Eşim instagram dan bir kız aramış

Ne olmuş yani? Ben de instagramda kadın-erkek bir sürü profile bakıyorum...

Eşim baksa, vücut çalışan adamların profiline baktığımı görecek ama ben spor konusundaki tavsiyeler için takip ediyorum mesela...

Ne var bunda?

Benimde en yakın arkadaşım bayan . Yakın arkadaşlarım bayandır 2-3 kişidir. Çok fazla kişilerle arkadaşlık yapmayı sevmem.
Ama eşimdede bendede erkek bayan arkadaşlarımız eklidir.
Ama neden ekledin diye soran sizdiniz. Oda yanlışlıkla ekledim deyip silmiş. Sormsaydınız ne olurdu ki iş arkadaşı işte

Tamamen yanlış anlaşıldım. Ekleyen kişi bayan iş arkadaşı bende neden kabul ettin dedim. Ekleyen kişi karşı taraf.

Eşiminde benimde bayan erkek arkadaşlarımız vardır kıskanmayız. Ama iş yerindeki arkadaşları özel hayatımıxa almamaya özen gösteririz. Eşim iş yerindeki erkek arkadaşlarıyla iş dışında gezer dolaşır.
Ben iş yerimdeki bayan arkadaşlarımla gezer dolaşırım.
Ama karşı cins. Aile arkadaş akraba dışındaysa iş yerindense bir adım uzaktadır. Kendimize göre ikimizinde aldığı karar bu. Kıskançlıktan değil.

Bu boğmamış haliniz mi? İş yerindeki Bekar kadın woowww olamaz

Biraz empati yapsaydın mesajımı anlardıın zaten hemen bir açık arayıp atlamak nedir?!!! Durumu sizin anlamanız açısından o şekilde ayrntılı anlattım. Bilmem anlayabildin mi? woowww

Biraz empati yapsaydın mesajımı anlardıın zaten hemen bir açık arayıp atlamak nedir?!!! Durumu sizin anlamanız açısından o şekilde ayrntılı anlattım. Bilmem anlayabildin mi? woowww
Sağol canım ben empati yapmıyayım yeni yapıp geldim
Yani insanlara tavsiye verirken boğma diye kenfinize bakın derim ilk önce.

Cok ozur dileyerek soruyorum öncesini okumadim sadece bu.
Neden is yerindeki karsi cinse tepkilisiniz?
Ne olabilir ki zaten akşama kadar birlikte calisilmiyor mu?
Nasil bir ortam ki calisilan yerler böyle bir sınırlama getiriyorsunuz?

Belki sizi aradi belki degil.. fazla uzerinde durmayin siz hicmi birini merak edip aramiyosunuz. Yinede esinizin dogruyu soyledigini dusunuyorum.

Sağol canım ben empati yapmıyorum yeni yapıp geldim
Yani insanlara tavsiye verirken boğma diye kenfinize bakın derim ilk önce.

Sanal ortamda laf yazıp tartışmayı hiç sevmem. Açıklama yapmama ragmen anlamamakta israr ediyorsun o da senin sorunun. Yazdıklarıma bir daha cevap vermezsen sevinirim.
Ne zaman empati kurmayı gerçekten sağlar yada açıklamayı anlarsan o zaman farklı düşünsende yazarsın.
Saygılı oldugun sürece de cevabını alırsın ama bu şekilde tartışma yaratarak benden hiçbir cevap alamazsın. .

İnanmış gözüküp takipte kalın bakalım telini cebini watsabını izlemeye alın ama birşey çaktırmadan...
Ama öğrenecekleriniz canınızı acıtabilir metanetli olun.
Boş yere de endişeleniyor olabilirsiniz.

kararlarınızı 6. hissinize göre mi alırsınız hep ?

Ben kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum. Yani gerçekten dediği gibi olmuş olabilir diye düşünüyorum.
Bir kaç sefer daha aynı kişiyi arattığını görürsen o zaman vardır birşey.
Eşinde daha önce bu gibi konularda aranızda güven kırılması mı yaşadın? İlk aklına farklı amaçla arattığı geldi?

Cok ozur dileyerek soruyorum öncesini okumadim sadece bu.
Neden is yerindeki karsi cinse tepkilisiniz?
Ne olabilir ki zaten akşama kadar birlikte calisilmiyor mu?
Nasil bir ortam ki calisilan yerler böyle bir sınırlama getiriyorsunuz?

Özür dilemenize gerek yok tabi açıklayayım.
Ben yapı olarak zaten herkesle arkadaş olmam. Sonradan arkadaş edinmeyi sevmem. Edinsemde iş arkadaşım veya gittiğim kurstan arkadaşım Vs. O orada kalır. Dışarda oturup görüşme durumu eğer bayanda ve anlaşıyorsam olur. Karşı cinsten kişilerle put gibi olmam tabiki aynı yerde çalışıyoruz ama bu durumu değiştirmez.

Eşimde aynı şekildedir. Bu tamamen yapıyla alakalı bir durum. Eşimde bu kadarı alır bende. Birbirimize baskı yağıp aldığımız bir karar değildir.
Biz birbirimize sınırlama getirmiyoruz. Ben bekarkende böyleydim. Eşimde aynı şekilde o yüzden sorun olmuyor.
Dediğim gibi ikimizinde bayan erkek arkadaşlarımız vardır görüşürüz ama iş yerinden yada sonradan tanıdığımız kişileri %100 tanımadığımız için hayatımıza pek sokmamaya özen gösteririz. (karşı cinsler için)

Eşim benim sosyal medya hesaplarımı incelese, bu zihniyetlere göre adam sorgusuz boşar beni herhalde. Çünkü bir haber bile okusam ismi soyismi varsa ilk işim sosyal medyadan bakmak olur. Merak ederim normalde nasıl bir yaşamı varmış ki öyle bir suça karışmış. Yani illa birini gördü çok beğendi, unutamadığı biri vs olmak zorunda değil, insanlara aldatmaya hazır olarak bakmayın, "merak" çok basit bir olay, çok basit bir cevap, Altında 1000 tane şey yatmaz.

Instagramda face te arattigim erkeklerin adini yazsam burdan Cin e yol olur.
Ne var ki,merak iste
Ve evet eski sevgililerime de bakiyorum bazen, biri evlenip coluga cocuga karismis cok mutlu oldum onun adina mesela. Bu kadar basit
Ben bir kere eşimin hesabından, eşimin eski sevgilisine baktım, aradan zaman geçti unuttum, bir gün geçmişine baktım. Vay.. Sen nasıl eski sevgiline bakarsın diye cıngar çıkaracaktım ki, sen baktın ya dedi Bir de böyle psikopatız yani

Heralde ben çok meraksızım. Tanımadığım insanların hayatı hiç ilgimi çekmez.

Ben de bakmak istiyorumda soyadını söylemiyor gizli gizli bakıyormudur aman baksın ya sanki bakınca ne olacaksa arkadaş bile olabilir karşı cins ama napak

Ben de bakiyorum yani. Ortak bilgisayarimizdan falan da bakarim, gecmisi de silmem. Esim de aklina isimleri geldikce okul arkadaslarini aratir. Sosyal medya bunun icin degil midir?

Pasta borek, atarli giderli sozler paylasmaktan facebookun instagramin asil amacini unuttuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…