Eşim ile sorunum

Evlenmeden önce bu yönlerini hiç farketmediniz mi yoksa görmeZden mi geleniniz

Valla aklın varsa biran önce o evden gidersin ne düşünüyorsun bilmiyorum ama ben senin yerinde olsam aldılırdım karnındakinide. Tek başına 2 küçük çocuk bkmaktansa 1tanesine daha iyi bakarsın. Karşındaki koca olamamış adam dahi olamamış.

Allah razı olsun canım ayrilirsan kizini alırım bulamazsın bile diyor
Ailenizden birine haber edin. Abi baba iyi seçim olur. Onlarin eşliğinde bebeğini de al çik. Hiçbirşey yapamaz. Ne ala memleket ya. Hem kufret hem kocalik yapma. Hem de tehdid et. Bu adamla durulmaz kardeş. Tehdidler yuzunden takilip hayatini mahvetme. Boşa yehdid savurmasin. Her hangi bir ciddi sebep yoksa hukuk bile anneden alamaz çocuğu. Avukata boyle tehditleri olduğunu, her an çocuğuma el koyar diye bildir. Gerekirse uzaklaştirma al. Pek bilmiyorum bu işleri ama sirf blof yapiyot diye kufrunu mu çekeceksiniz

Allah yardimcin olsun
Haberi olmadan cik git hatta aileni ara gelsin alsinlar seni
O arkadaslarina gidince ailen hemen gelsin
Sende gerekli olan esyalari al cik
Hatta kucuk bir valiz bile hazirla saklayabileceksen eger

Bak canım kaldığım yer fırına uzak bir kere ilk kızıma hamileyken bu dedigini yaptım yolda suyum geldi zor hasteneye gittik yani korkuyorum üstelik aç kaldım birsuru yöntem düşündüm emin ol ama olmadı
Babasının yanına yatirabilirsin, giydirip kucağına alıp çıkabilirsin, hamile olunca neden gidilmiyor

Bunları bide yeni hamile halimle yapiyor yeni sezeryan oldum daha yaram iyilesmedi hasteneye götür diyorum sen yine başladın hastane diye diyor.sanada gün doğdu diyor kontrole bile gitmedik

Allah yardimcin olsun
Haberi olmadan cik git hatta aileni ara gelsin alsinlar seni
O arkadaslarina gidince ailen hemen gelsin
Sende gerekli olan esyalari al cik
Hatta kucuk bir valiz bile hazirla saklayabileceksen eger
Boşver valizi bebeğimi alsam çalışır ben bakarım ailem ne istesem yapiyor

Eşinizi seviyor musunuz? İlk çocuğu düşündüyseniz o vakte kadar durum bu kadar da vahim değilmiş demekki. Çocuk aldırmayı düşünmeyin derim Allah o canı verdiyse gücünü de verir. Zaten yaşamayacaksa yaşamaz buna siz sebep olmayın. Çocuktan sonra mı bozuldu özel hayatınız? Soğuma durumu olmuş olabilir mi? Veya başka birisi. Fatih Civelekoglunu öneririm. Bir uzmandan yardım alın. Küçük bebek, hamilelik.. olayları doğru değerlendiremiyor da olabilirsiniz. Şu zor dönemdeki psikolojinize de iyi gelir.

Hamilelikten öncede ailesi yüzünden çok kavga ettik beni evimde bırakmıyordu sürekli köye ailesinin yanına götürüp aylarca bırakıyordu evime gelmek istedigimdede dövüyordu ama cocuktan sonra daha kötü oldu her kelimede s.ol git diyo r

Sizin daha başında sıkıntılıymış. Allah yardimciniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…