eşim internetten otel aratmış

Ayrıca aldatılma üzerine yazılan mesajları okuyunca şaşırdım desem yalan olur.
Şaşırmadım. Çünkü hep erkeğin elinin kiri olarak gören kadınlar aldatılıyor.
Çünkü adamlar eşlerini iyi tanıyorlar.
Ne yaparsa yapsın affedeceğini biliyorlar.

Bu arada o mesajları yazanlar için boşanma gerekçesi nedir merak ettim.
Şiddette boşanma, aldatmada boşanma ne zaman boşanılması gerek acaba?
Kaldı ki bunların hiç biri bile olmasa eşe hakaret küfür,
değer vermeme de boşanmak için gayet tabi sebeplerdir...
Ama kadınlarımız degersizliğe öyle alışmışlar ki her şeyi görmezden gelme peşindeler.

ben artık yüzsüz oldugumu düşünmeye başladım zaten yediğim küfürlerin haddi hesabı yok nasıl böyle oldum bilmiyorum.şimdilerde düzelmeye çalışıyordu göya ama bu otel işi olmadı işte.yinede dışarı çıkması tamamen bitmedi çıkınca alkolde alıyor.altılı iddaa devam işte.

kişiliğimi kaybettim.

Önceki konunuza bir göz attım da, üzüldüm.. Eşin seni aldatıyor ya da aldatmıyor, bana sanki aldatılmaktan daha büyük sorunlarınız var gibi geldi. Çok üzgünüm ama o yazınızı okuduktan sonra dedim ki; bu adam seni aldatsa noluuuur, aldatmasa noluuur?
Aldattığı için ayrılacak mısın sahiden? Bu kadar yürekli olabilirsen helal olsun sana derim..
ama anlayamıyorum; düğününde alkol alıp garsonlarla kavga eden, balayınızın 3. gününde dönmek isteyen, sana küfreden, saçma sapan bahanelerle namusunuza laf eden adam (gerisini sıralamayayım artık) varsay ki seni aldatmıyor. her şey bir tesadüften ibaret. hayatında senden başka kadın yok.. boşanman için de sebep yok bu durumda, boşver...

boşanmak için konuştum onunla ama son bir sans ver dedi düzelicem dedi bende sonradan acaba dememek için verdim şimdi daha sakin ama bende artık uğraşmıyorum hiç birşey için içimde hiç birşey kalmadı.bomboşum...

Acilen psikiyatrik yardım almalısın.
Belli ki artık sağlıklı düşünemiyorsun.
Hayat bu kadar ucuz olmamalı.
Sana kattığı hiç bir şey yokken ve sen kendi ayakları üzerinde durabilen bir kadınken,
bunları kendine reva görmemelisin.

Çünkü sen bunları haketmemelisin...

İlk once emin ol, gercekten yapmissmi? Sorun bu!

Telefon sirketinden ayrintili bir fatura cikart, gercekten varsa boyle bisey ilk once ispatla. Bul birini takip ettir... Ha dogruysa ona gore adim atarsin.

Ayrica boyle pis yerlere gidecek kadar cirkin bir insansa ne isin var onunla, sana hastalik bulastirma ihtimalinide goz ardi etme!

Arastir, ispatla, bosan o zaman....

Kendine de dikkat et.

Yaşadıklarınızı siz daha iyi biliyorsunuz. birazcık düzelebildiyse ne mutlu size.. ama boşanmak istiyorsanız, buna inanıyorsanız boşanırsınız. Adam ne kadar kötü olursa olsun kolay olmadığını tahmin edebiliyorum. Nişanı atmayı aklından geçirip, sürekli dönüş yapan biri var karşında. ben sana boşan diye ahkam kesemem ki.. ama bu otel işini konuşmanı önermem, bence sessizde kal. Zaten sizin geliriniz var, ona ihtiyacınız yok. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bazen güçsüz oldugumuz durumlar olabiliyor, düşünmeden yaşadıgımız şeylerin geçmesini bekliyoruz

Ama sizin bir silkinmeye ihtiyacınız var, ne yapabilirim die sorgulamanız lazım,

Zaten ilişkinizde çatlaklar varken, hala gençken kendi yolunuzu çizin bence.

Eşiniz de yüksek egodan başka birşey göremedim.

Sizi kaybedince ancak farkına varır hatasının

Ne iş yapıyor eşiniz ?

eşim memur.bende öğretmenim

dün baktım silinmemiş arattıgı ekran görüntüsünü aldım ama hiçbir anlamı yok tabi.iki kez aratmış önce otel adıyla sonra otel adı sonunda izmir yazmış.

Walla bence iyi birşey. Bende bunun için bir uygulama var zannettim. Neyse. Var mı sende bir gelişme?

yok konuşmadım daha lafa nasıl başlayacağımı bile bilmiyorum.

Hm zor bir durum gerçekten de. Bence en iyisi biraz beklemen. Bu meyanda bunu 1 kere daha yaparsa elin kuvvetlenir, kanıtın olur. Gözünü 4 açmalısın. Yani evliliklerde yapılan bu yorumları aslında hiç tasvip etmiyorum ama işte insana dedirttiriyorlar.

telefonundan bir başkası bakmış olabilir mi? bir arkadaşı interneti falan kullanmıştır belki :26:

böyle bir durum benimde geçenlerde başıma geldi
eşim telefonundan eskort kızlaraa bakmış bende görünce çok üzüldüm.
hiç böyle şeyler yapacak biri değildir,bensiz bi yere gitmez,tek başına gezmeleri falan yoktur,iş yerinide biliyorum gider gelir zamanında ..
ama neden araştırıki bi erkek o kızları aklım almıyor daha öncede böyle yakalımştım kavga edip sordum sadece merak diyo ben gidermiyim öyle yerlere diyo sizce sadece meraktan bakılırmı böyle kızlara? kızlar bi akıl verin..
bence senin kocanda meraktan bakmış olabilir eğer daha önce bi aldatılma hikayen yoksa..

canım senin tek sıkıntın bu değilmiş ki..o zaman çok uzatma bu meseleyi..düzeleceğim deyip de yine dışarı çıkması alkol alması falan ...ne bileyim..
dışarıya seninle gidebilir ...birlikte yemek yada bir şeyler içme de yapabilirsiniz..neden sensiz..neden sen evde yalınız..

bu şekilde düzelir mi ki...mümkün değil gibi..çoluk çocuk da yokken..küfür olayını hiç sevmedim zaten..bu sana saygısının olmadığını açıkça gösteriyor..çok zorlama artık istersen bu evlilikte....:26::26::26::26::26:

karmakarışık duygular içindeyim

karmakarışık duygular içindeyim

insan böyle bişey görünce bidaha güvenemiyo eşine,dedğim gibi benimde başıma geldi çok zor bir durum.
ama bi yerden duyupta merakta etmiş olabilir sadece merak bizimde merak edip baktığımız şeyler olabiliyor..

Son düzenleme:

bilmiyorum ki, iki kez aratmış önce genel sonra sonuna izmiri eklemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…