Eşim ile sorunumuz çok büyük

Melisaaam575757

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2022
260
65
48
31
Arkadaşlar iyi geceler kafama çok takıldığı için uyuyamıyorum ve bu saatte yazıyorum size.
Biz 7 aydır evliyiz ve hala birlikte olamadık,
Eşimin hiç birlikteligi olmamış , ve benim vajina deliğimin bile nerde olduğunu bana soruyor, daha önce 5 sene sevgili kaldık ve evlendik ama eşimin böyle problemi yoktu bna göre.
Ben kadın doğum uzmanı na gittim acaba vajinam dar mi yada vajinismus muyum diye ama doktor değilsin dedi. Çünkü hep bnm zorumla ilişki deniyoruz .eşimin sertleşme sorunu var ve bunu kabul etmiyor, vajinayı görünce hmn yumusuyor sen sok diyor deliğe yani böyle birşey yaşayacağım aklıma gelmezdi doktorada gitmiyor napmaliyim sizce ya doktora gidincede olmazsa gerçekten beceremiyor ve çok yumusuyor lütfen yardım edin artık benide soğuttu cinsellikten

Bu doktoru takip edin tum sorularınızın cevabi var esiniz de izlesin madem doktora girmiyor. Bu erkekler kendilerini hic hasta bilgisiz vs saymıyor

Trol değilim olsam böyle birşey gece gece ndn sorayım ben derdimi anlatıyorum sizin dediğiniz bnmle dalga geçmek sizce bu dogrumuydu
Ben senle dalga geçmedim ki. Deliği bilmemek ne yani sence mantıklı mı bu? Bu kadar bilinçsiz olunmaz çünkü. Düzgün konuşmayı öğreneceksin önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…