- 2 Kasım 2023
- 2.864
- 5.236
- 78
- 31
Ay inanın ki sinirlenmedim sadece hoşuma gitmedi dedim fakat bambaşka boyuta taşındı iş. Hiç bir problem yok hiçbir neden yok kapıyı açması için bende ordayım bu yüzden zaten söyledim rahatsız olduğum
Ben de rahatsız olur derdim ne saçma yaniSorun çıkarmadım rahatsız oldum dedim uzatan kendisi oldu hoşuma gitmedi zorunda da değil. Kapı bozuktur açar eli doludur açar ama sırf kibarlık için açması beni rahatsız etti bu.
Bir de insan arabasını evi gibi görebiliyor bazen. Evin sakinine ikram yapmazsın ama misafir olunca el üstünde tutarsın. Arabadaki misafire misafirperver davranmış adam, karşılığı karısının yengesine yürüdüğünü düşünmesi olmuş.Şimdi arabayı ben kullanıyorsam indiğimde arkamda oturan kişinin de kapısını açabiliyorum
Ama dolaşıp yanımdakini açmam
Bu yaptığım hareket kişiyle alakalı değil
Alışkanlık gibi
Çanta almak çocuğu indirmek poşet indirmek gibi sıkça yaptığım bişey olduğu için
Ne kadar kibar eşin var farkında mısın bundan gurur duymalısın herkes seni kıskanır eşi kibar diye sen eltini kıskanıyorsun6 aylık evliyim en son bayram ziyareti için memlekete gittik gelirken eltimde bizimle geldi eşim eltimin araba kapısını açtı bende daha sonrasında kendisine bunun hoşuma gitmediğini belirttim kendisi ise aşırı bı sinir gösterdi ben haksizmisim aklım yokmuş vs vs bı çok şey saydı şimdi de bunun için benimle kavgalı konuşmuyor ben nerede hata yaptım hoşuma gitmeyen şeyi söylediğim için bir niye suçlu oluyorum???
Maganda mı seviyosunuz hanımefendi? Kibarlık ettiyse ne olmuş ?6 aylık evliyim en son bayram ziyareti için memlekete gittik gelirken eltimde bizimle geldi eşim eltimin araba kapısını açtı bende daha sonrasında kendisine bunun hoşuma gitmediğini belirttim kendisi ise aşırı bı sinir gösterdi ben haksizmisim aklım yokmuş vs vs bı çok şey saydı şimdi de bunun için benimle kavgalı konuşmuyor ben nerede hata yaptım hoşuma gitmeyen şeyi söylediğim için bir niye suçlu oluyorum???
Adam kibar oldu diye rahatsız oldunuz, size de kaba olmuş, yine rahatsızsınız ki konu açmışsınız. Adam kibar olsa suç, kaba olsa suçKapı bozuktur açar eli doludur açar ama sırf kibarlık için açması beni rahatsız etti bu.
Onun kapısını açıp sizin kapıyı açmadıysa sitem etmek, sinirlenmekte haklısınız. Ama sadece onun kapısını açtıysa çok normal. Abartılacak bir şey yok bunda diye düşünüyorum. Hatta bunu ben yaşamış olsam eşimin naz
İyi kibarligini bana da göstersin hiç bana göstermeyip başkasına gösterince neyin kibarligi oluyo bu zihniyetim gayet iyiNe kadar kibar eşin var farkında mısın bundan gurur duymalısın herkes seni kıskanır eşi kibar diye sen eltini kıskanıyorsun
Senin zihniyetin bozuk
Belli belli zihniyetiniz çok iyiİyi kibarligini bana da göstersin hiç bana göstermeyip başkasına gösterince neyin kibarligi oluyo bu zihniyetim gayet iyi
Ne elit bir anneAnnemin çok güzide bir sözü var buraya cuk oturan; niye onun eli g.tüne mi kaçmış. Herkes kendi kapisini açsın ne salak salak şovlar bunlar ya. Karısına köpek çeker başkasına şov yapar delikanlı.
Eşiniz size hiç kibar davranmıyor mu? Nasıl tanışıp evlendiniz bu şahısla hep böyle biri miydiİyi kibarligini bana da göstersin hiç bana göstermeyip başkasına gösterince neyin kibarligi oluyo bu zihniyetim gayet iyi
Bu kıskançlık değil bu bambaşka bir boyut6 aylık evliyim en son bayram ziyareti için memlekete gittik gelirken eltimde bizimle geldi eşim eltimin araba kapısını açtı bende daha sonrasında kendisine bunun hoşuma gitmediğini belirttim kendisi ise aşırı bı sinir gösterdi ben haksizmisim aklım yokmuş vs vs bı çok şey saydı şimdi de bunun için benimle kavgalı konuşmuyor ben nerede hata yaptım hoşuma gitmeyen şeyi söylediğim için bir niye suçlu oluyorum???
Öyledir. Salağı gördüğü gibi anlar. Kimseye de prim vermez şov yaptı diye. B.k gibi adamları gelip öve öve bitiremediler burda. Şu adamın centilmen olduğunu düşünen gerçekten varsa iyi hayatta kalıyor.Ne elit bir anne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?