Eşim ilk esinden bosanmadı

Sizce bosancakmı

• Ankete Katılan
    157
  • Anket Kapalı .
20 değilim oraya öyle yazdım demesini bekliyorum. Yani umarım.

Ben de,
Sinanmadiginiz gunahin masumu olamazsiniz,

Onlar zaten ayri yasiyordu ,ben aralarina girmedim,

Bizimki cook buyuk muhtesem bir ask,ayrilmaya cabalasak da basaramiyoruz,siz hic boyle yüce bir ask yasamamissiniz,

Kadinin en buyuk dusmani kadinmis bunu daha iyi anladim... ,

Tarzi güzellemelerle konuyu noktalamasini bekliyorum,bakalim.

Son boşanma oranlarını da hesaba katınca,türkiyede erkek nüfusunun yarısından fazlası bekar.Bu şark kurnazı halinle 1 tane bekar bulamadiysan o da senin ayıbın.Düşün şu evli erkeklerin yakasından!

Bizim bi tanıdık abla var onun da eşi sizin gibi ikinci bayanla hayat yaşamaya başladı tam üç çocukları oldu ilk bayandan da üç çocuk vardı kadın eşini 32 sene boşamadı adam da boşanmadan öldü maaşı ilk eşe kaldı ilahi adalet boşanmamış bi adam la hayat kurmayın derim

Sizin nikâhınızı kıyan o imam suç islemis. eş falan değilsin sen partner,sevgili, metres her tanıma uyuyorsun ama eşi değilsin. Dünyada adam yokmuş gibi 30 yıllık evli pişmaniye kılıklı adamları çekisin anca.

Şu evli adamların yakasından bi düşün artık yaa

Cok yasayin emi
Pismaniye kilikli adam cuk oturdu.

Boşanmak zor bir iş değil niye boşanmadı bunca zamandır. Dava falan açılıp pesine düşülseydi şimdiye hallolurdu.

Bence 2 kadın da cepte dursun diye düşünüyor. Belki eşi de "aman gezer gezer bana döner, nikâhı bende dursun da" diyordur.

Kendinizi ne duruma düşürmüşsünüz yazık olmuş. Inşallah toparlanıp aklınızı başınıza alırsınız

Boyle dusunmekte haklısınız ben esimi tanıdıgımda sadece kagıt uzerinde evliydi ben bozmadım yani oyle dusunmeyin imam nikahı kıydık esim oldu tabiki

2 gun sonra baskasiyla da imam nikahi kiyar o da esi olur o zaman;
Bul.bir imam kiydir.kiydir dur

Ama gercek esi nikahli karisi
Sen kendini kandirmaya devam et.

Reactions: csi
Kandırılmış olmayasınız.Karşı taraf boşanmayı istemese bile,eşim dediğiniz adam isterse kendi de boşanma davası açabilir.Süreç biraz uzun sürsede boşanır sonuçta.Adam sizi zaten ikna etmiş,aynı evde beraber yaşayabiliyor.O da hiç uğraşmaz bile bence artık.Siz sorun etmedikçe böyle yaşamaya devam eder gider.Asıl, resmi olarak evli bir adamla beraber yaşamayı siz neden kabul ettiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…