Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar Eşimin Şans Oyuınlarına Karşı bır bağımlılığı var ve ne yapsak yenemıyoruz elde avuçta ne varsa yatırıyor basta sabır edeyım dedım ama artık yettı sizce ne yapmam lazım yardım lütfen
canım kendi kendine asla geçmez. çok güçlü bir bağımlılık. benim büyük halam evlendiğinden beri uğraşıyor eniştemle. arada bıraktım diyor ama illa geriye dönüyor eniştem. 35 senedir çekiyor halam boşu boşuna, tonla şey kaybettiler,sonu yok.. ya gidip tedavi olacak , ya da hep çekersin . bence rest çek , tedaviyi kabul etmezse de ....sen bilirsin
Allah yardımcın olsun arkadaşım eşinizin tedavi olması gerek bırakıyorum demekle bırakamaz maalesef kumar yüzünden evini arabasını hatta işini kaybedenler bile oluyor bence eşinizle konuşun yada aile büyüklerinden birisi konussun tedaviyi kabul etmesi konusunda.
İddia ve at yarışı da devlet izni ile oynatılan kumar... Kahvehane masasındakinden
tek farkı yasal olması. O da bağımlılık yapıyor. Hatta cebinde parası olmadığında
internete girip kredi kartı ile de oynayabiliyor. Başlarda müdahale etseydiniz belki
bırakması daha kolay olurdu ama şimdi zorlanacaksınız biraz. Çok net bir şekilde
tavrınızı koymanız gerek.
iyi akşamlar arkadaşım iddia ve at yarışıda kumardır bunlar sadece yasaldır at yarışı ve iddia yüzünden çok sevdigim bir komşumuz boşandı elinde ne evi kaldı ne arabası kaldı hepsi gitti.