- 25 Temmuz 2013
- 13.154
- 53.648
- 798
Gezmek tozmak kız arkadaşla da yapılır. Ailenize böyle deyin ya. Biz karı koca gibi değiliz, o benim kız arkadaşım gibi deyin.Çok araştırdım takipte ettim başka birimi var diye yok öyle biride değil. Açık açık diyorum bana ısınmamış olabilirsin boşanalım sende başkasını bul diyorum. Ailene söylücem seni cinsel olarak doyumsuzım kocam bana yetmiyor diye boşanmak istiyor dicem diyor. Şaka tabii ama kendimi çok kötü hissediyorum
Ne dicem aileme maddi olarak çok rahatım güzel vakit geçiriyoruz arkadaş gibi. Gezme tozma tatiller bunlarda sorun yok. Aileme nasıl açıklıcam bu adam benimle yatmıyor. Bazen şaka yollu diyor ailene söylücem kızınıza yetmiyorum koca arıyor başka dicem diyor.
Daha önce de mi bu konuyu açmıştınız?Merhaba eşim ile 6 yıl önce evlendik aile sevgili olmadık direkt evlendik. Nişanlı iken bir tuhaflık olduğunu anlamıştım ne kadar yaklaşmak istesem bir türlü yaklaşmıyordu neyse evlendik 1 kez birlikte olduk ondada ben birşey anlamadım daha sonra 6 ay hiç olmadı bana hiç yaklaşmadı. Bende hep çekindim sormaya günlük güzel vakit geçiriyoruz ama akşam olunca adam uyuyor. Gece uyanıyorum bakıyorum yok gitmiş başka odaya yatmış. Bir gün sordum bu nasıl evlilik diye bana sapık muamelesi yaptı. 6 yıldır evliyiz 6 yılda toplam 8 kez ancak oldu. Ondada ben birşey anlamıyorum. Geçen konuştum ben böyle arkadaş gibi yaşayamam benden hoşlanmıyor isen git başkasını bul herkes yoluna baksın dedim. Senin derdin ne aklın fikrin orda sapık ruhlu birisin diyor napıcam şaşırdım sinirlerim bozuldu. Gerçekten sapık olduğuma inanıcam bu durumda olan varmı. Çok çaresizim.
Hatta çocuk istiyorum dediğimde bu iş laboratuvar ortamında olmazmı benden alsınlar sperm sana enjekte etsinler bir çocuğun olursa çenen kapanır belki anne olunca azınlığın gider. Bunu bir araştır diyor. Napıcam şaşırdım. Ailemle nasıl konuşcam bunu.Evet ben sapığım de. Bu yüzden insanlar boşanıyor ve haklı bulunuyorlar kocanız madem kocalık yapamayacak ne diye evlendi. Bunu yapan kadın olsa her yerde bana karılık yapamıyor der gider birini bulurlardı
Hyr. Yeni üye oldum o kadar daraldımki derdimi anlatacak kimsem yok buraya yazdım ilk kez yazıyorumDaha önce de mi bu konuyu açmıştınız?
Aynı konu aynı cümleler okumuştum daha önce o yüzden sordumHyr. Yeni üye oldum o kadar daraldımki derdimi anlatacak kimsem yok buraya yazdım ilk kez yazıyorum
Bu kadar kötülüğü haketmiyorsun bence.. bunu kendine yapma....Hatta çocuk istiyorum dediğimde bu iş laboratuvar ortamında olmazmı benden alsınlar sperm sana enjekte etsinler bir çocuğun olursa çenen kapanır belki anne olunca azınlığın gider. Bunu bir araştır diyor. Napıcam şaşırdım. Ailemle nasıl konuşcam bunu.
Artık psikolojim bozuldu bundan sonra bende saglıklı ilişki kuırarmıyım bilmiyorum. Beni sapık biri olduğuma inandırdı. SUÇLU hissediyorum. Ben seni iyi aile kızı diye istedim sen bir acayip çıktın diyor. Etkilemeye çalıştım güzel gecelikler kokular. Her seferinde böyle hafif kadın olma. Agır ol hanfendi ol diyor.Adam boşanma olursa diye yerini yapıyor birde kızınıza yetmiyorum derim diye.
Ulen senin şeyin kalkıyor mu da kadina iftira atiyorsun be.
Konu sahibi arkadaşım adama dikkat et ailene de çekinmeden söyle.
Hatta mahkemede de söyle kardeş gibi yaşıyoruz diye.
Canim bu adam sorunlu ve cinsel yönelimi farkli gerçekten sakın kendini suçlu hissetme ve birak bu adami ya neden kendine eziyet ediyorsun yılların boşa gidiyor inanki.Artık psikolojim bozuldu bundan sonra bende saglıklı ilişki kuırarmıyım bilmiyorum. Beni sapık biri olduğuma inandırdı. SUÇLU hissediyorum. Ben seni iyi aile kızı diye istedim sen bir acayip çıktın diyor. Etkilemeye çalıştım güzel gecelikler kokular. Her seferinde böyle hafif kadın olma. Agır ol hanfendi ol diyor.
Bak canım kendimden örnek vereyim sapik nasıl oluyormuş anlaArtık psikolojim bozuldu bundan sonra bende saglıklı ilişki kuırarmıyım bilmiyorum. Beni sapık biri olduğuma inandırdı. SUÇLU hissediyorum. Ben seni iyi aile kızı diye istedim sen bir acayip çıktın diyor. Etkilemeye çalıştım güzel gecelikler kokular. Her seferinde böyle hafif kadın olma. Agır ol hanfendi ol diyor.
Bak bunu ben okumadan yukarıda söylemiştim.Hatta çocuk istiyorum dediğimde bu iş laboratuvar ortamında olmazmı benden alsınlar sperm sana enjekte etsinler bir çocuğun olursa çenen kapanır belki anne olunca azınlığın gider. Bunu bir araştır diyor. Napıcam şaşırdım. Ailemle nasıl konuşcam bunu.
O kadar çok kasık agrım var ki belkide bundan Dr Dr gezdim birşey bulamadılar. Agrı polk ne yönlendirdilerBak canım kendimden örnek vereyim sapik nasıl oluyormuş anla
Ayda 5-6 kez ilişkiye girmessek kendimi kadın gibi hissetmiyorum.resmen kasıklarım ağrıyor
Ben söylenmezsem eşim söyleniyor neden bu ay biz az seks yaptık diye.
Normali bu değil mi gerçekten hem sağlık için.ya evliyiz ya biz buda yemek,içmek gibi bir ihtiyaç sapiklikla alakası yok.
Ben arka arkada 3 gün seks yapmak istesem bile bu sapıklık değil ki istiyorum yani.
Yani gerçekten ihtiyaç olduğu için orgazm olmadığımız zaman kaşık agrimiz olabilirO kadar çok kasık agrım var ki belkide bundan Dr Dr gezdim birşey bulamadılar. Agrı polk ne yönlendirdiler
Geçen bir arkadaşı eşinden boşanmış onu anlattı bende arkadaşın genç fit bir adam eşi çok yaşlı gösteriyordu denge yoktu aralarında anne oğul gibiydi diye bir yorum yaptım o günden beri sen iyice sapıttın onumu beğeniyorsun adam boşandıda git onla ol bari. Nasıl utanmaz kadınsın söylücem seni demeye başladı böylede huyları var iftira atacak diye çok korkuyorum. Mutaassıb bir aileden geliyorumBak bunu ben okumadan yukarıda söylemiştim.
Ailene git ve deki ben anne olmak istiyorum.
Ama eşim benim uyumuyor ki bana dokunmadı bile nasıl anne olacağım de.
6 yılda 6 kez birlikte olmadık bana hakaret ediyor de.
En azından eşinin tehdidinden kurtulursun.
Ailen artık bilir ve çekinerek ve senin kusurunun olmadığını anlayacaksın.
Bu nasıl adam böyle ya ben bu adamı bogarim vallahi
Bu adamdan herşey beklenir.Geçen bir arkadaşı eşinden boşanmış onu anlattı bende arkadaşın genç fit bir adam eşi çok yaşlı gösteriyordu denge yoktu aralarında anne oğul gibiydi diye bir yorum yaptım o günden beri sen iyice sapıttın onumu beğeniyorsun adam boşandıda git onla ol bari. Nasıl utanmaz kadınsın söylücem seni demeye başladı böylede huyları var iftira atacak diye çok korkuyorum. Mutaassıb bir aileden geliyorum
Ay tövbe estağfurullah. Allah yardımcınız olsun bence bi eşinizle konuşun tedavi olmak istemiyorsa destek almayacaksa olmayacağını belirtin.Hatta çocuk istiyorum dediğimde bu iş laboratuvar ortamında olmazmı benden alsınlar sperm sana enjekte etsinler bir çocuğun olursa çenen kapanır belki anne olunca azınlığın gider. Bunu bir araştır diyor. Napıcam şaşırdım. Ailemle nasıl konuşcam bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?