Esim ile odalari ayirdik

benim bir erkek arkadasim vardi anamdan emdigim sut burnumdan geldi kiskancligi yuzunden
ozamanlar ergemdim tabi seviyoki kiskaniyo diyip agzinin icine bakiyorum bakkala gittigime giydigime bile karisiyo beyimiz ayrildik yillar sonra esiyle kendisini bir yerde gordum esi bana asla giyemezsin dedigi herseyi giymisti.
demek ki sevgiden degil guvensizlikten geliyormus kiskanclik.

Baştan hayır aramadım demesinin sebebi, sizin kavga çıkaracağınızı bilmesi mi? Gizlemeye mi çalıştı sebepsiz?

Seni asla aramayacağım ve affetmeyeceğim nedir? Allahaşkına...
Hep böyle düşünmeden, iri iri mi konuşursunuz?
Hayır adamın çocuğu karnınızda,
nasıl aramayacaksınız?
Adam yalan söylemiş evet yanlış ama niye kendini yalan söylemek zorunda hissetti?
Bu sorunun cevabına odaklanın ve iğneyi kendinize batırın derim.

Ne olursa olsun yataklar ayrılmamalı. Sonra yalama oluyo..

Of gerçekten sizin gibi insanlarla yaşamak çok zor. Okuyunca benim burada tepem kayniyor. Yahu iş arkadaşı. Bende iş arkadaşlarımla konuşuyorum, bazen oluyor akşam 11de vatsapta sakalasiyoruz grupta. Eşime anlatıyorum o da gülüyor. Bırakın takıntılı kıskançlığı, bugün yatak ayıran yarın ev ayırır

Neden önce aramadım deyip sonra kabul etti ve ne için aramış saat kaçta aramış vs. Bunlar önemli.

Ama sizin kıskanç olduğunuzu biliyorsa da gizlemek istemiş olabilir. Aklıma tek bu geldi.

Kıskanç biriyle yaşamak çok zor lütfen bu kadar kasmayın.

Bu kadar basit birşeyi asla ailenle paylaşma zaten ama ortada ters bir durum yokken neden mesele yaptın ki iş arkadaşını aramasını

Ne kadar huzursuz bir eviniz var, yazik etmissiniz.
6 aylik hamilesiniz, yeni evlisiniz, nedir bu hir gur.
Esinizin yerinde ben olsam bosanmayi bile dusunurum, evde de huzurum olmayacaksa evliligin ne anlami kaliyor.

Bende kiskancligin bu boyutunu anlayamiyorum.Yani bir insan sizi biriyle aldatacaksa zaten aldatir. Siz kiskancliktan catlasanizda patlasanizda aldatir yani.Onun dışında da her insan yeri gelir hemcinsiyle , yeri gelir karsicinsle konuşur.Insan insanla konusir yani.Alti üstü konusmak olan bir eylemin hayayinizi iskenceye cevirmesine nasil izin verebiliyorsunuz.Biraz kendinizi telkin edin bu kiskanclik konusunda.Konusmak , selamlasmak ,dertlesmek bunlar karsicinsle yapilinca anormal bir duruma donusmuyor çünkü .Ha adamin mayasi bozuktur o zaman zaten her iletisimi farkli yerlere ceker.Bu durumda da boyle bir adamla olmuyor der ceker gidersiniz.Kiskanclik konusinda kendinizi degistirin bir an evvel bu yaptiginiz normal degil cunku.

Esim işle alakalı aradim dedi.Ama takıldıgım nokta ilk hatirlamyrm aradgmi vs diye söyleyince ben ona takildim. Hamilelikten dolayıda hassasim.Ama çok üzülüyorum .
Eşin seni çok iyi tanımış. Vereceğin tepkiden o an ne desem derdine düşmüş gibi geldi. Senin aşırı kıskanç tavrın eşini yalan söylemeye itmiş.

Eşine güvenip çocuk yapıyorsun ama eşine güvenmeyip iş arkadaşıyla konuşmasını burnundan getirebiliyorsun. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
Olay çıkartacağının farkında olup yalan söylemiş belli. Peki burda suçlu kim.
Nerden baksan elinde kalıyor. Daha kendiniz çocuksunuz aynı evde küs kalmak da bunun kanıtı . Biz insanlar konuşarak anlaşıyoruz mesela. Bir sorun varsa konuşarak çözebiliyoruz. Küstükçe aranıza soğukluk girecek. En sonunda olan yine daha doğmamış sabiye olacak. Üzüldüm.

Adamın aramadım deyip yalan söylemesi gayet normal .
Bıkmıştır tripten saçma sapan hesap vermekten yalana sığınmıştır.
Siz haksızsınız kesinlikle.
Makul bi saatte iş arkadaşları birbirini arayabilir biraz medeniyet lütfen..
Ayrıca o kadını da ne konuma sokuyorsunuz farkında mısınız?
Kadın belki mecbur kaldı arası iş için napsın yani sirf siz kıskanacaksınız diye isini gücünü yapmasin mi insanlar ?

Kaç yaşndasn Allah aşkına ? Evliliğin bozulmasn istiyorsan şu yaptklarını yapmamaya başlayablrsn

Sen boyle yap kizin ayagina at adami bisey yoksa bile esegin aklina su kacir kiskancligini cok iyi anliyorum ama yatak ayirma boyle uzatip kus kalma felan bunlzr iyi seyler degil daha cok yeni evlisiniz yapma

Biraz cool olun lütfen takmıyormuş gibi görünün sizde iş yerindeki erkek arkadaşlarınızla seviyeli bir şekilde görüşüp mesajlaşabilirsiniz mesela Whatsapp grubunuz falan varsa bırakın o sizi merak etsin birazda

Bence mesele araması değil de aradığı halde aramadım demesi. Ne var yani ben de sorarım hayırdır neden aradın şu kişiyi, diye. Bunda abes bir durum yok. Merak etmiş olabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…