• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim instagramda arama kısmına sexy yazıp kadın fotoğrafları ve videoları izliyor :(

Hayır bende yapayım o zaman dediğimde yap bile demişti o kadar normal geliyor bunlar. Evliyiz zaten hani ama of o kadar haklısınız ki sadece üzülüyorum
Ayyy rezil herif. Bunu ıslak odunla döveceksin.
Sanırım çocuğun yok. Her şey o kadar basitken 10 dakikalık bir davaya bakar bunu kendine yapma. Bir de lütfen düzelir diye çocuk yapma bu adamın kanı bozuk. Düzelmez.

Bilemiyorum ergenlikten çıkamamış kadın kız düşkünü karısını daha önce aldatmış ve halen aldatmaya meyilli bir adam.
Yukarıda eşine birileri bişeyler söylüyor sen deme öyle diyerek toz kondurmamaya devam ediyorsun bence sen de akıllanmazsın.
Aslında senin gibi hemcinslerime çok acıyorum.
Aranızda saygı bitmiş. Ve hep söylerim bir ilişkide saygı bitmişse her şey bitmiş demektir. Geçmiş olsun
Toz kondurmamak değil sevgiliyken aldattığını söylemişti ondan sonra ben çok kere lafını açıp üstüne gittim çalışırken bile her saniye arasın isterdim iş yerindeki kızlardan bile kıskanırdım böyle yapmayınca da trip atardım surat asardım benimde var tamamen durup dururken yaptı diyemem diye dedim tabii bu yapması gerekir anlamına gelmez adam olan belli eder kendini de bende kendime acıyorum merak etmeyin

Sizi aldatan adama daha once ozledim yazmissiniz ne bekliyosunuz ki daha ? Aldatilmaktan suurunuzu mu kaybettiniz siz ? Esiniz ucan kusa bakan igrenc biri gidip esinize baska kadinlara bakma gururum kiriliyo mu dediniz gerçekten? Adam tek tarafli acik iliski yaziyo siz de hala kiskancim vs diyosunuz . Mideniz nasil aliyo bunlari gercekten merak ediyorum. O kdar mi kendinize sayginiz yok ?

Merhabalarrr neredeyse 1 buçuk yıldır evliyim eşimle son zamanlarda büyük kavgalar ettik birbirimize şiddet uygulamalı falan o derece neyse bi şekilde düzeltip barıştık her seferinde. İlk evlendiğimiz zamanlarda da başka kadınlara baktığını görüp sormuştum yok öyle bir şey yanlış görmüşsündür İnstagram algoritması gibi klasik cümleler kurdu hatta bir kere kavga ettik ben evden gittim daha sonra telefonuna bakarken azar’ı indirmiş para felan atmış hatta sordum baktım ama sadece kadınlara değil dedi araştırdım para sadece kadınlarla canlı sohbet edebilmek için atılıyormuş neyse bekarken çok fazla o tarz sitelerde vakit geçirmiş ilk zamanlar olduğu için anlayış gösterdim beni rahatsız ediyor kötü hissettiriyor yapma bir daha dedim bunlar ona normal geliyor hatta bana sığ görüşlüsün diyor muhafazakar diye dalga geçiyor. Bir süredir telefonunu elime almıyordum son zamanlarda kavgalar ettiğimiz için bugün bir bakayım dedim geçen yeni insta açmıştı bir içerik gelmiş aklına onun hakkında videolar çekip atmak için malum devir sosyal medya devri neyse bir bakayım dedim o hesaba arama kısmında “sexy” yazıyordu girdim baktım malum o tarz kadınlar… ben aşırı kıskancım ilişkinin başından beri biliyor bende biraz fazla kısıtladım üstüne düştüm aslında sürekli aldatıldığımı düşündümm sevgiliyken mecburi uzak mesafe girmişti aramıza o zaman bi gece aldatmış arayıp söylemişti bana ayrıldık 6 ay sonra barıştık ben özledim yazdım(evet salağım) oda pişman olduğunu çok alkollü olduğunu vs söylemişti çok iyi anlaşıyorduk ama ben etkisinden çıkamadım sanırım sürekli aldatıldığımı düşünüp birde belli ediyordum sürekli sorular soruyordum dışarı bensiz çıkınca tripler falan filan neysem ben bana ters bakma başka kadınlara lütfen gururum kırılıyor diye birkaç kez uyardım ve yine gördüm çok üzülüyorum ağlıyorum hani bende fantezi kıyafetleri aldım değişik bir şeyler denedim bakmasın madem diye elimden geleni yaptım cinsel hayatımız da hep iyiydi (hala iyi ama ben istediğimi söylüyorum istemediğini söylüyor son zamanlarda) ama hala başka kadınlara bakıyor gerçekten iyi değilim ayrılmakta istemiyorum ama artık çok yoruldum 28 yaşında adam niye hala ergenlik çağında gibi böyle şeyler yapar sizce lütfen bir şeyler söyleyin en son çare içimi dökeyim bari anlarsa hemcinslerim beni anlar dedim…🥹 birde çok fazla telefonla vakit geçiriyor oyun oynuyor sürekli bu yüzden de kavga ediyoruz neyseki işe başladı bakalım inş azaltır hatta tuvalete telefonla girdiğinde niye fazla kaldın diye bile soruyorum iyice paranoyak oldum sanırım kafayı yicem bişiler söyleyin tavsiye helppp :(
Herifteki rahatlığa bak, sizin boynuzlar olmuş iki metre, biz ne diyelim şimdi? Karşılıklı şiddet derken birbirinizi mi dövüyorsunuz bir de? Maşallah aşırı seviyeli bir ilişki 😒

azara gir erkeklerle konuş, instadan da "sexy men" falan yazıp adonisli adamları beğen bakalım bunlar normalse 😅
haa bir de sen onu aldatsan o sana geri döner evlenir miydi?

Seni manipüle ediyor sen kendinde arıyorsun hatayı.İlk aldatmada özür dilemeler,sonra fantezi kıyafetler almalar kendini sorgulamalar falan filan...Adam bariz pisliğin önde gideni şiddet bile var.Boşanmayı düşünmüyorsan bu evlilikte çocuk düşünme, leş adamı baba yapma.Cocuk,bu adamıda bu evliliğide düzeltmez daha beter yapar.Bunu niye yazdım adamdan ayrılmamak için bunu yapacağın sinyallerini aldım senden, sağlıksız bir şekilde bağlanma ve sevme durumun var çünkü.Siddete,aldatmaya rağmen halen adamın yanındasın.

seksi erkek hocanın verdiği bi bachata veya tango kursuna falan yazıl ayrılmayacaksan 🤩

Bende aynısını demiştim yap demişti zaten 🥲 hayır sanmıyorum dönmezdi işte salaklık bende
Dünyada kalan tek erkek tanesiydi herhalde.
Aldatan adama kendin gittiğine göre.
Sevgiliyken aldatan evliyken elbette aldatır. Ne bekliyordun acaba?
Adamın mayası belli.
Bu adamla devam edersen böyle rezil olursun. Adamın gözü dursa eli durmuyor.

Herifteki rahatlığa bak, sizin boynuzlar olmuş iki metre, biz ne diyelim şimdi? Karşılıklı şiddet derken birbirinizi mi dövüyorsunuz bir de? Maşallah aşırı seviyeli bir ilişki 😒
Diyecek bir şey yok haklısın :/ yok birbirimizi itip duruyoruz veya ben cimcikliyorum tırnaklarım uzun olunca oda elini kaldırıyor felan vurmaya yelteniyor. Çok seviyeliyizdir teşekkürler aman nazar değmesin 🙄

Bende aynısını demiştim yap demişti zaten 🥲 hayır sanmıyorum dönmezdi işte salaklık bende
Buna yap diyorsa zaten umrunda değilsiniz çok üzgünüm.
Yani 28 yaşında adamın şunları yapıyor olması 🤮 bence böyle bir sektörün olması zaten başlı başına korkunç ama neyse.

genelleme yaparsak erkekler kadınlar gibi değil aldatmayı affetmezler kadınlar niye ediyor erkek adamdır elinin kiridir mevzusu mu yani
bu arada yanlış anlamayın makaraya vuruyorum ama üzüldüm geçmiş olsun
ama ayrılmanız lazım ömrünüzü çürütmeyin

Diyecek bir şey yok haklısın :/ yok birbirimizi itip duruyoruz veya ben cimcikliyorum tırnaklarım uzun olunca oda elini kaldırıyor felan vurmaya yelteniyor. Çok seviyeliyizdir teşekkürler aman nazar değmesin 🙄
Tencere kapak olmuşsunuz o zaman, boşanma niyetin yoksa biz ne yapabiliriz?

Sakın ama sakın çocuk falan yapma.
Aldatan, karı kız düşkünü, kadınlara para yediren bir baba yetmez gibi bir de şiddet var. Bu ortama aman çocuğum olsun diye birini ortak etme.
Berbat bir evlilik bu. Boşanmayacaksanız kendinizi ziyan edecekseniz de asla çocuk yapmamalısınız

Back
X