- 17 Ağustos 2021
- 154
- 104
- 18
- 28
- Konu Sahibi Revizyon 2134
-
Canım ben kimseyi inandirmak için girmedimki herkes sizin sahip olduğunuz imkanlara sahip değil param olsa salakmiyim bu halde aç kalayım aksama kadarKonunun samimiyetine neden inanmadım ki
Evlenmeden önce bu yönlerini hiç farketmediniz mi yoksa görmeZden mi geleninizMerhaba arkadaşlar yeniyim yanlış yerede konu açmış olabiliri m kusura bakmayın eşimle 4yillik evliyiz.bir kızım var.5 aylık ve prezervatif azizligine uğradık.bir buçuk aylık hamileyim.esim doğumdan beri benden uzak duruyor cinsellik anlamında üstelik 24 saat oyun oynuyor uyumaya bile sabah 5 te geliyor.bunu sorun ettiğim zaman küfür ediyor.hemde aileme anneme ama ağza alınmayacak küfürler ben artık dayanamıyorum.çunku aramızda bı ilişki yok sonra sevgi saygı yok.telefonuna şifre koymuş açmıyor Instagram açmış beni engelliyor.uzerine maddi olarak ailesine çalışıyor ailesi keyfi istediği zaman bize para veriyor.hamileyim çocuk emziriyorum . bugün akşam 6 da kahvaltı yaptım çünkü ekmek yoktu oyun oynadığı için uyanıp gidip almadı.ailem bana para yolluyor bu arada özel güvenliğim yani ondan ayrilsam gül gibi yaşarım ölsen kızını alamazsın diyor.bu hamile halimle bir sürü hakaret küfür laf bıktım artık
Para olsa bile cikamam hamileyim bebeğim de var kime birakcam burda kimseyi tanımıyorum
Tanimiyordum görücü usulüEvlenmeden önce bu yönlerini hiç farketmediniz mi yoksa görmeZden mi geleniniz
Babasının yanına yatirabilirsin, giydirip kucağına alıp çıkabilirsin, hamile olunca neden gidilmiyor?Para olsa bile cikamam hamileyim bebeğim de var kime birakcam burda kimseyi tanımıyorum
Yine de uzun bi görüşme süreciniz olmadı mıTanimiyordum görücü usulü
Ailenizden birine haber edin. Abi baba iyi seçim olur. Onlarin eşliğinde bebeğini de al çik. Hiçbirşey yapamaz. Ne ala memleket ya. Hem kufret hem kocalik yapma. Hem de tehdid et. Bu adamla durulmaz kardeş. Tehdidler yuzunden takilip hayatini mahvetme. Boşa yehdid savurmasin. Her hangi bir ciddi sebep yoksa hukuk bile anneden alamaz çocuğu. Avukata boyle tehditleri olduğunu, her an çocuğuma el koyar diye bildir. Gerekirse uzaklaştirma al. Pek bilmiyorum bu işleri ama sirf blof yapiyot diye kufrunu mu çekeceksinizAllah razı olsun canım ayrilirsan kizini alırım bulamazsın bile diyor
Babasının yanına yatirabilirsin, giydirip kucağına alıp çıkabilirsin, hamile olunca neden gidilmiyor
Bunları bide yeni hamile halimle yapiyor yeni sezeryan oldum daha yaram iyilesmedi hasteneye götür diyorum sen yine başladın hastane diye diyor.sanada gün doğdu diyor kontrole bile gitmedikAilenizden birine haber edin. Abi baba iyi seçim olur. Onlarin eşliğinde bebeğini de al çik. Hiçbirşey yapamaz. Ne ala memleket ya. Hem kufret hem kocalik yapma. Hem de tehdid et. Bu adamla durulmaz kardeş. Tehdidler yuzunden takilip hayatini mahvetme. Boşa yehdid savurmasin. Her hangi bir ciddi sebep yoksa hukuk bile anneden alamaz çocuğu. Avukata boyle tehditleri olduğunu, her an çocuğuma el koyar diye bildir. Gerekirse uzaklaştirma al. Pek bilmiyorum bu işleri ama sirf blof yapiyot diye kufrunu mu çekeceksiniz
Boşver valizi bebeğimi alsam çalışır ben bakarım ailem ne istesem yapiyorAllah yardimcin olsun
Haberi olmadan cik git hatta aileni ara gelsin alsinlar seni
O arkadaslarina gidince ailen hemen gelsin
Sende gerekli olan esyalari al cik
Hatta kucuk bir valiz bile hazirla saklayabileceksen eger
Ses kaydı dinlenmiyor diye biliyorum ama kendisi yazı olarak bile yazıp yollar kızımı alıp gitsen seni yasatmam aileni yasatmam bir saat bile diyorSes kaydı aldiniz mi
Kavga da cocugu alirim kaybolurum falan derken
Kanit olurdu
Hamilelikten öncede ailesi yüzünden çok kavga ettik beni evimde bırakmıyordu sürekli köye ailesinin yanına götürüp aylarca bırakıyordu evime gelmek istedigimdede dövüyordu ama cocuktan sonra daha kötü oldu her kelimede s.ol git diyo rEşinizi seviyor musunuz? İlk çocuğu düşündüyseniz o vakte kadar durum bu kadar da vahim değilmiş demekki. Çocuk aldırmayı düşünmeyin derim Allah o canı verdiyse gücünü de verir. Zaten yaşamayacaksa yaşamaz buna siz sebep olmayın. Çocuktan sonra mı bozuldu özel hayatınız? Soğuma durumu olmuş olabilir mi? Veya başka birisi. Fatih Civelekoglunu öneririm. Bir uzmandan yardım alın. Küçük bebek, hamilelik.. olayları doğru değerlendiremiyor da olabilirsiniz. Şu zor dönemdeki psikolojinize de iyi gelir.
Keske bu siddetlere boyun egmeseydinizHamilelikten öncede ailesi yüzünden çok kavga ettik beni evimde bırakmıyordu sürekli köye ailesinin yanına götürüp aylarca bırakıyordu evime gelmek istedigimdede dövüyordu ama cocuktan sonra daha kötü oldu her kelimede s.ol git diyo r
Sizin daha başında sıkıntılıymış. Allah yardimciniz olsunHamilelikten öncede ailesi yüzünden çok kavga ettik beni evimde bırakmıyordu sürekli köye ailesinin yanına götürüp aylarca bırakıyordu evime gelmek istedigimdede dövüyordu ama cocuktan sonra daha kötü oldu her kelimede s.ol git diyo r
Şikayet ettim poliseKeske bu siddetlere boyun egmeseydiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?