.Ama onlara göre en iyi evi ben aldım sürekli bunları söylüyor. bu durum nedenlerden birii.
Ev icin kredi cekmis ve size vermis. Sizin olmayan malin paylasimini yapiyorsunuz, ilginc. 3 Ev size verilseydi sanirim ses cikartmayacaktin. Gercekten size evi vermis anneniz ve ona maddiyatci diyorsunuz, eve almiyorsunuz. Pess.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?