eşim bana dönüp dedi ki insanlara hakettiği değeri ver içersem içerim içmezsemde önemli değil çaya gerek yok dedi herşeyi kafana takma kendine dert etme dedi gereğinden fazla kimseye değer verme dedi belli ki ilgimden çok sıkılıyo çok üzüldüm
ben bu lafa takıldım açıkçası yani siz eşinize ilgi alaka gösteriyorsunuz o haketmediğini mi düşünüyor? kimseye gereğinden fazla değer verme isteklerimi dert etme falan ne bileyim tuhaf geldi kurduğu cümle... ayrıca açtığınız konulara göz attım da aşırı kıskanç olmanız abartı bir durum kendinize başka uğraşlar bulun Dünya eşinizin etrafında dönmüyor ki belki eşiniz kıskançlıklarınızdan bunaldığı için ilgi alaka istemiyor buda var tabi!
dun bnde tatlısını yedırıodm dedıkı sen baska bı mesgale bulsan :/
okadar ıyı bakmak ıstıormkı ona ama bnm esımde bu durumdan hosnut degıl.
9 ay onceye kadar bekarken bnde anmden sıkılıodm ustume dsuo dıe aynısını esıme yapıorm hhaklılar belkıde ama ınsan sevınce ole olmuyokeşke biz onlara bu kadar iyi bakmak isterken yorgun argın geliyorlar diye düşünüp üzerlerine titrerken onlarda kıymetimizi bilse bizim üzerimize titresebir ara anneme gitmiştim 1 hafta kalmıştım annem hava soğuk diye kızım üstüne bişeyler al kızım ayağına terlik al onu giy hasat olcaksın bunu ye derken çok hoşuma gitmişti anneciğim ben böyle şeylere alışık değilim demiştim hiç eve gelesim gelmemişti keşke eşlerimizde bizleri annelerimiz kadar düşünseler öyle değil mi
Hiçbir erkek bu kadar kendini hizmete adamış bir kadına uzun süre aşık kalamaz. daha istemeden kendisine herşeyi sunan bir kadının çekici bir tarafı kalmaz. bu nedenle erkekler genelde kendilerine acı çektiren naz yapan ulaşılmaz görünen kadınlara aşık olurlar. aslında aynı şey kadınlar içinde geçerli. senin yaptıklarının aynısı yapan, hatta abartıp başkalarının yanında da bu şekilde kocasının emrine amade davranan bir arkadaşım vardı. İnan kocası gururu okşanmak bir yana kızın davranışlarından dolayı utanç ve dolayısıyla öfke duyuyordu. zaten eşin de mesajı vermiş. bence tekrar oturup düşün. kendini onun yerine koy. söylediklerime katılmayabilirsin ama şunu unutma bu toplumda 'saçımı süpürge ettim yine de yaranamadım'lafı genelde kendinden hem güzellik hem de beceri konusunda aşağı olan kadınlar için terkedilmiş bayanlar tarafından söyleniyor.
dun bnde tatlısını yedırıodm dedıkı sen baska bı mesgale bulsan :/
okadar ıyı bakmak ıstıormkı ona ama bnm esımde bu durumdan hosnut degıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?