bu erkekleri anlamak zor,ilgilensen bi dert ilgilenmesen ayri dert hic birseyden memnun olmazmi bunlar !dedim ama konu sahibine bakmadan yorum yapmistim,konu sahibi arkadasim sen kiskancliklarindan vazgectin mi ?adam kiskancliklarindan bunaldigindan ilgini istemiyor olabilir
Ona bu kadar hizmeti nasıl yapıyorsun ,brova.İmrendim..Ama yine de çok alıştırma bence,bebek falan olunca ilgilenemediğinde boşluğa düşer:)
Çalışmıyorsun herhalde?
canim bende esime ilgi gosteririm ama abartmam yani:))3 cesit yemek yapmam.sorarim ne icmek istersin ne isterse onu getiririm.benimde cocugum yok.biraz oper severim sonrada nette takilirim
canım kıskançlıklarım eskiye göre azaldı artık mantıklı şeylerden kıskanıyorum ama kıskançlığımı yenmek için de eşimin gözü dışarıda olmasın diye ona çok aşırı ilgi göstermeye başladım sırf evde onu mutlu edeyim diye bu da ters tepki yarattı
merhaba arkadaşlar şu an moralim çok bozuk sizlere danışmak istedim eşimin benim ona olan ilgimden çok sıkıldığını farkettim ama kendimi frenleyemiyorum :18: çünkü bu benim özelliğim insanlarla ilgilenmeyi çok seviyorum herkese değer veriyorum evde de kimse olmadığından yapacak bişeyim olmadığımdan eşimle ilgilenmem gerektiğini düşünerekten onun üstüne çok düşüyorum örneğin hergün onu bakımlı karşılıyorum en sevdiği yemekleri yapıyorum yemek seçen biri bu yüzden yer mi yemez mi aç kalmasın diye iki üç çeşit yapıyorum sürekli canım cicim aşkımlı konuşuyorum sürekli öpüyorum mesela bugün çay değilde kuşburnu demledim ama bir yandan da soruyordum aşkım bunu beğenmiyosan tadına bak saat daha erken hemen çay koyarım yorgunluğunu alsın dedim ama eşim bana dönüp dedi ki insanlara hakettiği değeri ver içersem içerim içmezsemde önemli değil çaya gerek yok dedi herşeyi kafana takma kendine dert etme dedi gereğinden fazla kimseye değer verme dedi belli ki ilgimden çok sıkılıyo çok üzüldümbende ona çocuğumuz yok ilgilenecek birşeyim yok bu yüzden seninle ilgilenmek hoşuma gidiyor dedim sende benimle ilgilensen karşılıklı olsa daha güzel olmaz mı dedim ama çok üzüldüm benim anlamadığım bir erkek ilgi ister benimkide ilgiden şikayetçi:18: eşime karşı bu dediklerinden sonra nasıl davranmalıyım bir türlü ortayı bulamıyorum ilgiz kalmaya başlamak istiyorum o zaman da hepten ilgisiz oluyorum kafam çok karışık:18:
canım bende şimdi elime aldığım gibi netle uğraşıyorum ama hep bana dönüp napıyosun yavrum diyo rahatsız oluyo bi yandan ama ne yapayım o da hep maç ve yorumlarına bakıyo buna rağmen ben hep onla ilgileniyorum neti alınca elime sanki ilgiye muhtaçmış gibi davranıyo dengesiz biraz:18: ilgi gösteriyorum istemiyo göstermim diyorum başka şeylerle ilgileneyim diyorum bu seferde zırt pırt ne yaptığımı soruyo:18: nasıl davranacağımı şaşırdım
cnm biraz ilgini azaltıncada diyecekki sen degiştin eskisi gibi degilsin fallan
İlginizi başka şeylere yöneltmenizi tavsiye ederim. Belki güzel şeyler öğrenebileceğiniz bir kurs olabilir bu, ya da arkadaşlar edinip, ilginizin tamamını eşinizin üzerinden çekmelisiniz.. Eşinizin yerine koydum da kendimi, evet bana ilgi gösterilmesi hoşuma gider ama, bir yerden sonra da özgürlüğüm kısıtlanmış gibi hissederim..Ben böyleyim mesela.. O evde kendisini sürekli misafir gibi hissetmesine sebebiyet veriyormuşsunuz gibi geldi bana anlattıklarınız.. Yanılıyor olabilirim elbette..sadece sizin anlattıklarınızdan çıkardığım bu oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?