Önceki konunuza bir göz attım da, üzüldüm.. Eşin seni aldatıyor ya da aldatmıyor, bana sanki aldatılmaktan daha büyük sorunlarınız var gibi geldi. Çok üzgünüm ama o yazınızı okuduktan sonra dedim ki; bu adam seni aldatsa noluuuur, aldatmasa noluuur?
Aldattığı için ayrılacak mısın sahiden? Bu kadar yürekli olabilirsen helal olsun sana derim..
ama anlayamıyorum; düğününde alkol alıp garsonlarla kavga eden, balayınızın 3. gününde dönmek isteyen, sana küfreden, saçma sapan bahanelerle namusunuza laf eden adam (gerisini sıralamayayım artık) varsay ki seni aldatmıyor. her şey bir tesadüften ibaret. hayatında senden başka kadın yok.. boşanman için de sebep yok bu durumda, boşver...
ben artık yüzsüz oldugumu düşünmeye başladım zaten yediğim küfürlerin haddi hesabı yoknasıl böyle oldum bilmiyorum.şimdilerde düzelmeye çalışıyordu göya ama bu otel işi olmadı işte.yinede dışarı çıkması tamamen bitmedi çıkınca alkolde alıyor.altılı iddaa devam işte.
kişiliğimi kaybettim.
boşanmak için konuştum onunla ama son bir sans ver dedi düzelicem dedi bende sonradan acaba dememek için verdim şimdi daha sakin ama bende artık uğraşmıyorum hiç birşey için içimde hiç birşey kalmadı.bomboşum...
Bazen güçsüz oldugumuz durumlar olabiliyor, düşünmeden yaşadıgımız şeylerin geçmesini bekliyoruz
Ama sizin bir silkinmeye ihtiyacınız var, ne yapabilirim die sorgulamanız lazım,
Zaten ilişkinizde çatlaklar varken, hala gençken kendi yolunuzu çizin bence.
Eşiniz de yüksek egodan başka birşey göremedim.
Sizi kaybedince ancak farkına varır hatasının
Ne iş yapıyor eşiniz ?
telefonlarımızı aynı anda aldık andorid ve onun gibi çeşitli uygulamalar için gmail hesabı istiyor onun gmaili olmadıgından aynı mail adresi ile ben kurdum telefonları ama böyle bir amacımda yoktu asla denk geldi işte.
Walla bence iyi birşey. Bende bunun için bir uygulama var zannettim. Neyse. Var mı sende bir gelişme?
yok konuşmadım daha lafa nasıl başlayacağımı bile bilmiyorum.
ben artık yüzsüz oldugumu düşünmeye başladım zaten yediğim küfürlerin haddi hesabı yoknasıl böyle oldum bilmiyorum.şimdilerde düzelmeye çalışıyordu göya ama bu otel işi olmadı işte.yinede dışarı çıkması tamamen bitmedi çıkınca alkolde alıyor.altılı iddaa devam işte.
kişiliğimi kaybettim.
canım senin tek sıkıntın bu değilmiş ki..o zaman çok uzatma bu meseleyi..düzeleceğim deyip de yine dışarı çıkması alkol alması falan ...ne bileyim..
dışarıya seninle gidebilir ...birlikte yemek yada bir şeyler içme de yapabilirsiniz..neden sensiz..neden sen evde yalınız..
bu şekilde düzelir mi ki...mümkün değil gibi..çoluk çocuk da yokken..küfür olayını hiç sevmedim zaten..bu sana saygısının olmadığını açıkça gösteriyor..çok zorlama artık istersen bu evlilikte....:26::26::26::26::26:
karmakarışık duygular içindeyim
insan böyle bişey görünce bidaha güvenemiyo eşine,dedğim gibi benimde başıma geldi çok zor bir durum.
ama bi yerden duyupta merakta etmiş olabilir sadece merak bizimde merak edip baktığımız şeyler olabiliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?