Eşim ile sorunum

Revizyon 2134

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2021
154
104
18
28
Merhaba arkadaşlar yeniyim yanlış yerede konu açmış olabiliri m kusura bakmayın eşimle 4yillik evliyiz.bir kızım var.5 aylık ve prezervatif azizligine uğradık.bir buçuk aylık hamileyim.esim doğumdan beri benden uzak duruyor cinsellik anlamında üstelik 24 saat oyun oynuyor uyumaya bile sabah 5 te geliyor.bunu sorun ettiğim zaman küfür ediyor.hemde aileme anneme ama ağza alınmayacak küfürler ben artık dayanamıyorum.çunku aramızda bı ilişki yok sonra sevgi saygı yok.telefonuna şifre koymuş açmıyor Instagram açmış beni engelliyor.uzerine maddi olarak ailesine çalışıyor ailesi keyfi istediği zaman bize para veriyor.hamileyim çocuk emziriyorum . bugün akşam 6 da kahvaltı yaptım çünkü ekmek yoktu oyun oynadığı için uyanıp gidip almadı.ailem bana para yolluyor bu arada özel güvenliğim yani ondan ayrilsam gül gibi yaşarım ölsen kızını alamazsın diyor.bu hamile halimle bir sürü hakaret küfür laf bıktım artık

Bence ayrin aileniz bakiyor zaten ailenizn yanina gidin kufur eden erkek zaten adam degildir size cok uzuldum gercekten allahim hakkinizda hayirli olani versin

Hem bebek emziriyorsunuz hem hamilesiniz. Yani besine fazlaca ihtiyacınız olduğu bir dönem akşama kadar aç kalıyorsunuz. Bu adam ne sizi ne çocuklarını zerre kadar umursamıyor. İlgisizlik küfür aileye hakaret de cabası. Madem ayrılınca gül gibi yaşama şansınız var ne bekliyorsunuz?

Belki inanmiyorsun canım ama vala durum böyle almıyor alana kadar beni deli ediyor bin defa söylüyorum yoruldum artık
Kendin çık al, elinde akıllı telefon var dışardan sipariş ver, akşama kadar onu bekleyip aç kalırsan adam tabiki seni ciddiye almaz.

Haklısın sadece çocuklar babasız büyümesin küçükler dedim yemin ederim saat altıda ekmek getirdi üstelik arkadaşına oturmaya gitmişti ekmek almaya diye arkadaşları cagirsa kosarak gidiyor bide bu haldeyim ev işi yapamıyorum halsizlik kusma bebek derken onada ayrı kızıyor

O kim köpekte kızını sana vermiyo. Öyle bi hakkı yok bi kere. Mahkeme direk sana verir. Hemen toparlan ayrıl o evden ne hali varsa görsün. Sorumsuz herif. Böyle insanlarda baba oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…