Merhaba eşim ile 6 yıl önce evlendik aile sevgili olmadık direkt evlendik. Nişanlı iken bir tuhaflık olduğunu anlamıştım ne kadar yaklaşmak istesem bir türlü yaklaşmıyordu neyse evlendik 1 kez birlikte olduk ondada ben birşey anlamadım daha sonra 6 ay hiç olmadı bana hiç yaklaşmadı. Bende hep çekindim sormaya günlük güzel vakit geçiriyoruz ama akşam olunca adam uyuyor. Gece uyanıyorum bakıyorum yok gitmiş başka odaya yatmış. Bir gün sordum bu nasıl evlilik diye bana sapık muamelesi yaptı. 6 yıldır evliyiz 6 yılda toplam 8 kez ancak oldu. Ondada ben birşey anlamıyorum. Geçen konuştum ben böyle arkadaş gibi yaşayamam benden hoşlanmıyor isen git başkasını bul herkes yoluna baksın dedim. Senin derdin ne aklın fikrin orda sapık ruhlu birisin diyor napıcam şaşırdım sinirlerim bozuldu. Gerçekten sapık olduğuma inanıcam bu durumda olan varmı. Çok çaresizim.
Paravan evlilik nedir ?Sorun kendisinde olduğu için sizi suçluyor çünkü işine geliyor belli ki sorun onda doktora gitmesi gerek veya eşiniz paravan evlilik yapmış da olabilir
Kaç kez Dr a gidelim dedim istemiyor sen git diyor. Çalışıyorum ediyorum yorgunum diyor. Etrafımdaki evlilikler hiç böyle değil.Sorun kendisinde olduğu için sizi suçluyor çünkü işine geliyor belli ki sorun onda doktora gitmesi gerek veya eşiniz paravan evlilik yapmış da olabilir
Haliyle çocuk da yok di miKaç kez Dr a gidelim dedim istemiyor sen git diyor. Çalışıyorum ediyorum yorgunum diyor. Etrafımdaki evlilikler hiç böyle değil.
6 yıl nasıl dayandın?Merhaba eşim ile 6 yıl önce evlendik aile sevgili olmadık direkt evlendik. Nişanlı iken bir tuhaflık olduğunu anlamıştım ne kadar yaklaşmak istesem bir türlü yaklaşmıyordu neyse evlendik 1 kez birlikte olduk ondada ben birşey anlamadım daha sonra 6 ay hiç olmadı bana hiç yaklaşmadı. Bende hep çekindim sormaya günlük güzel vakit geçiriyoruz ama akşam olunca adam uyuyor. Gece uyanıyorum bakıyorum yok gitmiş başka odaya yatmış. Bir gün sordum bu nasıl evlilik diye bana sapık muamelesi yaptı. 6 yıldır evliyiz 6 yılda toplam 8 kez ancak oldu. Ondada ben birşey anlamıyorum. Geçen konuştum ben böyle arkadaş gibi yaşayamam benden hoşlanmıyor isen git başkasını bul herkes yoluna baksın dedim. Senin derdin ne aklın fikrin orda sapık ruhlu birisin diyor napıcam şaşırdım sinirlerim bozuldu. Gerçekten sapık olduğuma inanıcam bu durumda olan varmı. Çok çaresizim.
Adam gay etrafa normal olduğunu göstermek amaçlı böyle bir evlilik yapıyorParavan evlilik nedir ?
Şaka gibi nasıl sabrediyorsunuz tabi ki normal değil hayatınızı heba etmeyin bu sapıklık değil ihtiyaç sonuçta sizi bilerek bastirmaya çalışıyorKaç kez Dr a gidelim dedim istemiyor sen git diyor. Çalışıyorum ediyorum yorgunum diyor. Etrafımdaki evlilikler hiç böyle değil.
Çok araştırdım takipte ettim başka birimi var diye yok öyle biride değil. Açık açık diyorum bana ısınmamış olabilirsin boşanalım sende başkasını bul diyorum. Ailene söylücem seni cinsel olarak doyumsuzım kocam bana yetmiyor diye boşanmak istiyor dicem diyor. Şaka tabii ama kendimi çok kötü hissediyorum.6 yılda 8 nedir ya? Aklıma eşcinsel olabilir mi diye bir düşünce geldi benim.
Çok araştırdım takipte ettim başka birimi var diye yok öyle biride değil. Açık açık diyorum bana ısınmamış olabilirsin boşanalım sende başkasını bul diyorum. Ailene söylücem seni cinsel olarak doyumsuzım kocam bana yetmiyor diye boşanmak istiyor dicem diyor. Şaka tabii ama kendimi çok kötü hissediyorum6 yılda 8 nedir ya? Aklıma eşcinsel olabilir mi diye bir düşünce geldi benim.
Ne dicem aileme maddi olarak çok rahatım güzel vakit geçiriyoruz arkadaş gibi. Gezme tozma tatiller bunlarda sorun yok. Aileme nasıl açıklıcam bu adam benimle yatmıyor. Bazen şaka yollu diyor ailene söylücem kızınıza yetmiyorum koca arıyor başka dicem diyor.6 yıl beklemek için sebebin neydi? Çok mu seviyorsun gidecek kimsen vs mı yok?
Özel sorunlarımız var diyeceksiniz. Illa herşeyi duymak istiyorlarsa annenize söylersiniz. Aileme ne diyeceğim diye 6 yıl çekilir mi bu evlilik ya?Çok araştırdım takipte ettim başka birimi var diye yok öyle biride değil. Açık açık diyorum bana ısınmamış olabilirsin boşanalım sende başkasını bul diyorum. Ailene söylücem seni cinsel olarak doyumsuzım kocam bana yetmiyor diye boşanmak istiyor dicem diyor. Şaka tabii ama kendimi çok kötü hissediyorum
Ne dicem aileme maddi olarak çok rahatım güzel vakit geçiriyoruz arkadaş gibi. Gezme tozma tatiller bunlarda sorun yok. Aileme nasıl açıklıcam bu adam benimle yatmıyor. Bazen şaka yollu diyor ailene söylücem kızınıza yetmiyorum koca arıyor başka dicem diyor.
Çok araştırdım takipte ettim başka birimi var diye yok öyle biride değil. Açık açık diyorum bana ısınmamış olabilirsin boşanalım sende başkasını bul diyorum. Ailene söylücem seni cinsel olarak doyumsuzım kocam bana yetmiyor diye boşanmak istiyor dicem diyor. Şaka tabii ama kendimi çok kötü hissediyorum
Ne dicem aileme maddi olarak çok rahatım güzel vakit geçiriyoruz arkadaş gibi. Gezme tozma tatiller bunlarda sorun yok. Aileme nasıl açıklıcam bu adam benimle yatmıyor. Bazen şaka yollu diyor ailene söylücem kızınıza yetmiyorum koca arıyor başka dicem diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?