Eşim ile sorunumuz çok büyük

Ben senle dalga geçmedim ki. Deliği bilmemek ne yani sence mantıklı mı bu? Bu kadar bilinçsiz olunmaz çünkü. Düzgün konuşmayı öğreneceksin önce.
Hii inandım dedin ,. Ben kendim bunu k. Doğum doktoruna da söyledim aynı böyle anlattım oda senin eşin bilinçsiz dedi bende doktorada gitmiyor yol yordam deniyorum napim sence

Hii inandım dedin ,. Ben kendim bunu k. Doğum doktoruna da söyledim aynı böyle anlattım oda senin eşin bilinçsiz dedi bende doktorada gitmiyor yol yordam deniyorum napim sence
Blmiyorum diyor bna soruyor bende ilk şok oldum ama yalan söylüyorsam bu ramazan ayında Allah carpsin

Vala eğer gerçeksen boşa böyle kocayı napacan yani
Napicam inanın bilmiyorum bu konuyu açtığım da hep kvga ediyoruz kendinde sorun bilmiyor ben kadın doğum uzmanı na gittim o çatala oturdum eliyle muayene etti ve sende sorun yok vajinismus hastaları bu çatala bile oturmaz dedi

Neler var neler gobegi delik sanan idrar deliğini vajina girişi sanıp kadini enfeksiyona maruz bırakan.. . ..
Ya bunu bilmemek içinde cidden mağarada falan yaşıyo olmak lazım ama ya
Denedik yumusuyo hmn
Valla burada KK'de o kadar ilginç şeyler okudum ki, bu konunun gerçek olduğuna inanıyorum. Vajina yerine idrar deliğini zorlayanı duydum, daha da kötüsü kendi idrar deliğini vajinası zannediyordu. Cehalet diz boyu, ne yazacağımı şaşırıyorum.

Siz üste çıkın, kendi istediğiniz gibi yönlendirin

Mune başlık yanlış yerde
Denedik yumusuyo hmn
Adam vajina deliğini bilmiyor !? tamam da aslında penis yeterince kalkık olsa rastgele de bulabilir deliği. Kadın üstteyken en makul pozisyonda bile ilişki kurulamadığına göre sorun penisin sertleşmesini koruyamaması. Gittiği doktor kadına vajinusmus olmadığını söylemiş, acaba kadın kendi vajenine parmak sokabiliyor mu? Değişik bir vajinusmus hali olabilir. Adamın da kadının da psikolojisi bozulmuş ama çözülemeyecek bir sorun gibi de gözükmüyor. Konu sahibi de banlandı, uçtu. Umarım takip edebiliyordur.

Psikiyatrik ilaçlar kullandı mi daha önce? Bu tür ilaçlar çok etkiliyor erkekleri ve bazı erkekler vajinanın görüntüsünden midesi bulanıyor çok üzüldüm. Eğer eşin doktora gitmemekte israr ediyorsa yollarınızı ayırın bence.

Eşinizin tercihleri başka ya da geçmişten gelen bir travması olabilir mi? Böyle çok insan var evlenen. Cinsel sağlık uzmanına mutlaka gitsin videolarla olacak iş değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…