- 19 Mayıs 2020
- 47.846
- 215.082
- 598
- Konu Sahibi isimcvermekistemeyen
O imam nikahını düşürdüyse siz de resmi nikahı düşürün. Mahkeme masrafları, nafaka öderken anlar o işlerin oyuncak olmadığını.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kavga anında ayrılmayı düşünse bile insanın aklına nasıl üç kere boş ol boş ol boş ol demek gelir ya. Bitsin o zaman der gidersin.Boş ol demiştir
Aramızda biraz tartışma geçti uzadıkça uzadı tartışma yüzük 4 gündür takmayışı kavga büyüdü eşim sonra imam nikahını düşürdü üstelik hamileyim 2 aylık bunuda biliyor evde ben yokmuşum gibi davranıyordu bende diğer evimize geldim orda kalıyorum şuan aradım birkaç kez sürekli dışarda asla pişman değil bunu belirtiyor nerdesin vs soru sorduğumda hayatımdan çıkardım sanane diyor napmalıyım bana akıl verin yardım edin kimseye anlatamadım
Aramızda biraz tartışma geçti uzadıkça uzadı tartışma yüzük 4 gündür takmayışı kavga büyüdü eşim sonra imam nikahını düşürdü üstelik hamileyim 2 aylık bunuda biliyor evde ben yokmuşum gibi davranıyordu bende diğer evimize geldim orda kalıyorum şuan aradım birkaç kez sürekli dışarda asla pişman değil bunu belirtiyor nerdesin vs soru sorduğumda hayatımdan çıkardım sanane diyor napmalıyım bana akıl verin yardım edin kimseye anlatamadım
ASagilara bence hahshjajsNereye düşürdü?
Ya bitirmek için an kollanıyorsaKavga anında ayrılmayı düşünse bile insanın aklına nasıl üç kere boş ol boş ol boş ol demek gelir ya. Bitsin o zaman der gidersin.![]()
Ben de hiç görmedim Zerre. Ama filmde görmüştüm bir kere.
Yani imam nikahım düştü diye konu açan biri hassas olmalı bu konuda.
Başkası olsa şu durumda kocam evi terk etti, iki aylık da hamileyim, evliliğin de oluru yok ne edeyim diye konu açardı.
Ama konu imam nikahının düşmesine odaklı olunca ben de bildiğimi yazdım.
Siz niye evden gittiniz pardon o defolup gitseydi.Aramızda biraz tartışma geçti uzadıkça uzadı tartışma yüzük 4 gündür takmayışı kavga büyüdü eşim sonra imam nikahını düşürdü üstelik hamileyim 2 aylık bunuda biliyor evde ben yokmuşum gibi davranıyordu bende diğer evimize geldim orda kalıyorum şuan aradım birkaç kez sürekli dışarda asla pişman değil bunu belirtiyor nerdesin vs soru sorduğumda hayatımdan çıkardım sanane diyor napmalıyım bana akıl verin yardım edin kimseye anlatamadım
Geçmiş olsuuunnnn. Dini yorum yapmak istemiyorum ama geçmiş olsun yaniiiiAramızda biraz tartışma geçti uzadıkça uzadı tartışma yüzük 4 gündür takmayışı kavga büyüdü eşim sonra imam nikahını düşürdü üstelik hamileyim 2 aylık bunuda biliyor evde ben yokmuşum gibi davranıyordu bende diğer evimize geldim orda kalıyorum şuan aradım birkaç kez sürekli dışarda asla pişman değil bunu belirtiyor nerdesin vs soru sorduğumda hayatımdan çıkardım sanane diyor napmalıyım bana akıl verin yardım edin kimseye anlatamadım
Şimdi dini konular sebebiyle konu kapanabilir.Çoçuk tamamiyle istem dışı evlilikse severekti zaten yeni aklım başıma geliyor bu kadar erken yapmazdım evliliği oyuncak gibi görüyor herşeyi ve salak gibi bende arıyorum arada
Bende baktim simdi gercek bir evlilik yapmasi gerekiyormus gercekten hülleci diye 1 gece evli kal gerdege gir ertesi gün bosan olmuyormus. Hatta "eşlerini hüllecilere kiralamak" boyle bir sey oldugu icin peygamber efendimiz lanet etmis dini hassasiyeti olan insanlar icin hassas bir konu.hülleci diye gördünüz değil mi?
dinin etrafından dolanılan bir konu o yahu
başka biriyle evlenecek ve onunla gerdeğe girecek ki gerçekten nikah yerine gelmiş olsun, dinen aslında şartı o.
ama hülleci diye uyduruktan bir nikah kıyıp güya işte etraftan dolanıyorlar.
Ya bu çocuk nasıl yanlışlıkla oluyor 8sene bir kere bile kazayla hamile kalmadım. Keşke biraz büyüyüp evlenseydiniz.Çoçuk tamamiyle istem dışı evlilikse severekti zaten yeni aklım başıma geliyor bu kadar erken yapmazdım evliliği oyuncak gibi görüyor herşeyi ve salak gibi bende arıyorum arada
çok ilginç değil mi?Siz niye evden gittiniz pardon o defolup gitseydi.