- 26 Ocak 2016
- 220
- 48
- 13
- 34
- Konu Sahibi DreamTheater_
-
hayır göremedim keşke görebilseydim.. sevgililik dönemimiz yaklaşık 5 ay sürdü 7 ay nişanlı kaldık daha sonra evlendikIlk olarak halinize cok üzüldüm falat evlilik öncesi bu adamin boyle olduğunu goremediniz mi ? Ya da şöyle diyeyim sevgililik döneminiz ne kadar sürmüstü ?
bende yanaşamıyorum artık olmuyor çünkü benmde gururum var hep ben hhep ben nereye kadarÇok çok üzüldüm.
En heyecanlı olmanız gereken zamanlarda tartışma hatta kırıcı olmak çok zor olsa gerek.
Yerinde olsam soğurdum sanırım...
Öyle kanepede yanına uzanmam, öpücük istemem, şakalaşmaya çalışmazdım.
Düzelir mi bilmiyorum ama ben öyle kolayca yanaşamazdım artık...
peki ne yapmalıyım lütfen bana fikir vern çok çaresizim derdimi paylaşacağım kimsem yok çok üzülüyorumokurken ben bile darlandım sonunu getiremedim ,
kendini harcama değmeyen insanlara.
Nasıl göremedin ki?hayır göremedim keşke görebilseydim.. sevgililik dönemimiz yaklaşık 5 ay sürdü 7 ay nişanlı kaldık daha sonra evlendik
napacağımı bilmiyorum
flört döneminde hepsini yaptı..Nasıl göremedin ki?
Flört döneminde hiç mi sıcacık öpmedi, sevdiğini söylemedi?
Çiçek hiç mi almadı?
hayır göremedim keşke görebilseydim.. sevgililik dönemimiz yaklaşık 5 ay sürdü 7 ay nişanlı kaldık daha sonra evlendik
napacağımı bilmiyorum
içimden gecenleri haykırmak istiyorum aslında susmak çok zor geliyorYaş konusunun karakterle doğrudan bir alakası olduğunu sanmıyorum benim eşimde 31 yaşında ben 22yim. Bu yönden hiç bir sorun çıkmadı bizde. Anlaşmak istemek önemli bakın anlaşmak demiyorum "anlaşmak istemek." Bence sizin eşiniz anlaşmak istemiyor. Bir süre dediğiniz gibi yoksayın, kendi haline bırakın ancak laf sokup durmadan yapın bunu yapacaksanız. Mesela ben genelde çooook kızarsam cok söylenirim, çok kızarım ama susuyorsam o daha fena birşeydir bende. Eşim sustugumu fark ettiginde sinyali anında alır.O yüzden laf sokmadan, trip atmadan, tavırlara girmeden sadece susun ve yoksayın. Bunu devam ettirmenize aldırmayıp, konuşmak dahi istemesse kusura bakmayın eşinizin umrunda değilsiniz demektir. Bu kadar umursamadigi burini insan seviyor ve deger veriyor olamaz.
ben alışamıyorum olmuyor bir bu değil sürekli kavga ediyoruz bana sürekli bağırıyor çağırıyor kalbimi kırıyor..Açıkçası cok üzgünüm ama adamı degistiremezsiniz benim babamda böyledir annemi çok sever bilirim ama hic sarilmaz, sevgisini belli etmez falan. Huy meselesi. Annem alışmış mesela
İyi oynamış yani....flört döneminde hepsini yaptı..
hatta herkezin dilinde dolaşan bir evlilik teklifi bile aldm ama evlennce cok değişti..
bende bundan cok korkuyorum pes etmek istemiyorum ne yapabilirim onuda bilmiyorumMoral bozmak gibi olmasın ama nasıl başlarsa öyle gider. İlk evliliğimde sorunlar ilk ayda başlamıştı ve üç sene zor dayandık. Tabii her ilişki farklıdır yine de en doğru kararı siz verirsiniz.
Yine kk'nın klasik imrenme vakasıflört döneminde hepsini yaptı..
hatta herkezin dilinde dolaşan bir evlilik teklifi bile aldm ama evlennce cok değişti..
anlayamadım ben dediğinizi..Yine kk'nın klasik imrenme vakası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?