- 17 Ağustos 2021
- 154
- 104
- 18
- 28
- Konu Sahibi Revizyon 2134
-
Bence ayrin aileniz bakiyor zaten ailenizn yanina gidin kufur eden erkek zaten adam degildir size cok uzuldum gercekten allahim hakkinizda hayirli olani versinMerhaba arkadaşlar yeniyim yanlış yerede konu açmış olabiliri m kusura bakmayın eşimle 4yillik evliyiz.bir kızım var.5 aylık ve prezervatif azizligine uğradık.bir buçuk aylık hamileyim.esim doğumdan beri benden uzak duruyor cinsellik anlamında üstelik 24 saat oyun oynuyor uyumaya bile sabah 5 te geliyor.bunu sorun ettiğim zaman küfür ediyor.hemde aileme anneme ama ağza alınmayacak küfürler ben artık dayanamıyorum.çunku aramızda bı ilişki yok sonra sevgi saygı yok.telefonuna şifre koymuş açmıyor Instagram açmış beni engelliyor.uzerine maddi olarak ailesine çalışıyor ailesi keyfi istediği zaman bize para veriyor.hamileyim çocuk emziriyorum . bugün akşam 6 da kahvaltı yaptım çünkü ekmek yoktu oyun oynadığı için uyanıp gidip almadı.ailem bana para yolluyor bu arada özel güvenliğim yani ondan ayrilsam gül gibi yaşarım ölsen kızını alamazsın diyor.bu hamile halimle bir sürü hakaret küfür laf bıktım artık
Var bakmam gereken maya kalmamıştı pogacayi bende düşündüm evin ihtiyaçlarını pek almiyorSen neden almıyorsun ekmeğiya da poğaça falan yapıp yemedim ?
Allah razı olsun canım ayrilirsan kizini alırım bulamazsın bile diyorBence ayrin aileniz bakiyor zaten ailenizn yanina gidin kufur eden erkek zaten adam degildir size cok uzuldum gercekten allahim hakkinizda hayirli olani versin
Bos tehdit alamaz kanun yoluyla alirsin sen canim cocugunu sana veirirler adalet diye birsey var yalniz degilsin ailen var korkma sakinAllah razı olsun canım ayrilirsan kizini alırım bulamazsın bile diyor
Çünkü dışarı çıkmama izin vermiyor birde sabah kusma falan kendime gelemiyorum küçük bir bebegimde
Var bakmam gereken maya kalmamıştı pogacayi bende düşündüm evin ihtiyaçlarını pek almiyor
Bide hamileyim aslında o yüzden cabaliyordum düzelsin diye ama hicbir kocalık görevini yapmıyorAllah razı olsun canım ayrilirsan kizini alırım bulamazsın bile diyor
Belki inanmiyorsun canım ama vala durum böyle almıyor alana kadar beni deli ediyor bin defa söylüyorum yoruldum artık
Korkmuyorum istersem ondan alırım ama beni bu duruma sokmasin istiyordum.dusunsene hamile halde bebekle annemin evine gitmekte benim için çok zor olucakBos tehdit alamaz kanun yoluyla alirsin sen canim cocugunu sana veirirler adalet diye birsey var yalniz degilsin ailen var korkma sakin
İlkini isteyerek oldu.ama ikincisi dediğim gibi hala aldırmak dusuncesindeyim çünkü ben hiç iyi hissetmiyorum bide sezeryan dikislerim bile tam anlamiyla iyilesmemisBöyle bir adamdan(!) iki çocuk. Yazık etmişsin kendine İnş en kısa sürede kurtulursun bu şahıstan
Kendin çık al, elinde akıllı telefon var dışardan sipariş ver, akşama kadar onu bekleyip aç kalırsan adam tabiki seni ciddiye almaz.Belki inanmiyorsun canım ama vala durum böyle almıyor alana kadar beni deli ediyor bin defa söylüyorum yoruldum artık
Haklısın sadece çocuklar babasız büyümesin küçükler dedim yemin ederim saat altıda ekmek getirdi üstelik arkadaşına oturmaya gitmişti ekmek almaya diye arkadaşları cagirsa kosarak gidiyor bide bu haldeyim ev işi yapamıyorum halsizlik kusma bebek derken onada ayrı kızıyorHem bebek emziriyorsunuz hem hamilesiniz. Yani besine fazlaca ihtiyacınız olduğu bir dönem akşama kadar aç kalıyorsunuz. Bu adam ne sizi ne çocuklarını zerre kadar umursamıyor. İlgisizlik küfür aileye hakaret de cabası. Madem ayrılınca gül gibi yaşama şansınız var ne bekliyorsunuz?
Ya param yoksa bu ihtimali göz önünde bulundurdunmu uzun zamandır sorunlarimi aileme anlatmıyorum elin oğluna bakmak zorunda degiller onlarada günahKendin çık al, elinde akıllı telefon var dışardan sipariş ver, akşama kadar onu bekleyip aç kalırsan adam tabiki seni ciddiye almaz.
2 TL?Ya param yoksa bu ihtimali göz önünde bulundurdunmu uzun zamandır sorunlarimi aileme anlatmıyorum elin oğluna bakmak zorunda degiller onlarada günah
Evet vala kaciririm diyor istesem alirim ki sürünsünO kim köpekte kızını sana vermiyo. Öyle bi hakkı yok bi kere. Mahkeme direk sana verir. Hemen toparlan ayrıl o evden ne hali varsa görsün. Sorumsuz herif. Böyle insanlarda baba oluyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?