Eşim, inadı ve yaptıracağım dövme...

bihter__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2014
239
136
Konuya net bir başlık bulamadım açıkcası. olayı çok uzatmadan özet geçeyim. dövme yaptırmak istiyorum. eşim bunu istemiyor çünkü o bir bay mantık. kendisi bu konuya bilhassa karşı. Ama benim kafamdaki düşünce onu nasıl ikna ederimken birden neden benim isteklerime saygı duyulmuyora geldi.

yani neticede vucut benim beden benim buna neden o karışabiliyor birde bi açıklama yok gerekçe yok hayırmış istemezmiş en son tamam düşünücem dedi ama tamamen oyalamak bence. Bu konularda zıtız ben rahatcı düşünce tarzındayım o ise baskıcı. o boyle birsey istese ben karısamam bana göre.

normali birimizin dövme yaptırmasına ikimizin karar vermesi mi?

Eğer öyle ise eşlerinizi bu tarz konularda nasıl ikna ediyorsunuz?

Bence gayet de güzel bir şekilde yaptirirsiniz.geçerli bi hayır nedeni yoksa..

benımde esım ızın vermıyor yanı kattıyen ıstemıyor halbukı bıldıgın nıyetıne gırene kadar olur dıyordu yaptırırz arkadas ortamlarında
bı hastalıgım vardı ve rısklıydı yaptırmam
sımdı o donem bıttı
ama karsı kesınlıkle ıstemıyorum dıyor
yaptıracak olsa kı ona sanada yaptıralım dıyorum sen anla :KK70:

Ota çöpe karışarak hayatın zindan edilmeyecek kadar kısa olduğunu söyleyin.
En büyük derdiniz bu olsun.
Söylemez olur muyum hiç neler söyledim.
aslında sorunum dövme değil sorunum isteğime saygı duymaması.

evlenirken zaten bu tip şeylere dikkat edip evlendiğim için ikna etmeme de gerek kalmıyor
heralde nişanlı ve sevgili iken son derece demokrattı evlenince değişmedi bu adam, sen seçtin sen evlendin nasıl ikna edersin bilmem ikna etmek bile saçma zaten
Ne kadar güzel. bencede ikna etmek bile saçma ama işte o zaman bazı şeyleri gözardı etmek daha kolaymıs şuan edemedikçe sinirleniyorum çoğu konuda gene demokrattır ama bazı noktalarda keskin çizgileri var.
eşiniz vücuduna bir şey yaptırcak olsa siz nasıl tepki verirdiniz ?
Eşim vucuduna birşey yaptırıcak olsa buna ben değil kendisi karar verir bana göre.
ben fikrimi söylerim sadece gerisinde baskı yapmam.

tek derdiniz bu olsun aşarsınız :KK66:
Aslında haklısınız insanların nice sorunları var fakat illa dövmem olcak peşinde değilim. sanırım ikna edemedikçe bende inatlaşıyorum.
misal eşim saçlarını kazıtmak ister ama ben istemem.
dış görünüş olarak bazı şeylere müdahale edilebilir bence sonuçta yanyana geziyoruz değil mi ?
öyle mi diyorsunuz. aslında böyle düşününce bilemedim kafasını kazıtmak istese evet bunu istemem ama o öyle mutlu olucaksa bundada baskı yapmamalıyım bence.
Ben bu tarz radikal kararlarda eslerin birbirine karisabilecegini dusunuyorum. O sebeple birbiriyle hayat gorusu uyusan insanlarin evlenmesini daha saglikli buluyorum
kesinlikle sanırım hayat görüşlerimiz biraz farklı esimle. bende artık böyle düşünüyorum.
sizce benim vucuduma övme yaptırmak istemem evliliğimiz için radikal bir karar mı?

Bence gayet de güzel bir şekilde yaptirirsiniz.geçerli bi hayır nedeni yoksa..
aslında içimdeki inat böyle söylüyor. Ama çok fazla problem çıkar ben bu konuda fedakarlık mı etmeliyim yoksa saygı duyması gerektiğini o mu anlamalı bunun için konu açtım.
açıkçası ben eşimin hoşuna gitmeyen "kalıcı" bir değişiklik yapmazdım, onun da yapmasını istemezdim.
mesela kulağını deldirmesi benim için büyük bir sorun olurdu.
ben bu konularda birbirimize karışabileceğimizi düşünüyorum.
geçici yaptırıp orta yolu bulsanız?

Eşinin aldığı kilolara bile müdahale edip evliliğini bitirme noktasına getiren erkekler varken dövmeye karışması şaşırtmıyor beni.Düşününce vücut benim, kilo benim denilebilir ama olmuyor işte söz hakkı buluyorlar kendilerinde.

Hele ki dövme gibi ömürlük bişeyden bahsediyoruz,
fikrini söyleyip kararı sana bırakması lazım aslında ama yapmıyorlar işte.

Söylemez olur muyum hiç neler söyledim.
aslında sorunum dövme değil sorunum isteğime saygı duymaması.

Ne kadar güzel. bencede ikna etmek bile saçma ama işte o zaman bazı şeyleri gözardı etmek daha kolaymıs şuan edemedikçe sinirleniyorum çoğu konuda gene demokrattır ama bazı noktalarda keskin çizgileri var.

Eşim vucuduna birşey yaptırıcak olsa buna ben değil kendisi karar verir bana göre.
ben fikrimi söylerim sadece gerisinde baskı yapmam.

Aslında haklısınız insanların nice sorunları var fakat illa dövmem olcak peşinde değilim. sanırım ikna edemedikçe bende inatlaşıyorum.

öyle mi diyorsunuz. aslında böyle düşününce bilemedim kafasını kazıtmak istese evet bunu istemem ama o öyle mutlu olucaksa bundada baskı yapmamalıyım bence.

kesinlikle sanırım hayat görüşlerimiz biraz farklı esimle. bende artık böyle düşünüyorum.
sizce benim vucuduma övme yaptırmak istemem evliliğimiz için radikal bir karar mı?

aslında içimdeki inat böyle söylüyor. Ama çok fazla problem çıkar ben bu konuda fedakarlık mı etmeliyim yoksa saygı duyması gerektiğini o mu anlamalı bunun için konu açtım.
Dovmeden nefret eden biriyse esiniz, dovmeli bir ese sahip olmak istemiyorsa tabii ki radikal bir karardir, ornegin simdi esim dovme yaptirmak istese ben de buna asla izin vermem. Ki esim de dovme sevmez zaten.
Mesela esiniz size illaki bu dovmeyi yapacaksin diye tuttursa iste o sizin bedeninize ciddi bir mudahale sayilabilir.

bencede karisabilir...benim esim yaptirsa bende karisirim ..ama saygi duyuyorum sizin isteginize

Ben bunu sacini boyatma tarzi bisey gibi gorurum. sac senin sacin diye, esinin begenmedigi ve seni gormek istemedigi bir renge boyar misin? Tamam beden senin, hak senin, -nerene yaptircagini bilmiyorum ama- yaptiracagin yerin esinin gormekten hoslanmayacagi bir yerse, bisey diyemicem. Bence evlilikte, iki kisinin de karari olabilir boyle onemli seyler. cunku sonra gecmiyor.

Esinin kulagina soyle bir delik acmasini ister miydin :KK70:
_56800183_ear3_think.jpg

Konuya net bir başlık bulamadım açıkcası. olayı çok uzatmadan özet geçeyim. dövme yaptırmak istiyorum. eşim bunu istemiyor çünkü o bir bay mantık. kendisi bu konuya bilhassa karşı. Ama benim kafamdaki düşünce onu nasıl ikna ederimken birden neden benim isteklerime saygı duyulmuyora geldi.

yani neticede vucut benim beden benim buna neden o karışabiliyor birde bi açıklama yok gerekçe yok hayırmış istemezmiş en son tamam düşünücem dedi ama tamamen oyalamak bence. Bu konularda zıtız ben rahatcı düşünce tarzındayım o ise baskıcı. o boyle birsey istese ben karısamam bana göre.

normali birimizin dövme yaptırmasına ikimizin karar vermesi mi?

Eğer öyle ise eşlerinizi bu tarz konularda nasıl ikna ediyorsunuz?

Eşimin sol kolunda tuttuğu takım ve bileğinde benim ismim yazıyor.
Geçen akşam bende onun ismini yazdırmak istediğimi söylediğimde karşı çıktı.
E be adam dinime küfreden müslüman olsa!
Kadınlar değil, erkekler anlaşıklası güç canlılar..
İnşallah ikna edip,istediğini yaptırırsın ama o istemeyince inada binmiş canım

yani bazı konularda insanlar ya beyazdır ya siyah
sizin görüşünüzde birisiyle evlendiyseniz eşinizin birşey dememesi gerekirdi.

evet vücut senin izin bile alınması saçma ama işi inada bindirmeyin. siz birşeyleri ispatlama diretme yoluna giderseniz uçurumlar başlar..

illa ki inadım geçmez derseniz ısıtma turu olarak geçici dövme yaptırabilirsiniz.

açıkçası ben eşimin hoşuna gitmeyen "kalıcı" bir değişiklik yapmazdım, onun da yapmasını istemezdim.
mesela kulağını deldirmesi benim için büyük bir sorun olurdu.
ben bu konularda birbirimize karışabileceğimizi düşünüyorum.
geçici yaptırıp orta yolu bulsanız?
geçici dövmede bir sıkıntı yok ona birşey demiyor yazlık yerlerde felan yaptırıyorum.
kulagını deldırmesı benım ıcınde sorun olurdu ama ıllada asla demezdim cunku onun kararı ıstemedıgımı soylerdım sanırım.

Seni dövmesiz beğeniyorsa :)
bende kendimi dövmeli begeniyorsam :))
yani bazı konularda insanlar ya beyazdır ya siyah
sizin görüşünüzde birisiyle evlendiyseniz eşinizin birşey dememesi gerekirdi.

evet vücut senin izin bile alınması saçma ama işi inada bindirmeyin. siz birşeyleri ispatlama diretme yoluna giderseniz uçurumlar başlar..

illa ki inadım geçmez derseniz ısıtma turu olarak geçici dövme yaptırabilirsiniz.
evet bazı konularda sıyahla beyaz gıbıyız.
evet ya sanırım bırazda ınat edıyorum. ıstedıgım bısey aslında ama oun boylesıne hayır demesı benı körüklüyor.
gecıcı dovmede rahat nasılsa cıkcak dıye dusunuyor sanırım

X