Eşim ile babam arasında kaldım

EstrellaMorente

Evrimdışı.
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2014
1.237
997
73
Merhabalar.

Başlıkta belirttiğim gibi babam ve eşim arasında hatta ailem arasında gide gele yoruldum artık.

En basit örneği bugün oldu, babamın arabası serviste eşi işe motorsiklet ile gidip geliyor arabası ona lazım değil. Babamda işe araba ile gidip geliyor ve şu sıralar beyin tomografisi falan çektirdi rahatsızlığından dolayı yarın inşallah hayırlı sonuçlar alıcaz. Haliyle eşimi arayıp arabasının 2 3 gün daha serviste kalacağını ve kendisine lazım değilse verip vermeyeceğini sordu. Eşimde vermedi. Ancak arabayla bi işi yok sadece arabamı kimseye vermem diyor banane diyor.

Çok içime oturdu.. Hiç bir şey demedim kavga etmek istemedğim içim sadece bana sana sorarlarsa bahane uydur dedi. Bende onun için kimseye yalan söylemeyeceğimi belirttim.

Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Babamın bozuntuya vermemek için tamam oğlum diyişini duydum ama sesi gayet bozuktu. Üzüldüm bayağı bir. Ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum..

Bu nasıl bir merhametsizlik anlamadım.
Eşinin babanıza karşı öncesinden gelen bir siniri falan mı var acaba?

İnsan eşinin hatrı için 3 günlük verirdi diye düşünüyorum normalde.

Eşiniz arabayı vermek istemiyorsa vermez tamam ama
Ben kalp kırıcı ve merhametsizce buldum
Vermek istemiyorsa bile kırmadan söyleyebilirdi ne bileyim
Çok vurdumduymazca olmuş alt tarafı kayınpederi yardım istemiş 2 günlüğüne verebilirdi
İnsanız sonuçta yarın bir gün oda belki babanıza ihtiyaç duyacak
Sizin yerinizde olsam kırılırdım bende

keyfi bi iş olsa anlarım ama babanızın sağlık durumu söz konusu iken sakınması çok çirkince olmuş.

arabası kıymetli anlaşılan kendi bile kullanmadığına göre. .

üzerine toz bezi örtüp salona koysun aman paslanır falan.

babanızın arabası neden serviste kaza mı yaptı? mesela benim ablam senede 5-6 kez kaza yapar servisteyken arabası benimkini ister ben de vermem çünkü ben bile acemi olduğum halde kaza yapmadım arabamla.

ama sizin gibi bir durum olsa verirdim ya. pinti ve bencil erkek ne kadar antipatik.

Bu nasıl bir merhametsizlik anlamadım.
Eşinin babanıza karşı öncesinden gelen bir siniri falan mı var acaba?

İnsan eşinin hatrı için 3 günlük verirdi diye düşünüyorum normalde.
Biz daha öncesinde bir ayrılık falan yaşadık. Beni ailem ne olursa olsun son bir kez dene diye döndürdüler bu yoldan. Eşim her zaman babamın beni doldurduğunu düşünür. Asla öyle bir şey yok. Sadece babamın huyu pistir biraz bazen laf sokar falan ama eşimin ablamın kocasına yaptığı kadar yapmadı her zaman ona ayrıcalıklı davranmışlardır.

Ama eşim öyle bir insan ki işte... İşte yani.. Mevzu araba olsa oturup ağlamam bu dolup taşmaktan olan bi durum.

Yok platin ile ilgili bir durum teknik arıza kazadan dolayı değil...

Taksiyle dolmuşla gitsin diyor biliyorum cevap verirsem çok ciddi tartışıcaz her şeyin zamanı var bekliyorum yeri gelicek ve çarpacağım yüzüne zaten

Kıymet bilseymiş de ayrılık noktasına, ailelere duyurana kadar vardırmasaymış.

Uyuz oldum kendisine.

Ben yerinde olsam onun arabasına binmem bir daha.
Senin olsun kıymetli araban der, uzun zaman da binmem.

Kıymet bilseymiş de ayrılık noktasına, ailelere duyurana kadar vardırmasaymış.

Uyuz oldum kendisine.

Ben yerinde olsam onun arabasına binmem bir daha.
Senin olsun kıymetli araban der, uzun zaman da binmem.
Binmeyi düşünmüyorum zaten. Hatta iş yerim çalkantıda olmasa kredi çekip kendime araba almayı düşünüyorum. Arabası evet normaldede çok kıymetlidir her malı çok kıymetli olduğu gibi sanırsınız ki mercedese biniyor..

Bence senin babana merhamet göstermeyen adamın yüzüne bakma iki laf etme
Tavrını koy
İleride ne yapacağına bakarsın.. bu adamla evli kalmak istiyor musun düşünürsün
Çocuğun var mı bilmiyorum ama çocuk düşünme derim

Şuan 25 aylık bir kızım var bazı şeylerde onun için dişimi sıkıyorum.. Yoksa çocuk olmasa bunu ona da söyledim bilmem kaç milyar kez boşanıp yoluma bakmıştım.

Araba konusunda aşırı hassas tipler var anlayabiliyorum ama ihtiyaç halinde şu yapılan çok ayıp. Hakikaten ayıp kelimesinden başka ne ile nitelendirilebilir bilemedim. Karşınıza alıp sakince "Bunu senden hiç beklemezdim, yakıştıramadım, sen böyle bir insan mıydın? Babam nezdinde şu ufacık mevzuda beni derinden yaraladın." vb. cümlelerle gözünün içine bakarak konuşun, sonra da uzun bir süre susun, konuşmayın. Özür dileyene kadar yolu var.

o halde babanızın taksi parasını ödemeyi teklif edin zaten hasta şoförle gitmesi daha iyi vs diyin

taksiciyle anlaşırsanız sabah götürür akşam alır gelir belli fiyata yapan arkadaşlarım vardı böyle

geçmiş olsun babanıza.

sağlık konularında kendini çekenlere uyuz oluyorum yarın kendi başına bir şey gelmeyeceği kesin mi sanki? böyle artist olmak için fazla narin insan vücudu

Zaten bu benim lehime geçen bir koz oldu.

Gün gelir devran döner hesabı daha önce yüzüne çarptıklarım gibi bunu da çarpacağım.

İnanın o kadar çok şeyler konuştuk ki artık onunla böyle konularda karşıma alıp laf anlatmaya değecek bir insan olduğunu düşünmüyorum...

İnanın o kadar çok şeyler konuştuk ki artık onunla böyle konularda karşıma alıp laf anlatmaya değecek bir insam olduğunu düşünmüyorum...

O halde takmayacak, kendinizle ilgilenecek ve neşenizi düşürmeyeceksiniz.
Eşinizin bazı katlanılabilir uyumsuzluklarının enerjinizi soğurmasına izin vermeyin.
Aslında şöyle de düşünüyorum; mesela benim arabamı kv istese verir miyim? Veririm belki ama çok da seve seve değil, ayıp olmasın diye işte :)
Araba hassas noktası olabilir cidden.

Desteğiniz için teşekkür ederim :) en iyisi o zaman güzel havayı değerlendirip dışarı çıkmak sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…