imam nikahı kıydık esim oldu tabiki
20 değilim oraya öyle yazdım demesini bekliyorum.Yani umarım.
Konu gerçekce eğer arada ciddi bir yas farkı vardır ve emmi oldukça zengindir, bu gibi hikayelerin oluru genelde budur yaniHuuu konu sahibi ordamısın okuyorsun cevap bekliyoruz kaç yaşındasın
Şu evli adamların yakasından bi düşün artık yaaiyi gunler arkadaslar bir bucuk senedir evliyim esim ilk esini bosama bi ara su gun gelcek bugun gelcek dedi kadın gelmedi soylemiyodur beni kandırıyodur dedim ama ispatladı bana . Kadın dilekce hazır diye mesaj atmıs o gunden sonra bidaha hiç bi konuyu acmadım esim cocukları bahane ediyo istese mal varlıgımın yarısını alır zıt gitmeden yavas yavas once herkes bi sindirsin diyo kımsenin bize bişi dediği yok herkes biliyo diyo butun ailesiyle tanıstırdı beni kadında biliyo ama bekliyo tabiki sadece para için diyolog kuruyolar esim onu sevse onla olacagını soyluyo onu kıskanma onu kadın olarak gorme diyo ama elimde degil 32 senelik kocasıydı sonucta sizce niye bosanmıyo esimin niyeti ne ? Esim bana soylediği herseyide taptı bu arada ailesiyle tanıstırdı onun içinde zaman diyodu yaptı simdi bu bosanma içinde oyle diyo
İmam nikahlı esim
Sizin nikâhınızı kıyan o imam suç islemis. eş falan değilsin sen partner,sevgili, metres her tanıma uyuyorsun ama eşi değilsin. Dünyada adam yokmuş gibi 30 yıllık evli pişmaniye kılıklı adamları çekisin anca.
Elif hanım, Nihat bey belli ki eşinden boşanmayacak. Sizi de üzmek istemem ama bu durumda beyefendi sizin eşiniz değil.
İmam nikahlı esim
Boyle dusunmekte haklısınız ben esimi tanıdıgımda sadece kagıt uzerinde evliydi ben bozmadım yani oyle dusunmeyin imam nikahı kıydık esim oldu tabiki
Dağılınn Nihat beyin hanimi geldi. Me :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?