- 17 Aralık 2015
- 27.097
- 49.537
- 598
benim bir erkek arkadasim vardi anamdan emdigim sut burnumdan geldi kiskancligi yuzundenDoğru söylüyorsunuz .Sorduğumda konu sahibide konunun buralara kadar geleceğini tahmin edebileceği için eşinin öyle davrandığını söyledi..Kıskanç biri olmak zor kıskanç biriyle yaşamak daha zor
Merhabalar yeni katıldım. Ablalarımdan ve tecrübeleri kişilerden yardim istiyorum.7 aylik evliyim ve 6 aylık ogluma hamileyim . Esimle ikimizde memuruz fakat suan riskten dolayi calismiyorum .Esim evine bağlı dediğimi iki etmez fakat 2 gün önce tartıştık. Is yerinde benimde tanıdığım bir bayanı aradığı için. Ilk sorduğumda aramadım dedi fakat daha sonradan aramışsın dediğimde evet falan diye kem küm etti. Aynı şeyi ben sana yapsam sen 1 dk bile çalışamazsın vs diye tartışmaya başladık.Aradigi kişise abi diyen biri ters bir mesajini veya farkli bir seyini gormedim kizin.Neyse biz esimle başladık tartışmaya bana yeter seni çektiğim vs dedi benimle asla konuşma bilmem ne fln dedi. Bende ona bağırdım sonra yatakları ayırdı.Mesaj atmis evdeyken bi ihtiyacın olursa ara onun dışında arama ben işten erken çıkmaya Calsyrm zor şartlarda Calsyrm sen bana bunları yapiyosun dedi.Bende seni asla aramayacağım ve affetmeyecegim dedim.Bir kaç gündür ayrı yatıyoruz evde köşe kapmaca oynuyoruz.Dun tatlı erik falan almış seviyorum diye odaya bırakmış bende yedim ama teşekkür etmedim .Neyse dun yemek yaptım yemedi bende bugün yemek yapmadım. Odamdan çıkmıyorum. Bu durumumuza çok üzülüyorum. KISKANC bir yapım var. Evliliğimi ayakta tutmak için neler yapmalıyım, ailemle de paylaşamıyorum üzülmesinler diye. Bana akıl verin . Ya da eşim artık beni sevmiyor mu bilmiyorum .
Bu kadar basit birşeyi asla ailenle paylaşma zaten ama ortada ters bir durum yokken neden mesele yaptın ki iş arkadaşını aramasınıMerhabalar yeni katıldım. Ablalarımdan ve tecrübeleri kişilerden yardim istiyorum.7 aylik evliyim ve 6 aylık ogluma hamileyim . Esimle ikimizde memuruz fakat suan riskten dolayi calismiyorum .Esim evine bağlı dediğimi iki etmez fakat 2 gün önce tartıştık. Is yerinde benimde tanıdığım bir bayanı aradığı için. Ilk sorduğumda aramadım dedi fakat daha sonradan aramışsın dediğimde evet falan diye kem küm etti. Aynı şeyi ben sana yapsam sen 1 dk bile çalışamazsın vs diye tartışmaya başladık.Aradigi kişise abi diyen biri ters bir mesajini veya farkli bir seyini gormedim kizin.Neyse biz esimle başladık tartışmaya bana yeter seni çektiğim vs dedi benimle asla konuşma bilmem ne fln dedi. Bende ona bağırdım sonra yatakları ayırdı.Mesaj atmis evdeyken bi ihtiyacın olursa ara onun dışında arama ben işten erken çıkmaya Calsyrm zor şartlarda Calsyrm sen bana bunları yapiyosun dedi.Bende seni asla aramayacağım ve affetmeyecegim dedim.Bir kaç gündür ayrı yatıyoruz evde köşe kapmaca oynuyoruz.Dun tatlı erik falan almış seviyorum diye odaya bırakmış bende yedim ama teşekkür etmedim .Neyse dun yemek yaptım yemedi bende bugün yemek yapmadım. Odamdan çıkmıyorum. Bu durumumuza çok üzülüyorum. KISKANC bir yapım var. Evliliğimi ayakta tutmak için neler yapmalıyım, ailemle de paylaşamıyorum üzülmesinler diye. Bana akıl verin . Ya da eşim artık beni sevmiyor mu bilmiyorum .
Umarım linç yemem ama neden? Gelecek yıllarınız torbaya mı girdi ?7 aylik evliyim ve 6 aylık ogluma hamileyim
Eşin seni çok iyi tanımış. Vereceğin tepkiden o an ne desem derdine düşmüş gibi geldi.Esim işle alakalı aradim dedi.Ama takıldıgım nokta ilk hatirlamyrm aradgmi vs diye söyleyince ben ona takildim. Hamilelikten dolayıda hassasim.Ama çok üzülüyorum .
Sen boyle yap kizin ayagina at adami bisey yoksa bile esegin aklina su kacir kiskancligini cok iyi anliyorum ama yatak ayirma boyle uzatip kus kalma felan bunlzr iyi seyler degil daha cok yeni evlisiniz yapmaMerhabalar yeni katıldım. Ablalarımdan ve tecrübeleri kişilerden yardim istiyorum.7 aylik evliyim ve 6 aylık ogluma hamileyim . Esimle ikimizde memuruz fakat suan riskten dolayi calismiyorum .Esim evine bağlı dediğimi iki etmez fakat 2 gün önce tartıştık. Is yerinde benimde tanıdığım bir bayanı aradığı için. Ilk sorduğumda aramadım dedi fakat daha sonradan aramışsın dediğimde evet falan diye kem küm etti. Aynı şeyi ben sana yapsam sen 1 dk bile çalışamazsın vs diye tartışmaya başladık.Aradigi kişise abi diyen biri ters bir mesajini veya farkli bir seyini gormedim kizin.Neyse biz esimle başladık tartışmaya bana yeter seni çektiğim vs dedi benimle asla konuşma bilmem ne fln dedi. Bende ona bağırdım sonra yatakları ayırdı.Mesaj atmis evdeyken bi ihtiyacın olursa ara onun dışında arama ben işten erken çıkmaya Calsyrm zor şartlarda Calsyrm sen bana bunları yapiyosun dedi.Bende seni asla aramayacağım ve affetmeyecegim dedim.Bir kaç gündür ayrı yatıyoruz evde köşe kapmaca oynuyoruz.Dun tatlı erik falan almış seviyorum diye odaya bırakmış bende yedim ama teşekkür etmedim .Neyse dun yemek yaptım yemedi bende bugün yemek yapmadım. Odamdan çıkmıyorum. Bu durumumuza çok üzülüyorum. KISKANC bir yapım var. Evliliğimi ayakta tutmak için neler yapmalıyım, ailemle de paylaşamıyorum üzülmesinler diye. Bana akıl verin . Ya da eşim artık beni sevmiyor mu bilmiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?