eşim internetten otel aratmış

peki sizce o gece öyle bişey yapıp eve gelen erkek nasıl kendini ele verir?yani hali hareketi nasıl olabilirki kadın bunu sezsin anlasın..

peki sizce o gece öyle bişey yapıp eve gelen erkek nasıl kendini ele verir?yani hali hareketi nasıl olabilirki kadın bunu sezsin anlasın..

Her kadın eşini tanır, böyle bir eylemin ardından gelen davranışlarını bilir, en basiti kokusundan, ben detaylandırmayayım anlaşıldığını düşünüyorum

Canim o arkadasi (guya oteli aramis olan arkadasi) evlimi ve karisiyla konusuyormusunuz? Karisina sorsan,esin filan gunu filan otelde kalmismi diye. Eger evli digilse oteli arayip filan gunde sizde bu isimde biri kalmismi diye sorqa bilirsin bence.

Hata yapmissin sormakla, ilk once otele birini gonderip resmini ismini cismini soraydin, simdi oraya gittiyse ordaki kayitlari bile sildirmistir. Emin olmadan konusmak yanlis bir adim olmus, uyuyan ejderhayi uyandirdin bide ustune ustluk. İcindeki supheyi de gideremedin, yanina kaldi. Daha mantikli davranmaliydin, olmadi...

dedğim gibi arkadaşım arattı diye ısrar ediyor.inanmış gibi yapıp susuyorum bende şimdilik yapılacak birşey yok maalesef.ama geçenlerde bana birşey için inanmıyorum sana dedi,bende benim senin otele gitmediğine inanmadıgım gibi mi dedim sustu bu daha da kurt düşürdü içime.

Erkekler iyi birer yalancı gibi görünseler de asla değiller.

Yemek yerken yada beklemediği bir anda çok normalmiş gibi sakince seni bir arkadaşım şu akşam falanca otelde görmüş? Hayırdır neden gittin? de.

3 sn sonra gitti mi gitmedi mi öğrenmiş olursun.. Kocamdan-babamdan-erkek kardeşimden biliyorum.

Hep tutar..

ben salağım ya pat diye sordum arkadaşım arattı dedi sonra ne işi varmış arkadaşının orda dedim kadın falan götürecek herhalde dedi

offf off bu erkekler yedi bitirdi bizi şu üç günlük dünyada bize neler çektiriyolar..
Allah ıslah etsin hepsini bende benimkine sahte hesap açtım faceden ekledim,hemen kabul etti,sonra bende saf bi gün sonra telde kim o eklediğin kız kim dedim.
buda faceye girdiyimde otomatikman ekleniyo demezmi,hiç öyle şey görmedim dedim benim niye öyle olmuyo dedim kapattım teli suratına..

ya birde aptal yerine koymuyorlar mı insanları.o zaman daha da sinir oluyorsun.sende tam yutmuş yemi hemen sormuşsun.biraz beklesen

benim eski de arattığı kızlar için engelleyecektim yalanını söylüyor 2. defadır.. yaw arkadaşım sen mi aptalsııın beni mi öyle sanıyorsundiyorum anlamıyo galiba aptal olan o

benim eski de arattığı kızlar için engelleyecektim yalanını söylüyor 2. defadır.. yaw arkadaşım sen mi aptalsııın beni mi öyle sanıyorsundiyorum anlamıyo galiba aptal olan o

aptal olan onlar bencede.
dün öçok fena ğzerine gittim bağırdım çağırdım ağladım,ondan tık yok hiç bişey demiyo açıklama bie yapmıyo tınlamıyo yani beni
anlamadım niye hiç sesini çıkarmıyo ayrılalım diyom ben çekip gitcem diyom gene tık yook benimkide böyle işte çıldırtıyo beni..

dün konuştum ayrılalım istemiyorum diye ne yaptı biliyormusunuz delirmek üzereyim,soda şişesini kırdı bileğini kesti çok açılmamış ama yinede açılma var biraz

iyice elimi kolumu bağlıyor...

canım bence çok üzerine gitme
belki suçsuzdur kocan itiraf ettimi sana?

kızlar bişey sorcam
arkadaşın kocası tepki vermiş ayrılalım dediğinde,
benimkisi ise hiç sesini çıkarmıyo ne desem susuyo işine bakıyo
hangi durum normal anlamadım ben?
yani hangisi aldatan koca davranışları?:26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…