eşim ilgimden çok sıkılıyor ne yapmalıyım

valla arkadaşım bu erkek milletini ilginin ne eksiigini ne fazlasını vereceksin, ortayı bulmak zor ama, bulacan başka çare yok...
yarın bebek olunca ilgin hep bebişinde oluca., onun için eşinin, eşekten düşmüşe dönmemesi için dozajı azalt, hem çok ilgi gösteripte ne diye tepene çıkartıyorsun, pişman olursunn bu kadar pohpohlama.

hemen kendine bir hobi bul canim anladigimia göre senin kiskancligin sebep oluyor buna ama hic iyi yapmiyorsun

hem skiyosun onu adamin gidecegi yoksada gideccek

hemde simartiyosun bir zaman sonra sen degersiz olursun dikkat et canim

evde yapabilecegin birsürü sey var dantel örebiirsin , rengarenk yünlerle biseyler yapabilirsin , taki yapabilirsin , boyama yapabilirsin ..........

aa bak aklima ne geldi Türkiye de su belediyeye ait kurslar varya bayiliyorum onlara yokmu bulundugun yerde öyle biseyler kesinlikle tavsiye ederim .Esin calismana izin vermiyormus ama ona bisey demez herhalde sadece bayanlara özel oluyor yanilmiyorsam bi arastir bakalim

canım her erkek farklı işte. ben de ilgiyi biraz keseyim hemen yüzü düşer. çok ilgileneyim hemen şımarır. orta ayar tutuyorum...

sen ona, sana davranmasını istediğin gibi davranıyorsun ama işe yaramıyor. boşuna havalanır...madem öyle ona, onun sana davrandığı gibi davran. kendi kendini oyala. nette milyonlarca şey var... vakti olsa insanın 24 saat kalkmaz... boşver eşini. bu sefer de o gelir senden ilgi ister.

fazla ilgi bazen ters teper en ufak bi boşlukta seni bırakmayı göze alr
sen ev hanımymışın al eline örgü el işi bak nasılda üstüne düşüyor bırak örgüyü gel yanıma otur diyor

ben bu lafa takıldım açıkçası yani siz eşinize ilgi alaka gösteriyorsunuz o haketmediğini mi düşünüyor? kimseye gereğinden fazla değer verme isteklerimi dert etme falan ne bileyim tuhaf geldi kurduğu cümle... ayrıca açtığınız konulara göz attım da aşırı kıskanç olmanız abartı bir durum kendinize başka uğraşlar bulun Dünya eşinizin etrafında dönmüyor ki belki eşiniz kıskançlıklarınızdan bunaldığı için ilgi alaka istemiyor buda var tabi!

her şeyin abartısı zarar...dozunda olmalı sevgi de ilgi de...
birinin üstüne çok fazla düşmek insanı yıpratır hayatı onun mutluluğuna endekslemekte üzebilir ,
hayat bu insan her şeye hazırlıklı olmalı Allah korusun başımıza gelebilcek şeyler için kendimizi çok kaptırmamamız
lazım,biraz da kendini düşün kendinle ilgilen uğraş bul,kurslara katıl,kitap oku vs...yani ilgini başka şeylerle törpüle
inan kafan daha rahat olur.

Valla cicim eski konularına göz attımda adam seni iyi terketmemiş bugüne kadar. Boğmuşsun adamı resmen ciddi anlamda tedaviye ihtiyacın olduğunu düşünüyorum. Bırak adamıda nefes alsın azcık yoksa kendinden dahada uzaklaştırırsın

arkadaşlar hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim ayrı ayrı cevap yazmaktansa hepsini okudum burada yazayım istedim öncelikle çocuk düşünmeye başladık 2 ay oldu hayırlısı dualarınızı eksik etmeyin evet bulunduğum yerde dediğiniz kurslardan var ama eşim işe geç gidiyor saatlerim uymuyor arkadaşlarımda var yaşıtlarım onlarda evliler sürekli görüşüyorum ama akşam herkes evinde aralarda ailecek görüşürüz yani ben eşim evdeyken evli arkadaşlarıma gidemem elişi falan örgü onlardan da hiç anlamıyorum öğretecek kimsemde yok malesef kendi kendime de yapamıyorum evet onu zamanında kıskançlıklarımla çok bunalttım ama diğer topiklerimde sebeplerini yazmıştım birbayan kocasının yanındayken kocası başka bayanlara bakarsa bunu herkes kıskanır öyle değil mi bunun kendine güvenle de alakası yok bakın işte bir erkek ne ister diye yazıyorlar hepsini yapıyorum hemde içimden gelerek ama eşim bunu anlamazlıktan geliyor bazen içinde kendimi rahat hissetmesemde dekolte giyiniyorum ama eşim bana bakmıyor ilgilenmiyor tv ye bakıyor üzülüyorum gidip pijamalarımı hiçbirşey demeden giyiniyorum ama o tv de dekolteli bayan görüp etkilenip bana dokunursa elbette kıskanırım neden benden değilde başka birinden etkilendi diye üzülüyorum yani kıskançlıklarımı yersiz bulmuyorum ama tartışmadan kavgadan öteye giden birşey olmadı bu güne kadar ben bunu farkedince de ona aşırı ilgi gösterirsem kırıldığım şeyleri biliyor belki beni üzmek istemez dedim gerçekten de öyle oluyor ama bir yandan da ilgimden sıkılıyor sorunum ortayı bulamamak

Son düzenleme:
dun bnde tatlısını yedırıodm dedıkı sen baska bı mesgale bulsan :/
okadar ıyı bakmak ıstıormkı ona ama bnm esımde bu durumdan hosnut degıl.

evet canım eşim bana bazen altta kalıyorum ben seni bu kadar düşünmüyorum diye açık açık söylemişti bende ona değerinin farkındasın yani demiştim o da evet demişti biraz kendimi frenlesem iyi olacak herhalde:18: şu an içimden onu özledim aramak geliyor sesini duymak istiyorum ama akşamki sözlerinden dolayı kendimi tutuyorum aramayacağım o beni arasın merak etsin diyorum:18:

keşke biz onlara bu kadar iyi bakmak isterken yorgun argın geliyorlar diye düşünüp üzerlerine titrerken onlarda kıymetimizi bilse bizim üzerimize titrese bir ara anneme gitmiştim 1 hafta kalmıştım annem hava soğuk diye kızım üstüne bişeyler al kızım ayağına terlik al onu giy hasat olcaksın bunu ye derken çok hoşuma gitmişti anneciğim ben böyle şeylere alışık değilim demiştim hiç eve gelesim gelmemişti keşke eşlerimizde bizleri annelerimiz kadar düşünseler öyle değil mi

9 ay onceye kadar bekarken bnde anmden sıkılıodm ustume dsuo dıe aynısını esıme yapıorm hhaklılar belkıde ama ınsan sevınce ole olmuyo
erkekler okadar ınce olamaz en fazla ustumu orter usuceksın gıyın vs der
olsun bole kabl etmk lazım sanırım.

gerı cekıncede kendımı küstüm sanıo bende sasırdım valla

Hiçbir erkek bu kadar kendini hizmete adamış bir kadına uzun süre aşık kalamaz. daha istemeden kendisine herşeyi sunan bir kadının çekici bir tarafı kalmaz. bu nedenle erkekler genelde kendilerine acı çektiren naz yapan ulaşılmaz görünen kadınlara aşık olurlar. aslında aynı şey kadınlar içinde geçerli. senin yaptıklarının aynısı yapan, hatta abartıp başkalarının yanında da bu şekilde kocasının emrine amade davranan bir arkadaşım vardı. İnan kocası gururu okşanmak bir yana kızın davranışlarından dolayı utanç ve dolayısıyla öfke duyuyordu. zaten eşin de mesajı vermiş. bence tekrar oturup düşün. kendini onun yerine koy. söylediklerime katılmayabilirsin ama şunu unutma bu toplumda 'saçımı süpürge ettim yine de yaranamadım'lafı genelde kendinden hem güzellik hem de beceri konusunda aşağı olan kadınlar için terkedilmiş bayanlar tarafından söyleniyor.

bence ilgini baska alanlara yonlendir,spor salonuna yazilabilirsin ya da sevdigin bir aktiviteye katilabilirsin..enerji fazlaligi var sende esine az ilgi gostermen,onun senle daha cok ilgilenmesini saglar ve seni gizemli kilar

Bu yoruma tamamen katılıyorum ...

Aslında insancıl olan, doğru olan karşılıklı kişilerin birbiriyle ilgielnmesidir, yine insancıl olan ilgilendikçe sevginin artmasıdır; ama malesef ki iki adım geri giderse karşıdaki geliyor, ilerlerse karşıdaki kaçıyor.

Tuhaf, anlamak mümkün değil.

Yapmanız gereken çok basit ; yine özenli giyinin; ama bunu kendiniz için yapın.

Yemek çeşitlerini düşürün, özellikle eşiniz şunu yemezse bunu, bunu yemezse bunu yer düşüncesinden sıyrılın.

Bir ikramda bulunduğunuzda beğendin mi diye sormayın;
bırakın o beğendiyse teşekkür etsin, etmiyorsa hiç ses çıkarmayın.

Ve bunun gibi diğer herşeyde hiçbirşekilde soru sormayın.
''Beğendin mi, bunu ister misin, böyle güzel mi, v.s '' bunlar varsa zaten söyler, isterse yine söyler.

HELE HELE '' bu kadar değer verme'' demesinin üzerine bunu mutlaka yapın.

..............................

Bilg.la uğraştığınızda ne yapıyorsun diye sorduğunda ''İLGİ İSTİYOR'' diye yorumlamayın kendinizce.
Merak ediyor diye düşünün ve siz merakını giderip cevaplayın sadece.

''Şuan ortak izlediğimiz ya da yaptığımız birşey olmadığı için bende başka birşeyle vakit geçiriyorum'' gibi birşey söyleyebilirsiniz.

Herşey sizin kafanızda biter..
Bu kadar kendinizi arka plana atmayın.

galiba bzn işin dozunu iyice kaçırıp annesi gibi oluyoruz ama adam kadın istiyo anne değilbzn de fazla ilgiyle boğuyoruz zorsunuz erkekler zorsunuz ama biz de zoruz anaçlık var ruhumuzda daha çocukken bile bebeklerle oynuyoruz bakıyoruz bebeklere anaçlık yüzünden oluyo biraz da bence ilgilenmeyi seviyoruz

bende çektim kendimi iki gündür evli değilim bayram bahanesiyle bayramda çok meraklanmaz köyde fln herhalde der ama bayramdan sonra görcek gününü hıyar:113:bundan sonra da fazla ilgi yokkkkk

İlahi eşinize hıyar diyerek güldürdünüz beni çok yaşayın :))) Konuya gelince bende ilişkide alttan alan, ilgi gösteren tarafım.
Erkekler ilgiye gelemiyo şımarıyorlar :) Nasıl derler, kaçan kovalanır.Siz kaçın bakın sizi nasıl kovalıycak.Bunun keyfini çıkarın birazda.
Sizi deli gibi özlemesini sağlamış olursunuz ''hıyar'' ın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…