- 10 Ağustos 2018
- 3.797
- 7.724
- 108
Cok guzelim desem kendimi guzel sandıgımı sanarsın ama gercekten guzel bi kızım . Yasıtım olan kişileri cok rahatlıkla ayarlayabilirim erkeksiz kaldıgım için degil ben bu adamda guven sevgi buldum sevdim bagladım sanırım parcalanmıs bi ailede buyumemden kaynaklanıyorNeden, gercekten merak ettiğim için soruyorum
22 yaşında körpecik bir genç kız neden 50 yaşındaki bir adamın imam nikahlı karısı olmayı kabul eder??? Çok mu cirkinsiniz yada herhangi bir engelinizmi var
Cevap üzerine cevap yazdım ondanYorumlar karıştı sanırım, konu sahibi ben değilim. :)
Yok yok, hiç sorun değil :) ben de bi an konu sahibinin imam nikahını mı savunmuşum diye şüpheye düştümCevap üzerine cevap yazdım ondankusura bakma. Sen sanırım cevap yazdın ona bende onu gördüm onun yazdığını . Yada tamamen karıştı :). Yemin ediyorum ruhum daraldi.
Aynen ya artık yasaklanmadi mı o ???Nikahli adam nasil imam nikahi kıymış?
Getir bana o imami...
Yok yok kusura bakmayın . Yalnız herkes üstüne alındı ama ;; bir tek konu sahibi üstüne alınmıyor ..Yok yok, hiç sorun değil :) ben de bi an konu sahibinin imam nikahını mı savunmuşum diye şüpheye düştüm
Evet anlıyorum adam zengin yaniCok guzelim desem kendimi guzel sandıgımı sanarsın ama gercekten guzel bi kızım . Yasıtım olan kişileri cok rahatlıkla ayarlayabilirim erkeksiz kaldıgım için degil ben bu adamda guven sevgi buldum sevdim bagladım sanırım parcalanmıs bi ailede buyumemden kaynaklanıyor
Aynen ya artık yasaklanmadi mı o ???
Parçalanmış bir ailede büyümek çok zor biliyorum ama bu yaptığınızı haklı göstermez.Her parçalanmış ailede büyüyen kadın gidip yaşlı biriyle olmuyor.Kendi yaşlarınızdan birinde de sevgiyi güveni bulabilirsinizCok guzelim desem kendimi guzel sandıgımı sanarsın ama gercekten guzel bi kızım . Yasıtım olan kişileri cok rahatlıkla ayarlayabilirim erkeksiz kaldıgım için degil ben bu adamda guven sevgi buldum sevdim bagladım sanırım parcalanmıs bi ailede buyumemden kaynaklanıyor
Hep aynı bahanelerCok guzelim desem kendimi guzel sandıgımı sanarsın ama gercekten guzel bi kızım . Yasıtım olan kişileri cok rahatlıkla ayarlayabilirim erkeksiz kaldıgım için degil ben bu adamda guven sevgi buldum sevdim bagladım sanırım parcalanmıs bi ailede buyumemden kaynaklanıyor
ben bi pislik olabilirim ama hepiniz ayrı birer pisliksiniz kimin ne oldugunu bilmeden on yargılarını pis laflarını savurup elinizden geleni ardına koymuyosunuz ne parası seviyorum diyorum size gel oturdugum evi gor pislikEvet anlıyorum adam zengin yani
bak senben bi pislik olabilirim ama hepiniz ayrı birer pisliksiniz kimin ne oldugunu bilmeden on yargılarını pis laflarını savurup elinizden geleni ardına koymuyosunuz ne parası seviyorum diyorum size gel oturdugum evi gor pislik
Sen baba şefkati aramışsın ama kart zampara partnerin seni iyi tavlamış kandırmış cahilliğinden inanmışsın eğer gerçekten böyle biriyle birlikteysen acilen yanlışından dön asla ve asla karısından ayrılmazCok guzelim desem kendimi guzel sandıgımı sanarsın ama gercekten guzel bi kızım . Yasıtım olan kişileri cok rahatlıkla ayarlayabilirim erkeksiz kaldıgım için degil ben bu adamda guven sevgi buldum sevdim bagladım sanırım parcalanmıs bi ailede buyumemden kaynaklanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?