- 5 Aralık 2015
- 2.269
- 1.653
- 53
- 43
- Konu Sahibi EstrellaMorente
Baba istediyse verilir yaptığı terbiyesizlik.o arabada senin hakkın yok mu sanki mecbur kalmış istemiş adam.allah babanızı esinize muhtaç etmesin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öküzlüğü anladı sanırsam bayağı özürler diledi arabayı bırakıp geldik şimdi mutfakta çay koydu, bulaşıkları yıkıyorEn iyi en pahali bir araba dahi olsa insan sagligindan asla onemli olamaz benim için. Ayni durumda ben de olsam eşime kizardim.
çift kişilikli midir, nedir?Öküzlüğü anladı sanırsam bayağı özürler diledi arabayı bırakıp geldik şimdi mutfakta çay koydu, bulaşıkları yıkıyor![]()
![]()
Bende ondan şüpheleniyorum. Dengesizlikleri sülalecek meşhur zaten namu baya bi yürümüş. Evlendikten sonra öğrendim maalesef kiçift kişilikli midir, nedir?
Allah yardımcın olsun.Bende ondan şüpheleniyorum. Dengesizlikleri sülalecek meşhur zaten namu baya bi yürümüş. Evlendikten sonra öğrendim maalesef ki
Valla ağlanacak halime gülüyorum inan.Allah yardımcın olsun.
çok zordur eminim.
Merhabalar.
Başlıkta belirttiğim gibi babam ve eşim arasında hatta ailem arasında gide gele yoruldum artık.
En basit örneği bugün oldu, babamın arabası serviste eşi işe motorsiklet ile gidip geliyor arabası ona lazım değil. Babamda işe araba ile gidip geliyor ve şu sıralar beyin tomografisi falan çektirdi rahatsızlığından dolayı yarın inşallah hayırlı sonuçlar alıcaz. Haliyle eşimi arayıp arabasının 2 3 gün daha serviste kalacağını ve kendisine lazım değilse verip vermeyeceğini sordu. Eşimde vermedi. Ancak arabayla bi işi yok sadece arabamı kimseye vermem diyor banane diyor.
Çok içime oturdu.. Hiç bir şey demedim kavga etmek istemedğim içim sadece bana sana sorarlarsa bahane uydur dedi. Bende onun için kimseye yalan söylemeyeceğimi belirttim.
Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Babamın bozuntuya vermemek için tamam oğlum diyişini duydum ama sesi gayet bozuktu. Üzüldüm bayağı bir. Ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum..