- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.098
- 398
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
Siz eşinize byan arkadaşlarını da sosyal medya hesabına ekletmiyorsunuz sildiriyorsunuz o yüzden sizinde bakmamanız normal kendinize göre.
Benim eşime eşiminde bana güveni tam. Tüm arkadaşlarımı erkek kız çekinmeden tanıştırırım onunkilerle de tanışır ondan samimi olurum. facebook hesabında 50 tane iş arkadaşı olsa umursamam çünkü bilirim ben bakma yapma ekleme desem kendine gizli hesap açar bakar, aynı işyerinde ordan bakar sohbet eder samimi olur. Yani erkek isterse yapar kadında isterse yapar böyle basit şeylerle engelleyemezsin hatta onu daha çok itersin gizli şeyler yapmaya. Ki benim çok çok yakın arkadaşlarım vardır cinsiyeti erkek olan. Ailecekde görüşürüz.
Ama neden ekledin diye soran sizdiniz. Oda yanlışlıkla ekledim deyip silmiş. Sormsaydınız ne olurdu ki iş arkadaşı işte
Bu boğmamış haliniz mi? İş yerindeki Bekar kadın woowww olamaz
Anlamak istemiyorsunNeden merak olabilir? Bende bunu anlamıyorum. Ben merak edip daha birini aratmadim.
Sağol canım ben empati yapmıyayım yeni yapıp geldimBiraz empati yapsaydın mesajımı anlardıın zaten hemen bir açık arayıp atlamak nedir?!!! Durumu sizin anlamanız açısından o şekilde ayrntılı anlattım. Bilmem anlayabildin mi? woowww
Cok ozur dileyerek soruyorum öncesini okumadim sadece bu.Benimde en yakın arkadaşım bayan . Yakın arkadaşlarım bayandır 2-3 kişidir. Çok fazla kişilerle arkadaşlık yapmayı sevmem.
Ama eşimdede bendede erkek bayan arkadaşlarımız eklidir.
Tamamen yanlış anlaşıldım. Ekleyen kişi bayan iş arkadaşı bende neden kabul ettin dedim. Ekleyen kişi karşı taraf.
Eşiminde benimde bayan erkek arkadaşlarımız vardır kıskanmayız. Ama iş yerindeki arkadaşları özel hayatımıxa almamaya özen gösteririz. Eşim iş yerindeki erkek arkadaşlarıyla iş dışında gezer dolaşır.
Ben iş yerimdeki bayan arkadaşlarımla gezer dolaşırım.
Ama karşı cins. Aile arkadaş akraba dışındaysa iş yerindense bir adım uzaktadır. Kendimize göre ikimizinde aldığı karar bu. Kıskançlıktan değil.
Sağol canım ben empati yapmıyorum yeni yapıp geldim
Yani insanlara tavsiye verirken boğma diye kenfinize bakın derim ilk önce.
Cok ozur dileyerek soruyorum öncesini okumadim sadece bu.
Neden is yerindeki karsi cinse tepkilisiniz?
Ne olabilir ki zaten akşama kadar birlikte calisilmiyor mu?
Nasil bir ortam ki calisilan yerler böyle bir sınırlama getiriyorsunuz?
Eşim benim sosyal medya hesaplarımı incelese, bu zihniyetlere göre adam sorgusuz boşar beni herhalde. Çünkü bir haber bile okusam ismi soyismi varsa ilk işim sosyal medyadan bakmak olur. Merak ederim normalde nasıl bir yaşamı varmış ki öyle bir suça karışmış. Yani illa birini gördü çok beğendi, unutamadığı biri vs olmak zorunda değil, insanlara aldatmaya hazır olarak bakmayın, "merak" çok basit bir olay, çok basit bir cevap, Altında 1000 tane şey yatmaz.Kızlar merhaba.esim instagram da bir kızı aramış. Ben dün akşam instagramina girince gördüm.o da hatırlamıyorum bile diyor. Kızın ismi benim ismimle aynı. Senin ismini yazarken yanlışlıkla üzerine basmış da olabilirim diyor...altıncı hissim bunun doğru olmadığını söylüyor.! Ne yapmalıyım...
Kafayı yicem.bana açıklama yapacaksın dedm.aciklauacak bişey yok diyor.dogruyu söylüyorum sen inanmıyorsun diyor.arattigi kızı da kendi instagram takipçilerinden 2 kişi takip ediyor.yani benim ismimi neden yazma gereği duyuyor ki.direk arama bölümünde zaten çıkmışım.o kızı kesin arattırdı
Nasıl bir yol izlemeliyim.lutfen yardım edin.
Düzenleme 1: aldatmadigini biliyorum.amaci ne olabilir merakım bu kızlar
Ben bir kere eşimin hesabından, eşimin eski sevgilisine baktım, aradan zaman geçti unuttum, bir gün geçmişine baktım. Vay.. Sen nasıl eski sevgiline bakarsın diye cıngar çıkaracaktım ki, sen baktın ya dediInstagramda face te arattigim erkeklerin adini yazsam burdan Cin e yol olur.
Ne var ki,merak iste
Ve evet eski sevgililerime de bakiyorum bazen, biri evlenip coluga cocuga karismis cok mutlu oldum onun adina mesela. Bu kadar basit
Ben tanımadığım yada tanıyıpda eklemediğim kız olsun erkek olsun aratır bakarım aklıma gelince sırf meraktan, aa evlenmiş aa bide çocuğu olmuş maşallah bile derim.
eşimde yapar aynısını yapmıyorsada bilemem çünkü hiç kontrol etmedim.
Ben bir kere eşimin hesabından, eşimin eski sevgilisine baktım, aradan zaman geçti unuttum, bir gün geçmişine baktım. Vay.. Sen nasıl eski sevgiline bakarsın diye cıngar çıkaracaktım ki, sen baktın ya dediBir de böyle psikopatız yani
Ben de bakmak istiyorumda soyadını söylemiyorBen bir kere eşimin hesabından, eşimin eski sevgilisine baktım, aradan zaman geçti unuttum, bir gün geçmişine baktım. Vay.. Sen nasıl eski sevgiline bakarsın diye cıngar çıkaracaktım ki, sen baktın ya dediBir de böyle psikopatız yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?