Eşim ile babam arasında kaldım

Kavga etmek için ne gibi bir olay bekliyorsunuz mesela?
Her gün her gün kavga bıktım daha dün aynı mevzudan kavga ettik çünkü.

İşin gerçeği şu ki kavga bile kendisiyle ağız tadıyla edilmediği için. Ben yeri geldiğinde patır patır lafları sokuşturuyorum o da o zaman kafasını yerden kaldıramıyor çok değil 2 3 güne sağlam bir hıncımı alacak mevzu oluşur muhakkak

soyle malına asırı kıymet verenlerden hic hoslanmıyorum hem kendide kullanmıyor ne var yani 2-3 gunlugune verse

Evet, aynı bizim gibi. 2 veya 3 günde bir atraksiyon, adrenalin. Döngümüz bu. Sebep gerekmez. Anladım sizi. Alsın arabasını başına çalsın o zaman ne diyelim. Bi ara yine hırpalarsınız. Bağımlılık yapıyor çünkü, illa ki istiyorlar gıdalarını.

Anlamanıza sevindim. Çok sağlam bir vuruş yapacağım şuan zafer kazandığını zannetse de :) İntikam soğuk yenen bir yemektir demişler.

Anlamanıza sevindim. Çok sağlam bir vuruş yapacağım şuan zafer kazandığını zannetse de :) İntikam soğuk yenen bir yemektir demişler.

Zaferi baştan beri elimde tutan benim, tekrar kazanmama gerek bile yok. Ama gel gör ki harekete geçmeye yetmiyor. Hareket edersem herşey yıkılır

sana küfreden, bıçak çeken, hamileyken tekme atan, kaşar diyen adamdan mı merhamet bekliyorsun?

sana küfreden, bıçak çeken, hamileyken tekme atan, kaşar diyen adamdan mı merhamet bekliyorsun?
Merhamet beklediğimi konu içeriğince hiç bir zaman belirtmedim. Yorum yapan kişiler merhametsizmiş dedi sadece. Sanırım yanlış algıladınız. Ayrıca ondan merhamet bekleyecek kadar asla düşmedim.

Merhamet beklediğimi konu içeriğince hiç bir zaman belirtmedim. Yorum yapan kişiler merhametsizmiş dedi sadece. Sanırım yanlış algıladınız. Ayrıca ondan merhamet bekleyecek kadar asla düşmedim.
o açıdan demedim.
kocan sana sevgi saygı duymuyor ki babanı umursasın. sadece kendi için yaşayan bencil biri.
ayrılsanız yas bile tutmaz. 40 çıkmadan 3. evliliğini yapar.
asıl soru, bu evlilik neden sürüyor?
evlat için bile katlanılmaz bu adama.

Maddi imkanım henüz boşanmaya el verişli değil ve boşandığım zaman ailem beni desteklemeyecek. İşte bu yüzden sabır etmeye çalışarak bazı şeylerden kısıp birikim yaparak devam ediyor.

Maddi imkanım henüz boşanmaya el verişli değil ve boşandığım zaman ailem beni desteklemeyecek. İşte bu yüzden sabır etmeye çalışarak bazı şeylerden kısıp birikim yaparak devam ediyor.
zaten en kötüsü aile desteği olmaması.
inşallah en kısa zamanda ailen insafa gelir de ondan kurtulursun.

Eşinizin önceden sanırım size fiziksel ve psikolojik saldırıları da olmuş. Bu yaptığı da oldukça üzücü ancak size saygısı yok ki babanıza olsun. Rest çekeceksiniz babanızı taksi tutup kendiniz götürün gerekirse. Hiçbir erkek için sizi el üstünde tutan ailenizi üzmeye değmiyor.

Yorumlarını da okudum da keşke baban böyle bir adama dönmen için aracı olmasaymış. Ne merhamet var, ne sevgi ne de saygı. İnsan ne olursa olsun eşinin ailesine bu şekilde davranmamalı. Ben olsam o adamın yüzüne bakmazdım açık söyleyeyim. Geçenlerde burada benzer bir konu daha olmuştu, oraya da yazmıştım böyle bir adamın koynuna koca diye girmem. Sen kararını ver bence, böyle bir adamla yaşanır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…