• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ile babam arasında kaldım

Baba istediyse verilir yaptığı terbiyesizlik.o arabada senin hakkın yok mu sanki mecbur kalmış istemiş adam.allah babanızı esinize muhtaç etmesin.

Ya ben de eşyalarımı kimsenin kullanmasını istemem. Zor durumdaysa kim olursa olsun yardım etmeye çalışırım ama eşyamı biri kullanınca baya baya tacize uğramış gibi hissediyorum. Ben olsam ben de vermezdim. Ama hemen kestirip atmazdım.
Kendim götürmeyi teklif ederdim, maddi sıkıntısı varsa destek olalım taksiyle gidip gelsin derim, ona araba bile kiralardım ama benim arabamı kullanmasını istemezdim. Kendi babam da olsa, annem de olsa...
Çok defa eşyalarımı isteyenlere hayır diyemeyip vermişliğim vardır, geri almadım. Kendime yenisini aldım. Veya "aaaa bende ondan fazla var dur onu sana veriym" diyip gidip yeni alıp insanlara verdim.

Öncelikle gecmis olsun. Evlilikte senin araban benim arabam diye bir durum olamaz. Ve kendi babasi istediginde veriyorsa sizin babanıza da vermek zorunda. Cunku o araba ikinizin. Şimdi babanızın durumuna gelecek olursak keyfi bi durum bile degil sağlık söz konusu eşinizin bu tutumu cok acımasızca olmuş.

Arabadan daha değersizmiş sizi büyüten bir baba. Yaptığı terbiyesizlik.

Tamam iyi sonuçlar alırsınız inşallah tekrar çok geçmis olsun ama genede babanızda bir hastalık şüphelenilmiş,yani bu kadar mı acımasız sizin eşiniz? Alt tarafı bir kaç gün. Bence keşke sessiz kalmasaydınız.

Tamam o da koca ama diğer tarafta bi baba var.

Babanız adına üzüldüm,kalbi nasıl kırılmıştır kim bilir... Ortada bir sağlık sorunu var neticede yazık günah. Yerinizde ben olsaydım eşimin merhametini ciddi sorgulardım.

Merhabalar.

Başlıkta belirttiğim gibi babam ve eşim arasında hatta ailem arasında gide gele yoruldum artık.

En basit örneği bugün oldu, babamın arabası serviste eşi işe motorsiklet ile gidip geliyor arabası ona lazım değil. Babamda işe araba ile gidip geliyor ve şu sıralar beyin tomografisi falan çektirdi rahatsızlığından dolayı yarın inşallah hayırlı sonuçlar alıcaz. Haliyle eşimi arayıp arabasının 2 3 gün daha serviste kalacağını ve kendisine lazım değilse verip vermeyeceğini sordu. Eşimde vermedi. Ancak arabayla bi işi yok sadece arabamı kimseye vermem diyor banane diyor.

Çok içime oturdu.. Hiç bir şey demedim kavga etmek istemedğim içim sadece bana sana sorarlarsa bahane uydur dedi. Bende onun için kimseye yalan söylemeyeceğimi belirttim.

Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Babamın bozuntuya vermemek için tamam oğlum diyişini duydum ama sesi gayet bozuktu. Üzüldüm bayağı bir. Ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum..

Ne demek vermiyor muş ? ??
Tek kendisinin mi maliymis !

Böyle kocaya kadınlık yapmam pişman ederim

Back
X