kızlar bişey sorcam
arkadaşın kocası tepki vermiş ayrılalım dediğinde,
benimkisi ise hiç sesini çıkarmıyo ne desem susuyo işine bakıyo
hangi durum normal anlamadım ben?
yani hangisi aldatan koca davranışları?:26:
bide şu var eşim dün eve geldiğinde parfüm kokusu hissttim,ceketini kokladım bayan parfümü gibi kokuyodu tam emin olamadım.
sordum parfüm kokuyosun dedğimde serviste sinmiştir üzerime dedi,eşim bayanlarla dolu servisle gidip geliyo işe ama aynı koltukta oturmuyolar eşim erkeklerle arka tarafta oturuyo sizce bu şekilde bayanların kokusu sinermi üzerine?
şöyle de olmuş olabilir,hani biriyle vedalaşırken yada karşılaştıgımızda merhabalaşıp yanaktan öpüşürüz ya o anda sinmiş olabilir belki.bazı bayanlar aşırı parfüm kullnıyor.
sen neden bu kadar çok şüpheleniyorsun ki? hareketlerinde değişiklik var mı?kendine ekstradan bakma parfüm kullanma kıyafet aksesuar falan alma gibi.
servisteki bayanlarla vedalaşırken tokalaıp öpüşceğini sanmıyorum eşim öğretmen okulda böyle bişey olabilirmi sizce?
yani okulda bu gibi ilşkiler gizli saklı buluşmalar falan olurmuki?eşimin hergün 1 dersi boş ondada ya öğretmenler odasında yada yakın bi kahvede vakit geçiriuorum diyor.
benim şüphem var evet sanal da çok takılıyo,bide bu aralar çok tepkisiz önceden ben bişeyini yakaladımmı ufak tefek tepki verirdi ama bu ara sanki ben saçmalıyorum gibi bakıyo suratıma hiç ecevap vermiyo suçlu olduğu için sustuğunu düşünüyorum..
takip etme şansınız var mı,ya da bu işleri yapanlar var öyle birini tutup takip ettirebilirsiniz.
Aldatan koca tavırları;
Telefonun şifresi olması, sürekli şifresini gizlemesi.
Sürekli sinirli olması, sende kadın mısın ne kadınlar var diye hakaret etmesi
Boşanmakla tehdit etmesi
Cinsel olarak uzaklaşması
Eve gelmek istememesi,
Evliliğin onu hapis ettiğini, özgürlüğünü istediğini sürekli dile getirmesi
En ufacık bir hatan bile onu çileden çıkartması
Arkadaşlarının eşlerini aldattığından ve eşi yetersiz bence aldatmakta haklı gibi savunmaya geçmesinden,
vs...
Bir sürü şey var, ama bunlar başlıca şeyleri.
bencede çok haklılar.bu işi gizli yürütmekte fayda var.her zamankinden daha sakin olun.bakışlarınızı kontrol edin.bir mesaj bir farklı durum olduğunda çaktırmayayım diyipte garip mimiklere bürünmeyin.her zamankinden daha rahat olun yandan çaktırmadan bakayım derken farkediliyoruz aslında.okula gidin öyle geçerken uğramış gibi ne bilim bi bahaneyle ama sakin.etraftaki bayanları süzmeden.
Seven eş Aldatır ama kaybetme korkusu olan eş; ALDATMAZ! Kadınlara tavsiyem, ne olursa olsun kaybetme korkusunu eşlerinize verin.
bunların hiçbiri yok bende desem :44::44:
bunu nasıl yapalım nolur bi akıl verin ben beceremiyorum..
ayrıca siz ne yaptınız? aldatıldığınızı öğrendikten sonra devam ettinizmi?
ben dava açtım, ama çok olaylar yaşadık herkes pişman olduğundan emindi, bir şans verdim. 5 ay olacak neredeyse her gün yine aklımda, ara sıra kriz geçiriyorum yine...
Eskisi gibi değil, her şeyi açık, sakin... ama yine takipteyim, farkettirmeden :)
Kaybetme korkusunu eşine nasıl verirsin bilemem, eşinin karakteri ile alakalı biraz.[/QUOsevindim Allah kimsenin yuvasını bozmasın
ozaman dava açarak kaybetme korkusu verilmesi lazım demekki
ama onun içinde elle tutlur bişey olması lazım sizinki kesin aldatmışmı yani ıspatlamışmıydınız?
ben dava açtım, ama çok olaylar yaşadık herkes pişman olduğundan emindi, bir şans verdim. 5 ay olacak neredeyse her gün yine aklımda, ara sıra kriz geçiriyorum yine...
Eskisi gibi değil, her şeyi açık, sakin... ama yine takipteyim, farkettirmeden :)
Kaybetme korkusunu eşine nasıl verirsin bilemem, eşinin karakteri ile alakalı biraz.[/QUOsevindim Allah kimsenin yuvasını bozmasın
ozaman dava açarak kaybetme korkusu verilmesi lazım demekki
ama onun içinde elle tutlur bişey olması lazım sizinki kesin aldatmışmı yani ıspatlamışmıydınız?
Kesin olmasa dava açmazdım, kendi de kabul etti.
telefonlar senkronizeyse senin görme ihtimaline karşı bunu yapacak kadar acemi olamaz bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?