Esim ile odalari ayirdik

Seven insan kıskanır ama siz anlattığınız kadarıyla adamı darlıyorsunuz, kızın yanlış bir konuşması olmadığını bildiğiniz halde. Eşinizin söylemeyip sonra kem kum etmesi de muhtemelen sizin kıskançlığınızdandır. Olayı tatlıya bağlayıp kendinizi törpülemek zorundasınız.

kendin yazmışsın kıskanç bir yapın olduğu için tartışma çıkmasın diye eşin senden gizlemiş olabilir ki ters birşeyde görmemişsin bu kadar uzatmaya gerek yoktu bence.

Cok çocukça geldi yaptiginiz gidin eşinizden Özür dileyin ve barisin cok basig bi olay icin dger mi boyle seylere kendinize guveniniz olsun biraz

bende hamileyim ama böyle bir naz diyeyim ona hiç yapmadım çevremde bunu anlayacak kişiler yok ya da ben naz yapmayı bilmiyorum bi yerim ağrısa bile söylemediğim için bir çok kişi sapasaglam zannedip aman hamile yazık demeden kendi işini yaptırmadan geri kalmıyor

'Kıskanç'ı büyük harflerle yazmışsınız, yetmez büyük puntoyla yazın.
Çünkü çok çok kıskançsınız.

Olur böyle şeyler canım bak evliligin çok yeni, ilk başlarda herkes böyle durumlar yaşıyor.
İnan bana herkesin değişik versiyonlar geliyor başına.
Hiç o güzel canını sıkma eşinle konuş sakın bu durumu devam ettirme, bak sevdiğin yiyecekleri de almis.
Erkekler inat edince yemek yemiyor çok komik ya, mis gibi yemek var inat ettim yemem uleny
Aranızı düzelt sonra sor ne için aramış diye.
Hiç merak etme aranız düzelir.
Ailene de anlatma sakın.

mutlaka hormonlar değişir de bu "ben hamileyim zaten herşeyi söyleyebilirim, çevremdeki herkes bana hak vermeli" modunu anlamıyorum vallahi. hamilelik hastalık değil ki.. hani sıkıntılı hamilelik ok, o çok başka ama sırf hamileyim diyip olay yaratmak çok saçma yaa

Esim işle alakalı aradim dedi.Ama takıldıgım nokta ilk hatirlamyrm aradgmi vs diye söyleyince ben ona takildim. Hamilelikten dolayıda hassasim.Ama çok üzülüyorum .

Muhtemelen yapacaginiz dirdiri bastan tahmin edip aramadim dedi.
Aramadim diyip sonradan aradiginin ortaya çıkması suphe doguruyor ama bence bu hareketin sebebi sizsiniz.

Eşiniz bu kıskançlık triplerine ne kadar dayanır bilemiyorum ama bence artık bunalmaya başlamış, gereksiz yere başlattığınız bu gerginliği tatlıya bağlayın lütfen. Biz ikimizde eşimizle memuruz, iş arkadaşlarımızla dahil olduğumuz watsap grupları var, komik diyaloglar dönüyor, beraber okuyor gülüşüyoruz, normalde öyle muhabbetler dönen gruplar değil genelde resmi olunan gruplardı, ama malum herkes evde, gülmeye de ihtiyacımız var.krizleri fırsatlara çevirmeye bakmak lazım. Bu günlerde bize moral lazım, uzatmayın lütfen, yeni evlisiniz tadını çıkarmaya bakın, bebek geldikten sonra zaten herşey değişecek.

Aklınızı başınıza alın Ergen kızlar gibi davranmayın yok sa eşinizi başka kadınlara kendi elin ile itersin benim eşimde iş arkadaşları ile kadın erkek çok konuşuyor bir kere farklı düşünmedim

Benim eşim okulda idareci, napsam, kessem mi

Ayy ne alaka yaaa... yok kadın arkadaşları olamaz mıymış erkeklerin, olamaz kardeşim. Evli bir adam bir kadını aradıysa eşinden gizli saklı yapmayacak. Olay su gibi berrak olunca zaten sorun kalmazdı. Başta yok aramadım, hatırlamıyorum, neredeyim ben kimime getirmiş adam. Sonra zorlayınca aradım demiş. Buna da bayanlar gelmiş çok kıskançsın allah sabır versin demiş. Yahu gazetelerde haberlerde neler neler görüyoruz, kuş uçunca yine dersiniz adamı kıskanmayın... salın gitsin, havalansın öyle havalansın ki gözden kaybolsun
Sonra demeyin adam neredee.
Gayet sorgulamanız doğal. İlk başta niye yalan söylemiş sanki ciğerini mi sökeceksiniz aradığını duyunca, demek ki var bir haltlar diye düşünür insan. Yatak ayırmaya vs. Girmeyin bence, 2 olgun insan gibi konuşun.
Bir de aldığı tatlıyı yiyip tribe devam etmeniz....

Valla helal olsun gerçekten size ben yapamazdım sizin gibi. Si nerden biliyorsunuz ki o kızı yada konuşmaları kızın samimiyetine inanıyorsanız o ayrı kendinize güveniz harika
alıntıladığınız mesajımda yatak ayırmaktan bahsediyorum hanımefendi, konu eşim beni aldatıyor boşanacağım değil ki, iki gün sonra barışacağınız şeyler için yatak ayırmayın dedim. dediğimin samimiyetine inanıyorum evet!

Bence eşinizin aradığını hatırlamaması önemsiz bi konu veya kişiden dolayı olabilir. Zaten zor günlerden geçiyoruz herkes ister istemez stres oluyor. Kıskançlık konusunda mübalağa etmeyi bırakın. Varken kıymetini bilelim ailelerimizin. Eşim işten çok geç geliyor bu virüs onun işlerini çoğalttı. Hasret kaldım önceden yarattığım problemler için üzgünüm, değerini anladım.

Resmen sacmalamıssınız. Bunu gebelık hormonlarına vermek ısterdım fakat kendınız de yazmıssınız kıskanc yapıda oldugunuzu. Boyle evlılıgı ayakta tutamazsınız. Bız ne yapalım 15tane muhendıs kadının arasına yolluyoruz esımızı. Boyle sacmalık mı olur canım. Elbette kı ıs arkadasıyla konusacak.

Canım yanlış anlama şuan hormonların çok çok karışıyordur. O yüzden böyle hissetmişsin. Birincisi adamın kem küm etmesi senin yüzünden sebebide sen kıskanç olduğun için, yanlış anlarsin diye korktuğunu düşünüyorum buda seni sevdiği anlamına geliyor. Demem o ki biraz kıskançlığı hafifler güzel değil dozunda iyidir.
Ikincisi şimdi yapman gereken şey eşinin eve geldiğinde bütün kalbin ve duygusalliginla ilk günkü gibi ona sarılman. Sonrada onu ne kadar çok sevdiğini söylemen bak bakalım işler nasıl yoluna giriyor.

Bu arada çok sıkmamaya çalış aşırı kontrolcü olma böyle davranırsan karşındaki kişiyi ürkütür korkuyor hep diken üstünde bırakırsın seni çok sevse bile senden korkar. Sen böyle yaşamak ister miydin ? Empati yap ve bu yaptıklarına son ver
Unutma bütün bunlara hormonların da etkisi var tüm suçlu sen değilsin

Bacım senin Saliha ne alemde ya

ben anlamadım sorun ne
vay efendim sen nasıl iş arkadaşını ararsın sorun bu mu?
işle ilgili bişey olabilir mi acaba bilemedim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…