- 4 Nisan 2022
- 260
- 65
- 48
- 31
- Konu Sahibi Melisaaam575757
-
Arkadaşlar iyi geceler kafama çok takıldığı için uyuyamıyorum ve bu saatte yazıyorum size.
Biz 7 aydır evliyiz ve hala birlikte olamadık,
Eşimin hiç birlikteligi olmamış , ve benim vajina deliğimin bile nerde olduğunu bana soruyor, daha önce 5 sene sevgili kaldık ve evlendik ama eşimin böyle problemi yoktu bna göre.
Ben kadın doğum uzmanı na gittim acaba vajinam dar mi yada vajinismus muyum diye ama doktor değilsin dedi. Çünkü hep bnm zorumla ilişki deniyoruz .eşimin sertleşme sorunu var ve bunu kabul etmiyor, vajinayı görünce hmn yumusuyor sen sok diyor deliğe yani böyle birşey yaşayacağım aklıma gelmezdi doktorada gitmiyor napmaliyim sizce ya doktora gidincede olmazsa gerçekten beceremiyor ve çok yumusuyor lütfen yardım edin artık benide soğuttu cinsellikten
Öylede olmuyovajinayı görmeden deneseniz? ışıklar kapalı, örtünün altında filan
İsmi ne doktorunBu doktoru takip edin tum sorularınızın cevabi var esiniz de izlesin madem doktora girmiyor. Bu erkekler kendilerini hic hasta bilgisiz vs saymıyor
Neler var neler gobegi delik sanan idrar deliğini vajina girişi sanıp kadini enfeksiyona maruz bırakan.. . ..vajinayı görmeden deneseniz? ışıklar kapalı, örtünün altında filan
Evet soramaz mi ? Bakınca yumusuyor diyorum salak saçma yorum yapmaDeliğin bile nerde oldığunu sana soruyor demek.
Hıı inandım.
İnan doğrudur. Bilmeyen var ciddenDeliğin bile nerde oldığunu sana soruyor demek.
Hıı inandım.
Ya bunu bilmemek içinde cidden mağarada falan yaşıyo olmak lazım ama yaİnan doğrudur. Bilmeyen var cidden
Neler var neler gobegi delik sanan idrar deliğini vajina girişi sanıp kadini enfeksiyona maruz bırakan.. . ..
Heyecan yapıyor olabilir korkuyor olabilir ikinizde ilik bi dus alin..Evet soramaz mi ? Bakınca yumusuyor diyorum salak saçma yorum yapma
Şöyle kendi üstte yatıyor direk ben alttayim , diyorum ki dizlerinin üstüne gel yine yapamıyor ben elimle p tutuyorum ben yerlestiriyorumYa bunu bilmemek içinde cidden mağarada falan yaşıyo olmak lazım ama ya
Aay üsluba bak.Evet soramaz mi ? Bakınca yumusuyor diyorum salak saçma yorum yapma
Kaç kere denedik olmuyorHeyecan yapıyor olabilir korkuyor olabilir ikinizde ilik bi dus alin..
Berk Karataş. Cok açıklayıcı videoları var .. her soruna yanıt bulabilirsinizİsmi ne doktorun
Trol değilim olsam böyle birşey gece gece ndn sorayım ben derdimi anlatıyorum sizin dediğiniz bnmle dalga geçmek sizce bu dogrumuyduAay üsluba bak.
Napsam ki bi hakaret davası falan mı açsam acaba?
Trollük yapayım derken elinde patlasa falan?
Ben senle dalga geçmedim ki. Deliği bilmemek ne yani sence mantıklı mı bu? Bu kadar bilinçsiz olunmaz çünkü. Düzgün konuşmayı öğreneceksin önce.Trol değilim olsam böyle birşey gece gece ndn sorayım ben derdimi anlatıyorum sizin dediğiniz bnmle dalga geçmek sizce bu dogrumuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?