- Konu Sahibi GuzelOlanHersey
-
Yok canım eve almamak gibi bir durum yok,olamaz.Öyle birşey mümkün değill.Ya benim için hiçbiri önemli değil ben annemin sağlıklı bir şekilde yanımda olmasını istiyorum.Ne yapmalıyım bu konuda bana söyleyin eşime bir türlü söz geçiremiyorum...Bencede çok acı benimde ilerde çocuklarım bana öyle davransa ne yaparım diye düşünüyorum ve icim acıyor.
Yok canım eve almamak gibi bir durum yok,olamaz.Öyle birşey mümkün değill.Ya benim için hiçbiri önemli değil ben annemin sağlıklı bir şekilde yanımda olmasını istiyorum.Ne yapmalıyım bu konuda bana söyleyin eşime bir türlü söz geçiremiyorum...Bencede çok acı benimde ilerde çocuklarım bana öyle davransa ne yaparım diye düşünüyorum ve icim acıyor.
Esini nasil degistirelim ki. Ya annem gelecek, ya da ben gidicem dersen bosanmaya kadar gidebilir. Bunu goze alabiliyor musun?
GüzelOlanHerşey... '' Ne yapmalıyım '' demişsin ya, ne yap biliyormusun, Annenin sizi oturttuğu o ev eşine fazla gelmiş anlaşılan ki böyle hal ve davranışlarda bulunuyor. Eşine ya anneme iyi davranırsın yada gerekirse bu evden kiraya taşınırım de ki aklı başına gelsin.
Yaşarken kaç anne baba evlatlarına mal paylaşımı yapıyormuş ki, bir bunu hatırlatsan eşine nasıl olur...
Maneviyatın bittiği, maddiyatın tavan yaptığı Ne dünyaymış...
Kolayı var canım , haklısın demek bir çok şeyi çözer.
Sana hak veriyorum ama o benim annem elimden başka bir şey gelmez diyeceksin .
Asla,çünkü eşim kötü bir insan değil.İşte benim sorunum burda başlıyor ortak noktayı bulabilmek.Eşimle mutluyum tek sorunumuz annem konusu.Tabii ki annemden vazgeçmem.Savaşıyorum savaşmaya devam ediceem..
Oda evlat ayırımı yapmasın canım .
Kötü davranmayın ama vicdan azabı da çekmeyin .
Eşit davransın anne babalar o zaman,eşin haklıdır eminim .
Esin annesini goruyor mu. Kayinvalide durumlari nasil? Hani iyiyseniz, o zaman bunu ona karsi kullanabilirsin. Sen annenden vazgecemiyorsan, benim annemden vazgecmemi nasil bekleyebilirsin diyebilirsin mesela.
Canım doğru söylüyorsun.Annemin verdiği evi sattık üstüne ekleyip yeni kaloriferli ev aldık.Annemin aldığı evi 40.000tl ye sattık ekleyip 90.000 tl ye ev aldık. Yani kiraya çıkamayızz
Onu denedim.Bende senin annene gitmicem dedim.Kayınvalidem niye gelmiyor diye eşime sürekli söyleniyordu.ben eşim gibi olamadım gitttim.Kayınvalidem kaynımla birlikte kalıyorlar bize çok sık gelip gitmez .
Ne kadar güzel olmuş size verilen mayayı değerlendirip, üstünede ekleyip şartlarınızı daha iyiye çekmişsiniz. Evinizde huzurla, sağlıkla yaşayın.
Daha öncede yazmıştım yineliyorum, annenizle ne yaşarsanız yaşayın bunu eşinize yansıtmayın, sanırım eşiniz annenize kinleniyor bu da davranış ve duygularına yansıyor.
Değiştiremiyorsanız Siz değişin.
Tavrini koyacaksin. Oyle olmuyor , boyle olmuyor. Ne yapalim burdan, hipnoz mu edelim kocani. Olmadi bir evlilik terapistine gidin.
Hayır,annemin maddi olarak durumu iyi zaten.Erkek kardeşlerime daha düşkün . Yani şöyle diyim bize kaşıkla veriyorsa onlara kepçeyle veriyor.
Eşinize uyupta annenizin kalbini kırmayın derim. Benim anladığım eşin de kepçe ile bişeyler bekliyor, beklediğini göremeyince de annenize sinir oluyor.
*Merhaba kızlar bu sayfayı bir haftadır takip ediyorum ve bende sorunumu sizinle paylaşmak istedim.Evet başlıkta da anlaşıldığı gibi sorun eşim ve annem ...Eşim annemi hiç sevmiyor,maddiyatçı ,evlat ayrımı yapıyor diyor.Annem bize gelince surat asıp annemle doğru dürüst konuşmuyor.Bana da soğuk davranıyor.Tamam, eşimin haklı olduğu konular var ama o benim annem ben hep arada kalıyorum.Eşim sürekli annemden şikayet ettikçe bana da soğukluk geliyor anneme karşı...İnsan annesinin evine gelmesini istemez mi? Bazen istemiyorum sonrada vicdan azabı duyuyorum.Annem 62 yaşında ve yalnız yaşıyor maddi durumu iyi ve iki erkek kardeşim uzakta yaşıyor,sadece aynı yerde ben varım.Ama erkek kardeşlerime daha düşkün.Şimdi kızlar ben bu işin içinden çıkamadım,sürekli bunalımdayım,ne yapmam gerekiyor.Bazen anneme kızıyorum sonrada ona kızdığım için vicdan azabı duyuyorum,günah işledim diye üzülüyorum...Lütfen bana da bu konuda yardımcı olacak bir şeyler söyleyin...*
Eşimin maddi olarak bir beklentisi yok sadece bazı haksızlıklara tahammül edemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?